BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 16.06.10 22:05
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
teplej ale pěkně vzteklej >:-[] >:D Dneska sem projel jednu okolní okresku s "kamerou" ale špatné světelné podmínky a musím najít něco lepšího ;-\ Ale přišel sem na to, že je dobre umístit fotká/mobil klidně i na zadní sedadlo a mezi opěrku hlavy, je víc vidět i z kokpitu :-) -
David Silver 16.06.10 22:04
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Kájuška: Minulou středu nám ho montovali dohromady!!! >:D A stejně se vyklá! To by na mě letěly dva notebooky, dvě flašky s pitím a asi tři obaly od hranolek plus několik papírů od nějakých burgerů ze studentského meny které si kupuje můj spolubydla :yes: >:D
Tak pro dnešek konec. Mějte se good, zítra zaskočím :-) Dobrou noc -
David Silver 16.06.10 22:00
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Kájuško! Teď mi spolubydlící mohl skoro nést peřinu s polštářem na zem jak jsem málem letěl z tý naší chatrný introvský židle >:D -
David Silver 16.06.10 21:58
Vampíci Vamp! >:D
Kájuška: >:D je fakt že někteří fakt simulujou, znám pár takových případů... Proto v MHD zásadně "invalidy" nepouštím, pouštím sednout jenom hezký holky :-! :-) Přece nebudu stát kvůli nějakýmu simulantovi co nemá o nic víc v pr.deli koleno jak já 8-s :no: >:D -
David Silver 16.06.10 21:47
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Kájuška: no tojono, když mají třeba dvacetidioptriové brýle na blízko :-) Není dobré posmívat se starým lidem, jednou taky vbudem staří, ale já se musím smát když někde vydím pořádný popelníky, protože já se svým zrakem přes to nic nevidím >:D -
David Silver 16.06.10 21:41
Ronault: tojono, ajc je svi.ně a žiletky taky! >:D >:D >:D >:D >:D
Kájuška: >:D no jako já když jsem byl u ortopeda že mám koleno v kýblu tak on to psal ještě na tom megastarým psacím stroji a než napsal 5 řádků s celkovým počtem 40slov, tak jsem čekal půl hodiny >:D Sice otmu co napsal nerozumím protože je to většinou latinsky - nějakej patendix nebo co taky... >:D Ale jinak mi to připomíná většinu důchodců jak píšou na mobilu a počítači >:D -
David Silver 16.06.10 21:36
« Re: Dnes byla infarktová pecka!
Ronault: jako jo já taky začínal s málo prsty :-) Pak už mě po čase boleli jak lítali jen dva prsty a tak jsem přidával přidával až bylo jich 9 jako je správně a ted na začátku prváku jsem se pouze naučil správnou polohu prstů. Sice jsem musel trochu zkorigovat jaký písmeno píšu jakým prstem ale pořád good a pohoda :-)