BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 03.10.10 22:24
« Re: Neslibuj co nesplníš
Je rozdíl být nejlepší mezi konkurencí vozů typu Fabia RS, Fiesta ST, Corsa OPC, Polo GTI a další, ale být nejlepší ve třídě vozů s motorem uprostřed.... upřímě, na to Reanult nemá ;-) Určitě ne v podobě masové výroby jako Porsche nebo Audi R8. Myslím si, že pokud udělá nějaké Alpine, bude to s ním asi jako s Lexusem LF-A.... Striktne limitovaná produkce za nesmyslný peníze a pak by Alpine mohlo být opravdu dobré! Jinak je to bez šancí. A ani to nevidím reálně.. kolik lidí vyhlíží supersport od Renaultu??? Asi tolik, kolik čeká na dodávku od Ferrari :-! -
Wiii 03.10.10 22:09
Pokud chceš aby vypadal tak jak posíláš, tak stačí oželet to že to nebude Renault ( takže to bude vlastne výhoda) a koupit toto [odkaz] , navrtat si do masky dvě díry na nesmyslný mlhovky a je hotovo ;-) Máš Renault Alpine, prakticky stejný jako je na tvém obrázku ;-) Jo a strhnout označení a dát tam kosočtverec, ale to bys nebyl samozrejme první, kdo nechce znacku jakou si koupil [odkaz] 8-s >:-[] >:-[] :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10 20:57
Beru,když tak si dáme wiiička na hejta,... >:-[]
A tebe jsem si zapsala jako prvního i bez Mojita! >:D
Aspire - tebe s dovolením taky,jelikož jsi byl 'podepsán' pod peticí... >:-[]
element5 - pošli mi kontakt(mail,icq)do sz -
"-- skrytý --" 03.10.10 20:48
Fefe - Wii-ho rozhodně nepiš. Kamarádí se se Zezulkou a určitě i donáší. >:-[] Naposledy se ho nějak podezřele zastával. Dával bych si na něj pozor. >:-[]
btw. sice jsem mluvil s Mojitem, ale jelikož je sklerotik, prosím taky o zápis. Fotku na legitimaci předpokládám 4x4 cm. >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.10.10 20:15
Kluci nezoufejte.Chcete se v tom našem složení scházet jinde dál???
Co wiiii??? Už si tě mám taky napsat do seznamu a dát ti vědět na mail až to přijde...???
PS:co sem říkala,co sem říkala???Věděla jsem,že to takto dopadne. :no:
Šviháku,všichni nemáme monitor stažený na minimum.Takovej admin a Zezulka určitě ne-e.A ti,co tu vykřikují cokoli ohledně té proklaté bílé,jen chytají hysáka a jsou labilní...!!!(pro vysvětlení - slova admina,ne moje)