BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 10.10.10 21:44
« Re: Díky za foto
To je dobrý čas ;-) Něco zhruba takového jsem od Focusu RS očekával :-)
Já tam byl zatim jen jednou, ale užil jsem si to skvěle :-) Znova zase na jaře, auto s kterym by to melo nejaký význam na okruh ted nemám, tak si musim pockat. 28.10. se ale asi pojedu podivat do Brna :-) Tam mi stačí i diesel >:D
Na jaře (pokud se prodá esíčko) snad bude něco nového a silnějšího na okruhy :-) Takže se už opravdu těšim :yes: :yes:
Ringu zdar! -
LukasRS 10.10.10 20:49
« Re: Díky za foto
Pokud myslíš turistický, od mostu k mostu - 8:45, pár jich bylo přes 9 min. (ale bohužel kvůli bouračkám GT2 a BMW M3, pak musíš zastavit.....) - jinak letos jsem tam byl dvakrát, tohle jsou časy druhé návštevy - letos 16 kol - jsem na tom závislej >:D
Chtěl jsem tam letos´ještě jednou, měl jsem to naplánované na 29.10, ale bohužel mi odešlo na autě sání a katalyzátor - v záruce bude opraveno ..... ,ale nestihnou to opravit včas a na sněhu to zkoušet nechci ......
LukasRS 10.10.10 17:03
« Díky za foto
Zdravím, tak jsem se probíral tvými fotkami a vzpomínal na Severní smyčku. Pak koukam, že tam je odkaz na jedny www stránky a fotky, našel jsem je a dokonce i svoje auto, už jsem je ke své recenzi přidal. Udělalo mi to radost, takže díky ..... po 3 měsících jsem se tam aspoň virtuálně vrátil -
Wiii 10.10.10 09:03
« Re: GRATULACE VÍTĚZI FOTOSOUTĚŽE O JÍZDU V NOVÉ BMW 530d
Cau Zino, no esičko uz jezdi, ale doma ještě neni. Budu ho muset poradne zajizdet. Hezky opatrne aby to bylo co nejlepsi :-) Ale uz se na nej tesim :-) Jinak díky za gratulaci >:-[]
Jo a nemám dva bavoráky v garáži >:D Dvě se tam nevejdou >:-[] -
Chobot 09.10.10 10:51
« Re: GRATULACE VÍTĚZI FOTOSOUTĚŽE O JÍZDU V NOVÉ BMW 530d
Já bych ho diskvalifikoval. Určitě celou tu dobu tvořil nové účty na FB aby si mohl dávat body.
Ne dělam si *. Taky gratuluju a jak jsme byli domluveni, za tvoji podporu očekávám brzké svezení v Esíčku.
Sláva vítězům, čest proraženým >:D