BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.04.11 19:32
« Re: Mrtvo
No jenom jestli to nebylo s tím Roccem R stejně jako s těma dvacítkama ! >:D >:D Nesmíš jim všechno věřit... Někdo plete Rocco s R paketem a Rocco R dohromady, ať už záměrně nebo ne. Poznat se to dá lehce podle dvou laufů vzadu po stranách a LED světlů, vpředu... -
Wiii 11.04.11 17:43
Thom - na sport jsem nepřepínal... Ale nevim jestli by to byla záchrana... :-! Jinak to bylo každopádně eRko - co já vím, tak 20" kola se ze serie dávají jen na eRko a prodejce na Jarově snad neni taky úplnej blbec aby tvrdil o normálnim Sciroccu že to je eRko ;-) Nebuď "vtipnej" 8-s :no:
Mojito - 350Z je trochu jiná liga, ale stačí že drbu Rocco >:D >:D Ne sranda, jen bych si 350Z nikdy nekoupil - dokonce jsem měl nabídky na výměnu 320si za 350Z - ani omylem!!! :-!
WL - takový skutečný cit v řízení už nikdy nebude, žijme s tím co je a neohlížejme se ;-) -
white label 10.04.11 21:16
V mém věku se tomu co bylo, už člověk prostě nevyhne... ;-\ >:-[]
Mysli si o tom co chceš, ale podle mě, třeba mluvit u současné běžné produkce dokonce vyloženě o "citu ve volantu" neodpovídá skutečnosti a rozdíly jsou opravdu čím dál menší, samozřejmě se musí srovnávat srovnatelné.
Když vezmu za příklad třeba 5er a Ečko před 10-12 lety a dnes, je to přímo do očí bijící a platí to i o třídu níž (a nejen pro "komunikativnost" řízení)... ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 10.04.11 20:40
Neskutečně přeposilovaný řízení? :-O ...tento výraz platí třeba pro Logana nebo Polo.
To má trochu TROCHU Scirocco v režimu Komfort a Normal,ale eRKo ani náhodou,je to přesně naopak než píšeš, v režimu Normal má tak akorát a v režimu Sport je to tuhý,až je to nepříjemný :no: ...o víkendu jsem jezdil zetkem a u něho je to samozřejmě trochu jiná liga, o které se nám může jen zdát ;-) -
Wiii 10.04.11 20:26
WL - nemotej sem co bylo, koukáme se na současnou produkci, která prostě bez posilovačů a dalších vymožeností nejsou...Takže se už jen jedná o to, jak to ta která automobilka umí, nebo chce nastavit. A i v tom jsou neskutečné rozdíly!! ;-)
Thom - Ano, to má moje dieselové přibližovadlo komunikativnější řízení, mírněji nastavený posilovač atd. prostě Scirocco R je podle mě neskutěčně přeposilované a tím trácí i velkou část citu.... ;-\ :no: :no: Jakej to má podvozek netušim, to člověk během chvíle nepozná... Ale osobně - mohl by být sebelepší a stejnak bych si to nekoupil - to řízení mi prostě vadí!!! :no: :no: -
Thomasino 10.04.11 16:45
No jo, ale Zino už má šedý zákal, tak nepozná ani ty rozdílné nárazníky, jiné mlhovky (u GTI svislé oproti kulatým u normálních Golfů nebo horizontálním u Pola) a pár dalších věcí.. Ale jak jsem psal už několikrát, Zino, netvrdím že je G6 GTI nějak extra krásné a třeba zadní partie se mi moc nelíbí. Stejně tak se mi ale nelíbí ani u Scirocca, proto jsem si základní Scirocco nekoupi (Rocco R ale vypadá o hodně lépe, taky má úplně jiné přední a zadní nárazníky, kdyby sis zase nevšiml). Nemluvě teda o tom, že z něj nevidím přes vnitřní zpětné zrcátko >:-[]
Určitě se u VW s GTI mohli více odvázat, to souhlas. Ale na druhou stranu VW je tím známé, že jsou hodně konzervativní, takže je to těžké :-O Nicméně kvůli jejich konzervatismu a postupným evolucím jsou taky Polo, Golf i Passat jedny z nejprodávanějších modelů ve své třídě :-! Takže se jim moc divit nemůžeme... A francouzské značky se mohou snažit jak chtějí, ale o takových prodejních číslech si mohou nechat jen zdát... -
