BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 14.06.10 22:15
« Re: pro zájemce :-)
ypsi: Jo jo, tam sem objevil co je wii zač a od te doby sem byl pořádně IN, ale kdyby si koupil AU(t)DI, kde on jako odpůrce nafty má 2/3 nafty už nej v názvu, tak i přes RS4 by mně jeho teplometství neoslovovalo tolik. To si budu muset najít asi jinou záminku pro výlet do P-hy místo jeho teplé, svalnaté i když vylítané golfové jamky :'-( >:-[] >:-[] -
ypsilon 14.06.10 22:12
« Re: pro zájemce :-)
tak tissot uz se s nama nebavi,po druhe to na nej zkousim a nic..asi ho ta jeho slecna totalne ovladla a teplometum uz nedava sanci ;-\ 8-s >:D
vampi-ale nekecej,vzdyt ty jsi byl jednu dobu nejvic WII IN >:-[] >:D ..jesteze FB nemam,diky tomu aspon nevim,ze se kamaradim s "dizko stjujem" 8-s >:D -
Vampix(Diesel Power) 14.06.10 22:02
« Re: pro zájemce :-)
Já teda nevím, chápu že RS4 je pekelně rychlá a dobrá a určitě po zkušenostech z 6ky mu to asi vrtá hlavou, navíc ji využije celý rok díky 4x4 takže by to snad i odpovídalo... Ale to bych už asi nebyl s Wii-jayem IN >:-[] :no: >:D

Jinak s ním nekamarádím..
RS4 není špatné, ale není to ideální auto na okruh. Spíše na celoroční ježdění :-) Třeba nám to WII prozradí..
WII - nechceš moje GTI? ;-) Dneska bylo na tachecu 11.111 km >:-[] To je akorát dobře zajeté po 7 měsících :-!