BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 15.06.10 20:41
« Re: pro zájemce
vampi-pockej s DD,to byla nadsazka,za ty prachy je to dobry ;-) ..ale stejne bych sel radsi do yetiho,v tom se teda neshodnem kamarade >:D ;-)
ty nazyvas MM ceo cinskou x5?!ze se nestydis! >:-[] >:D >:D ..ja tuhle "cinskou suv hricku" videl na minule autoshow praha a nechapal jsem,bal jsem se do toho auta i nasednou,aby se pod mymi 80kily nezlomila 8-s >:D ..vyrobni cenu tohohle auta odhaduji na tisic euro >:D -
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 20:28
« Re: pro zájemce
ypsilon. To bude záběr až budou lítat klobouky dámy a pánové >:D Ale mně to za ty prachy připadá v pohodě tohle auto :yes: Něco by to snad vydržet mohlo a dojet snad někam taky, ext design lepší než yeti.... čínskou X5 sem netahej, ta je nesrovnatelná 8-s >:-[] >:D >:D -
ypsilon 15.06.10 20:09
« Re: pro zájemce
vampi-zbesily zaber vsemi ctyrmi koly >:D ;-) autocar zrovna pracuje na srovnavacce s murci sv,pry se totiz neda s nicim jinym srovnat i kdyz podotykaji,ze DD by bylo lepsi srovnat s nakym stejne rychlym mensim suv,ale zadne v sobe nekombinuje dravost supersportu a prakticnost suv..v uvahu pry pripada jen tenhle dravec [odkaz] 8-s >:D ;-) -
ypsilon 15.06.10 19:17
« Re: pro zájemce
wii-gratuluji lumpiku ;-) :yes: ..tak nekdo znova zacina a nekdo zase snad zitra ukonci bc 8-s ;-)
hele tak sem Ti teda tu karu nasel,je to teda ta prekonovana ctyrkola,co trha asfalt,pro tebe jak stavena a muzes si jich koupit,kdyby si jednu nahodu znicil na okruhu [odkaz] ;-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 17:59
« Re: pro zájemce
Wii: A jaky máš lék, k lepšímu přístupu ke studiu? >:D Já mám teda v plánu zůstat na stejné škole protože už mám nějaké zkoušky, ale neumím si představit, že se dokopu k lepším studijním výsledkům, když budu mít ještě více času s méně předměty >:D -
Vampix(Diesel Power) 15.06.10 17:01
« Re: pro zájemce
Wii: A kde probíhá casting do nové vily Vyvolených >:-[] >:-[]A bude tam i Vlado?
P.S. gratuluji k přijímačkám, mně čeká asi první ročník znova s mým přístupem ke zkouškám >:D :no: >:D
Edit: P.S.2: Cena si myslím, že je na našem trhu adekvátní. To že se dá dneska něco sehnat výrazně levnějši když můžeš a máš oči otevřené to je známý fakt, ale tohle ještě všichni neví ;-) -
Co-pilot 15.06.10 14:59
« Re: pro zájemce
Ahoj Wii, rozhodnuto bys měl mít právě ještě před tím, než bude prodáno... Pak budeš mít najednou peněz plnou igelitku, nebudeš honem vědět za jaké auto je utratit a koupíš si nakonec místo auta třeba loď. >:-[]
Těžko říct, jestli tady s tebou pak jako se členem MLCZ (Moje.loď.cz) budeme chtít dál kamarádit. >:D -
white label 15.06.10 00:26
ypsi
Minulá RS4 je opravdu skvělé auto (ve své době naprosto vyrovnaný soupeř M3 s odlišným charakterem), ale RS5 je už logicky zase dál (po všech stránkách)...
SMG znám prakticky jen z minulé a předminulé generace M3 a to rozhodně ještě nebylo něco, co by mě odradilo od kvalitního manuálu v "běžné" M3...
Že má už i současná M3 k dispozici (za přípl.) dvouspojku (místo SMG) asi hovoří za vše, sekvence a dvouspojka je (dle mě) tak trochu "nebe a dudy", což platí i "uvnitř" Audi, kde mi např. u R8, její R-tronic docela vadil a dokud nebude S-tronic (DSG) i tam, vzal bych raději manuál...
Dvouspojku už přece používá nejen GT-R, ale i Ferrari a dokonce i nový McLaren, může být lepší důkaz o určité "technické dokonalosti" tohoto technického řešení...? ;-)
P.S. máš pravdu, jsem trochu takový "DSGfil".
Od doby co jsem ji porvé zkusil v GTI5 (tam je už od 2004!) a o něco později i v G5 R32, jsem z ní byl opravdu nadšený a věštil tomuto systému velkou budoucnost, a to i přes skepsi mnoha "odborníků" nejen tu, na auto.cz.
Čas zatím dává za pravdu rozhodně spíš mně... ;-)

Tady máš auto na každodenní ježdění a na zimu:
A tady máš auto pro radost a na okruhu nám s tím taky natrhneš pr.del:
...jen ty jahody budeš muset na ostrovech možná sbírat o něco déle ;-) >:D