Brandon Walsh 10.04.11 15:40
thomasino bryle v aute nosim ale rozdiel medzi 1,4 mpi a gti aj tak nevidim :-( vsade pises aky je peugeot skaredy nanic atd a pritom vo vw si nedali ani namahu zmenit na gti narazniky a su tam pomaly tie z pola >:-[] vzadu ma konecne dve koncovky vyfuku waw to ma kadejaka felicia v rukach 18 rocneho chlapca ja viem schopnosti podvozku priplatil si si za nastavitelny co chvalim no ako casto s nim stukas ? a este k tomu ked je to nastavovanie tak blbo od ruky ako ma renault vypinanie tempomatu ? nachystane kola som ti uz chvalil no tie so seriovymi nemaju nic spolocne, proste nevidim dovod kupit si golf gti za tu cenu neviem aku si dostal samozrejme zlavu a ani ma to nezaujima, moj nazor je to siva myska s nastavitelnym podvozkom a prijemnym vykonom a ten mi nikto neberie vela stastnych km a sexualnych teda vlastne okruhovych zazitkov ;-) :yes: -
Thomasino 10.04.11 14:00
WII - Porsche je samozřejmě "trochu" jinde, ale taky cenově >:D
A pokud jsi měl pocit, že Scirocco R nemá žádný cit v řízení, tak nevím co jsi hulil >:-[] Nebo máš fakt pocit, že tvoje 330xd ho má několikanásobně více? >:D >:D >:D Srandisto...
P.S.: Taky jsem měl ještě před dvěma lety pocit, že jakékoli VW nemá slušné řízení a podvozek (proti Fordu ztrácely vždy hodně), ale od doby co přišlo Scirocco a Golf GTI je to jinak ;-) Konečně se naučili u koncenru i trochu slušné řízení :-) Ale kdo nevyzkoušel hodně aut, neuvěří :-! Mimochodem, GTI má proti běžným Golfům jiné řízení... -
white label 10.04.11 13:11
Doslova "komunikativní" řízení dnes nemá (u běžnějších, sériově výráběných vozů, napříč značkama) prakticky téměř (neplatí zcela obecně) nikdo . Některé značky, pro které byl dřív tento rys charakteristický, z toho ovšem "žijí" dodnes, a to za podpory nemála mtoristických žurnalistů..., kteří to zmiňují z části ze zvyku a jednak proto, že to čtenář rád "slyší"... Samozřejmě, že nějaké rozdíly pořád jsou, ale relativně nevýrazné a jestli je na tom jedno auto (v tomto ohledu) neptarně lépe, nemusí hned jít o skutečně "komunikativní" řízení, jak ho známe z mnohem starších aut... -
Wiii 10.04.11 10:07
Matii - to zamrzí! Nerad parkuju na ulici, ale občas se tomu člověk nevyhne.. ;-\
VaMPI - Já Bridgestony taky nemusim, Měl jsem je na esičku jako druhé pneu na zadek a byla to katastrofa!!! Michelin PS2 jsou na zadokolky prostě nej! Jinak tu firmu dieseltechnik použil jeden ze zdejších uživatelů (JasteR) na upravení Leona Cupra TDi... Se zeptej jeho! ;-)
Thom - Je to koncern, je to měkký a nekomunikativní řízení ve všech řadách a značkách - pokud člověk chce dobrý řízení od koncernu, musí si sáhnout hooodně hluboko do kapsy a koupit Porsche nebo Lambo, možná ještě nějaké Audi by se našlo.... Jinak se Sciroccem R jsem se tenhle týden svezl (sestra si chce koupit Scirocco - no co, je to holka) - motor jede dobře, zvuk to má taky hezký, ale to řízení mě fakt nenadchlo.... ;-\ Nadruhou stranu je to auto fakt uplně jinde než normální Scirocco, ale řízení je pořád špatný... Netvrdim že jen zadokolky maji dobré řízení, určitě je spoustu předokolek s komunikativnim řízením, ale koncern VW tam nepatří! :-!
Mojito - to ti to trvalo >:D Já čekal pár hodin a tobě to trvalo snad i několik dní...
WL - jen do práce, já včera strávil celý den v Berouně a pořád to neni hotové, ale už jen nějaký nábytek a budu se stěhovat - do týdne jsem tam :-) Jinak TV už je doma :-) Je to pecka! Akorát jsem pořád nekoupil AV kabel, takže neni naladěná >:D