BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Thomasino 29.07.10 11:36
« Re: Michelin PilotSport2
Máš si koupit Continental CS3 nebo nové CS5 a budeš v klidu :-)
Ale jde taky o to, jak moc byly ty 3 okruhy dlouhé a jak moc jsi tomu dával pokouřit ;-) Já už mám třeba objednanou druhou sadu disků (18"), abych měl jedny kola na občasný výlet na okruh (4-5x ročně) a druhou sadu 17" na normální jěždění a neničil si ty kola na okruhu.. -
Wiii 29.07.10 11:02
« Michelin PilotSport2
Zdravím, tak jak jsem pjel chválu na Michelinky PilotSport PS2 tak teď si musím postěžovat.... :-( Před chvílí jsem se šel podívat na hloubku dezénu a je na zadní nápravě mizivá. Po pár měsících, třech okruzích a ježdění po běžných silnicích (žádné gumování nebo driftování), jsou na výměnu!!! Před před dvěma dny jsem se vracel z Německa a chytla mě průtrž mračen, povrch byl na dálnici betonový a auto začalo lítat sem tam. Teď už je mi jasné čím to je :-(
[odkaz] zde se podívejte na pneumatiku, v nejhlubších podélných drážkách jsou kolmo výstupky, pokud jsem dobře informovaný, tak pokud se tyto proužky zarovnají se zbytkem pneu, měli by se vyměnit! A přesně tak to už mám :-( :-( :no: :no: Takže životnost PS2 je mizivá! -
Ondřej Šámal 29.07.10 00:52
« Re: Jsem zpět
Wii: Tím tempem, jakým mi to brácha splácí, si asi koupim rovnou nějakou e92, páč v tý době to už bude dostupný auto ;-\ >:D
Začínám taky přemýšlet, jestli si nekoupim nějakou dodávku a nepředělám jí na menší obytňák, rád bych totiž někdy projel Evropu.
Ale uvidíme, vypadá to ještě na dlouho >:D -
white label 28.07.10 22:12
Ne, v pohodě, uvidíme až budeš mít sám děti, já všechny! názory a s nima spojené představy (zatím) bezdětných, o věcech spojených s dětma a jejich výchovou, beru s obrovskou rezervou, sám jsem totiž před tím nebyl o nic míň "chytrý" a odhodlaný z ničeho zásadně neslevit... ;-) >:-[] -
Wiii 28.07.10 21:07
Thomasino:
Jo na to jsem neměl nějak ani náladu, říkal jsem si, že je auto na prodej a tak se mi ani nechtělo vymýšlet zajímavá místa k focení >:D >:D Prostě jsem byl líný ;-)
xGay:
To by tě zajímalo hošánku >:-[] >:-[] Jak se jinak máš? Už brácha zařizuje nové auto pro tebe? >:D
WL:
Tos uhodil na hlavičku, jinak gratuluji k "dětské" výhře >:-[] Ale přijde mi to divný, dávat na internet (čili absolutně komukoliv) fotku svého malého dítěte ;-\
Kysky:
Jo to se každý den nevidí, ale zas takovej zážitek to neni, pořád je to jen auto >:D 8-s :no: