BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 15.12.09 21:38
« Re: Auta, jídlo, alko a s-e-x
jo určitě Argentina je uplně maximalni, odtamtud se 2 týdny zpátky vratil otec a ty fotky a vypravěčky. jsem se malem podělal...Každopádně ale v Kanadě jako v celé americe se holduje steakum více než v celé evropě a prostě příprava a maso je luxusní...
btw Kilo prave svíčkové v argentině 140,-....hřích....a to je tam dělali cele vkuse na roštu a pak až hotove ukrajovali, pokud najdu někdy tu fotku tak ji dodám
edit: Ja bych si Q7 nekoupil ani kdyby mi rvali vlasy z hlavy, mně se vubec nelibi, ikdyž věřím tomu TDI že to bude hotová pecka...A ta X6M je u nás v ově taky a potvrzuju Wii-jayova slova;) -
Wiii 15.12.09 21:36
Švihák:
jsem ted videl v Inveltu X6 M ale to je az moc drzy to auto!! Aleje to masakr, ovsem nic pro me ;-)
satan:
hovezí je nejlepsi, to muzu jen souhlasit, ale o hovezim z kanady jsem jeste neslysel.. co já vim, tak vyhlášený je jiho americky, hlavne argentinsky :yes:
edit: hele Q7 V12 TDi je jediny nafotvy SUV ktery bych chtel ;-) -
Dylan McKay 15.12.09 21:35
xgango, to je to auto co jsem nevzal kvůli ženě, které se nelíbilo. Kanaďan od kterého jsem měl PCT mi nabídl BMW 750i. To auto teď stojí ladem v jeho garáži, on přiletí zase na jaře. Cenu ani nebudu psát, protože to máte doma každej v prasátku. To báwo je v plný palbě, paluba kaštan, židle vepř, fialky... ;-) -
Vampix(Diesel Power) 15.12.09 21:31
« Re: A mlčte
Já sem čistej >:D žádný drogy, já tomu říkám hobby (+-auto, Freeride bike uaaaa a každopádné má slečna) a taky si rád popapám jak hovězí tak i kuřecí....Ale každopádně hovězí je hovězí a steaky z kanady nikdy nezapomenu
šviháku, už jsi upustil od naftaku u X6?

Jinak lyže mám all-mountain Voelkl a pak mám ještě freerideové Armada :-) a nemůžu na ně dopustit .. sice sem jak největší exot když všude tahám dvoje lyže ale co >:D
A co ty a bike? :-)