BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Poustnik 26.05.10 10:34
« Re: FOTOSOUTĚŽ KVĚTEN 2010 - HLASOVÁNÍ
1. ghotic.ghotic
2. Matheas
3. Wii - Jay
a na nebodovaných místech se umístil Vampix a Subaru4ever. :-)
Zajímavé - ve sporu Ronault - Wii-Jay je tolik zastánců puntičkářského dodržování pravidel, že pojetí úřednické versus umělecké má mírnou převahu....Já jsem zastánce uměleckého způsobu dodržování pravidel - Dílo tvořil Ronault s dobrou vírou, že naše oko potěší, však nestíhal to tak zcela....ale klopy klop ťuká na okýnko úředníka Wii-Jaye....Haló už to nesu!
Kdepák!!! Zavřeno, vidíte úřední hodiny! odvětí úředník a je vymalováno. Přece jen jsme národ milovaného císaře Františka Josefa..... >:D
A díky všem, co jste zahlasovali i pro mojí pouze "reportážní" fotku....ale kdybyste věděli, jak ten chlap zasmradil celou ulici!!!! Na fotce ty dýmy tolik nevyniknou, ale já jel kolem krokem v koloně a dusil jsem se. Ten chlap, co to ovládá, musí mít už nějak speciálně zmutovaný plíce, když se v tom denně pohybuje.... -
old.school.rska 26.05.10 09:42
Zdravím po dlouhé době.Měl jsem v hlavě maturu a tak jsem se ani nezúčastnil této soutěže.Díval jsem se na všechny fotky,ale musím říct, že opravdu vynalézavost je veliká.Bylo to moc těžké ale tady jsou mé první tři místa:
1)Matheas- Matte skvělý nápad,fotka je krásná,čistá,nápad skvělý a hlavně se drží tématu!!
2)Wii-Jay- Krásně upravená fotka, ten karavan se k tomu opravdu hodí,moc hezké, klobouk dolů
3)Adam_164- Adame,fotka pro začátek dobrá.Jen si pohrát s rekvizitami,které někde najdeš apod....
Trošku trady postrádám účast Mojita a těch, co se vždy zúčastňují.Nevadí.Fotky jsou opravdu VŠECHNY hezké a rozhodování bylo těžké!
Jinak maturu mám za 5, tudíš jeden předvět za 2 a jinak 1,1,1.Takže dobrá náladka. -
Subaru4ever 25.05.10 23:27
Jejich excelence FRPE stošedesátýčtvrtý, děkuji Jim mnohokráte za udělenou audienci. Navěky Jim budu žehnat za každé slovo, které Jejich milost utrousí směrem k nuznému bezvýznamnému poddanému. Oni a Jejich urození Kolegové jste byli vždy, jakožto i bude, velkými vzory malého bezvýznamného člověka. Není proto prostor pro to, abych Jejich urozené ucho obtěžoval a znehodnocoval vrcholně neslušným a opovržlivým vykáním. Naopak vážně uvažuji o zbožštění Jejich eminence, jelikož oslovení "Pane bože FRPE" již alespoň trochu přesně vystihuje skutečnou podstatu Jejich Božské velectnosti :-) >:-[] -
Chobot 25.05.10 23:18
Kubyyyk: Dík. Hm, muj "rakušák" se zasekl. Vlastně všechny moje retro zapalovače se nějak podělaly. "Rakušák" zaseklej, "Papouch" pouští plyn z bombičky, pak tu mam ještě jeden plyňák a jeden benziňák který vlastně nefungovaly nikdy co je mam. Chtělo by to nějakýho opraváře.....nebo spíš součástky, jenže se blbě shání na tyhle staré věci.
Každopádně "rakušák" je ´dělnické bývalé Zipo´. Hoří vždy a za všech podmínek. -
Kubyyyk 25.05.10 23:04
1. Wii-jay: tvůj nápad se mi líbí a můj sen je právě mít jednou tenhle obytňák, takže jasná volba.
2. Chobot: balený cigárka a zapík, kterýmu já říkám "Rakušák" a používám ho už 2 roky - super nápad.
3. Matheas: hezký nápad, hezké zpracování a Laurel má styl...super
Jinak hodně z vás udělalo pěkné fotky k tématu ale jsou zde i fotky, které nechápu jako "auto a retro" a jsou bodovány i nebodovány...nemyslím to zle, jen to nechápu! Moje fotka taky stojí za howno, takže pohoda... -
FRPE 25.05.10 23:03
Subaru - když jsi nastoupil na macz, byl jsi ještě dětinský ale nyní dle tvého písma a zejména bodu 3 vidím že jsi již dospěl v muže a proto mě, Labelovi a Mojitovi už můžeš přestat onikat a můžeš nám vykat ... >:D >:D
Jinak teda klobouk dolů, názory 1-3 jsou vážně gut. :yes:

Hlavně ať hlasujou. Stejně první místo je jasný, tak ať je aspoň co číst.