BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Kubyyyk 17.12.09 10:29
« Re: Stav bluďišťáků k 16.12.09
Wii-Jay:
Hele jak se poznaj vážně netuším, protože jsme spolu ve škole každej den už rok a půl a nikdy by mě tohle nenapadlo. Jako neskutečně krásná holka, která mě vždycky hrozně brala, ale nenapadlo by mě, že se někdy něco takovýho stane.
Já ani nevim jak se to vlastně stalo. seděli jsme na posteli a dopisovali seminárku (už na ní seděla tak milionkrát) a najednou jsem cítil takový nějaký divný napětí ze její strany, tak jsem se jí zeptal co se s ní děje? A ona mi na to řekla jen "chci tě" a najednou už z nás lítaly hadry, takže asi takhle >:D -
Wiii 17.12.09 10:13
« Re: Stav bluďišťáků k 16.12.09
Poustnik:
Jo, ale jsem zvedav jak dlouho vydrzi... >:D kdyz jsem o tom premyslel, spis to zmenim na jednou za tyden zlaty bludistak >:D protoze asi tu fakt kazdy den nebudu ;-\ Celkove je ta soutez tak trochu nadnesena >:D kdyz se vratis na prispevek 1082, tak to je Šviháhova děkovačka, která je vtipna i bez znalosti hromady predchozich prispevku >:D :yes: -
white label 17.12.09 01:15
« Re: Večerní klábol
vampix
Jasně, proto píšu, že je to jen o srovnání roku a litrového výkonu, nic víc...
Já třeba dost najel (a ještě dnes občas jezdím) s E39 530d M-paket mod. rok 2000. A tam je motor, který někdy koncem devadesátých let neměl vůbec zcela srovnatelnou konkurenci, navíc z jeho základu vychází i všechny další 30d, ale vlastně i pozdější 35d... -
Vampix(Diesel Power) 17.12.09 01:04
WL jo to akceptuju, ale tohle už neni uplně seriove auto, respektive to nebyla masovka. Ono 120kW nebylo ani tehdy moc, protože 320d E46 měla 110 kW myslím a Mondeo 2.2 tdci mělo taky vysoké číslo, přsně nevím, ale uplně běžně 120kW nebylo...Hlavně to je ale CommonRail což je něco jinýho než 110kW PD se kterými A4 jezdily třebas dost dlouho jako přímá konkurence.... -
white label 17.12.09 00:55
vampix
Pokud se budeme bavit hlavně o litrovém výkonu přímovstřikového turbodieselu, tak je dobré připomenout, že už o nějakých zhruba pět let dříve, dával o něco menší motor v Golfu4 GTI, tedy konkrétně 1,9TDI, sériově celých 110kW! ;-)

Ty jeden uličníku, ty dobře víš, ale zas jen zkoušíš ;-)