BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 29.06.10 16:51
« Re: chorvatsko
Dopadlo to takto:
Pro řidiče mladší 24 let platí maximální rychlostní limity o 10 km/h nižší a mohou řídit motorová vozidla pouze o síle motoru do 75 kw. "Toto platí, avšak pouze pro Chorvatské řidiče, nikoli pro cizince," upřesňuje Zuzana Michna z ÚAMK.
Takže je to v cajku ;-) :yes: Blesku nevěř >:D nejlepší je si takoý sra.čky ani nekupovat >:-[] :no: -
PeT-a (RSKa) 29.06.10 16:30
« chorvatsko
čaute....
Jak to dopadlo s tím Chorvatskem a zákazu řízení auta silnějšího 74kw pro řidiče mladší 24let?? Dneska sem v blesku četl článek ať si na to dáváme bacha, že pokuta 3500kč atd atd...bla bla...seznam aut, které tam můžou apod.....potvrdil to tam i nějaký konzul ve Splitu....
Copak žijeme v komunismu aby nám zakazovali řídit silnější auta???
To je parodie :no: :no: -
Thomasino 28.06.10 21:33
« Re: Tak sem si zkrášlil auto...
No vidíš a mě se zdálo na 17" kolech mít vzadu u GTI tlak 2,7 :-( Mám tam zbaběle spodní hodnotu pro skoroprázdné auto. Taky by mě zajímalo, jestli ty doporučované hodnoty jsou při zahřátých pneu nebo při studených, pokud auto stojí pár hodin na místě :-( WL, nevíš? -
white label 28.06.10 19:11
Je to dost nepříjemné, Škodovka se brání, že při testu byl Superb přetížen o 103 kg proti celkové max. hmotnosti. Při dodržení tohoto limitu a k němu předepsanému tlaku v pneu se to údajně nemůže vůbec stát, tím spíš s případným vyšší profilem pneu...
Trval bych na opakování testu a max. přípustnou celkovou hmotností a předepsaným/doporučeným tlakem pneumatik... -
white label 28.06.10 18:19
Wii
A kdyby se obrátil zády, na povolení k vjezdu bych se rozhodně dlouho nevyptával... :-O :*) >:D
P.S. ...co se rozmohla ta tekutá mýdla, tak to už v pánských sprchách není ani zdaleka taková sranda... :no: :'-( ;-\
Ale zase většina TOPky je teď zrovna růůůžová!!! No není tu hned krááásně a sladce... :yes: ;-) >:-[] -
white label 26.06.10 10:49
ber
Jedná se především o komunikaci na soukromém pozemku s vjezdem možným jen na zvláštní povolení!!!
Pokut se ale opravdu bát nemusíš, následky by totiž byly nesrovnatelně horší než jakákoli finanční újma... :-O :*) 8-s >:-[]

Předepsané hodnoty tlaku v pneu jsou vždy za studena, pokud chceš menší vliv teploty na tlak, běž do "dusíku" (pokud už ho tam nemáš)...