BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 13.08.10 10:41
« Re: Cadwell Park
rarsch: existuje program [odkaz] jehož jednodušší verze je free a po výběru videa by na záložce enhance měl být na výběr efekt stabilizace. Při normálním videu za chůze to celkem pomáhá :-) Nvm jaky to bude mít efekt, nebo můžeš použít i One click fix... -
David Silver 12.08.10 21:43
PeT-a: no každý ne! >:D jsou i zaměstnání kde nemaj lidi ani 80na hodinu, natož 100 ;-)
Tojo to jsou opravdu dost výdaje. Ono ten kámoš ted každouchvíli něco opravuje... něco spravil ted mu praskla hadička co vede benzín... 8-s každou chvíli něco.. když si představím že by se mi něco takovýho stalo když bych si koupil auto v 18ti, tak bych ho mohl nechat odvíst na šroťák tak akorát -
PeT-a (RSKa) 12.08.10 21:33
Tak 800 za den dneska vydělá každy ;-) spíš jde fakt o ty výdaje.....Já když si spočítám, kolik sem za rok nasypal do auta, tak je to šííííííílené :-( a to jsou samé malé věci (olej, gumy) nedejbože přijít nějaké porucha.....každý týden 500 benzín, pojistka rok 4000, gumy 6000 (leto, zima) prezouvani, olej 2000....
tisíce a tisíce -
David Silver 12.08.10 20:53
Rarsch: ale víš co, 800 za tejden to je docela dost když si to vemeš. - někdo to má vydělaný za jeden den... A když nejezdí měsíc tak už je to pěkných 3200 :yes: :-) Já bych se asi uskromnil že budu dojíždět autobusem a najednou ušetřím na nějaký další věci, respektive na další opravy auta >:D
No máš pravdu, ale tak když auto nepotřebuju tak proč ho kupovat, navíc za 40tisíc když něoc koupím tak dalších sto do toho vrazím než to bude jezdit aspon 2roky :-) Když auto nebudu potřebovat, nebudu si šuknu kupovat :-!
PS: jak jsi na tom s videem z NS? :-) netrpělivě koukám na všechny možný videa všech možných aut na Nordschleife abych viděl rozdíl tempa jak jel Wii :-) -
rarsch 12.08.10 20:42
to si za těch 800 může dát dobrou večeři :-! :yes:
celkem bych si dovolil oponovat. Za mých mladých let, nebylo možný za nějakou brigádu koupit vůbec nic, maximálně tak jet v zimě na tejden na hory. Vy si dneska trochu máknete, seberete 30-40 tisíc a máte káru. Takže prrr!! -
David Silver 12.08.10 18:45
PeT-a: právě to já vím a právě nějak starší auto nechci. ono stačí 10let... a už se to se*re. Kolikrát jsem už říkal že auto stejně nějak hodně potřebovat nebudu, takže si můžu občas pučovat rodičů a až budu mít nějaký lepší bydlení a už i hezkej plat tak můžu uvažovat o autě ale prvně budu šetřit a obejdu se bez auta. Kámoš má ted v pytli Celicu a tak dojíždí autobusem, na týdnu co dojíždí autobusem a nejede autem ušetří 800Kč !!!!! což je fakt masakr :yes: 8-s -
PeT-a (RSKa) 12.08.10 18:27
Kysky pokud ti můžu radit, dokud nebudeš vydělávat statisíce, auto si nekupuj.....
teď sem se šel podívat na svoje: "sjetá guma (takže geometrie), zvlněné kotouče, něco tam klepe, čepy, stabilizátor??, zarezlé šrouby u kol, + pořád problémy s motorem, netěsnost (prasklé těsnění pod hlavou, hlava??) .....
Staré auta děs :no:
edit:+ mi teďka přišla pojistka na dalšího půl roku, skoro 2tis......
Ty vol.e nedokážu si představit jestě živit rodinu a platit hypotéku.....
Chlapi, jste dobří....(ikdyž je to samý podnikatel nebo zbohatlík >:D ;-) )

[odkaz]
v čase 0:40 tam jede pěkný auto >:D >:D