BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  18:36

« Re: Výměna eSÍčka

No tak ono zajet tenhle čas (8:22) s M3... To jen tak běžný řidič nedá >:D >:D Myslím, že úspěch bude když se dostanu pod 8:40 >:D Jinak s tou M3 E36 se mi to fakt nezdá.. No a co se týše 3,0 vs. 3,2 E36... to je taky otázka. 3,0 je odolnější a vklidu zvládne tvrdé zacházení. 3,2 je náchylnější a cilivější na péči. Takže pokud to má být auto na blbnutí, je lepší 3,0 ale pokud si to chce člověk mazlit, tak je zae hezčí 3,2 ;-)

Jinak u té E46 první věc co udělám bude výměna kapalin a koupě tvrdších stabilzátorů... ;-) No a pak časem přijdou odklony.. A až se to naučim pořádně řídit, tak pak přijde teprve odlehčení ;-)
    Jinak dvě sady kol jsou už poviností...Semislicky musí být ;-) :yes:

Ale fakt mě hrozně překvapil čas Coopera S... Myslím že to musí být chyba ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  18:09

V posledním AutoCaru píší o 1M Coupé a tam právě taky psali, že 1M zajelo 8:12, M3 E46 zajelo 8:22 a poslední M3 8:05... Taky jsem na tu M3 E36 koukal... Jako hračka na blbnutí by to nemuselo být špatné, zvláště novější s motorem 3.2 :-)
    Ale taky jsou to časy sériových aut, takže tu M3 E46 nebo E36 trochu vykucháš, ještě poladíš podvozek, tak se to zlepší ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  18:00

Zajimavé.... Překvapil mě docela "mizerný" čas Coopera S.... A pak mě překvapil čas E36 M3!!! No a moc se mi nezdá čas E46 M3... Je to částečně možná tím, že se jednalo o model 2000. od 2002 se tam dostalo spoustu vylepšení!! No ale každopádně mě to překvapuje!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  17:42

Tak jsem si z toho opsal časy pro mě zajímavých aut, tady je stručný přehled :-)

Porsche 997 Turbo (06) 7:38
    Porsche 997 GT3 RS (06) 7:48
    M3 CSL E46 (03) 7:50
    Porsche 997 Carrera S (08) 7:50
    Subaru WRX STI sedan (10) 7:55
    Audi R8 (06) 8:02
    AM V8 Vantage (385PS, 05) 8:03
    BMW M3 E92 (07) 8:05
    Porsche Cayman S PDK (09) 8:06
    Porsche Cayman S (05) 8:10
    BMW 1M Coupe (11) 8:12
    BMW Z4M Roadster (06) 8:15
    Megane R26.R (08) 8:17
    BMW M3 E36 (96) 8:20
    BMW M3 E46 (00) 8:22
    Lotus Exige S (243PS, 06) 8:25
    Nissan 350Z (283PS, 02) 8:26
    BMW Z4 3.0i Coupe (06) 8:32
    BMW 130i (05) 8:35
    Ford Focus ST (05) 8:35
    Impreza WRX STI (05) 8:24
    VW Scirocco 2.0 TSI (08) 8:46,4
    Clio III Sport (200PS, 06) 8:47,5
    Golf GTI V (200PS, 04) 8:53
    Mini Cooper S (170PS, 04) 9:31
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.10  17:25

oooooooooooooooooooooooooooooo, M3 E46 >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes: :-) :-) Těším se až nějakou seženeš a nafotíš :yes: :yes: :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  17:17

370Z má ten interiér už hezký. Ale pořád je to Nissan ;-\ :no:

No ja to právě vidim jinak, mě se interiér E9X líbí víc nez E46... Je modernější, je chladnější, mě se to líbí. Jinak mám spadeno právě na E46... na okruhy super svezení! Jinak Z4M ma na NS stejný čas jako 1M... takze jak píšeš... asi to je těch 8:12... Ale problém Z4M vidím v tom, že už z ní nic moc nevyndáš >:D >:D Už to nijak neodlehčíš... když se budeš fakt snažit, dostaneš se možná o 50kg dolu.. pak už musíš měnit díly karoserie za lamino.. A navíc nechci to samé jako má bratr >:D >:D No a hlaně je Z4M držší než E46 M3... ;-)

Jinak nějaký časy jsou i na ofiko stránkách NS.. nějak jsem to nikdy nestudoval >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  16:54

Tak tady jsem už něco našel, jdu prostudovat ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  16:49

To že bude v DTM je rozhodně fajn, dvě značky byla celkem nuda...
    Ale škoda že nezůstalo i ve WTCC, neuvidím ho v létě v Brně :-(
    Zetko od roku 2006 má interiér už slušnější, ale nové Zetko (370Z) je ještě o hodně dále. Ale u takového auta ten malinko slabší interiér i oželíš (motor i podvozek je bezva a na okruhu taky nezklame). Ono teda jak všichni víme, tak poslední generace trojky šla s interiérem bohužel taky trochu dolů :-( A na jakou M3 máš spadeno? Když tě taky tak berou ty okruhy jako mě, co takhle ještě o něco málo tvrdší Z4M? Na okruhu pokud vím je o něco rychlejší než M3 E46, taky je o pár desítek kilo lehčí..
    Nevíš, kde najdu oficiální časy zajeté na Nurburgringu? Zajímá mě právě ta Z4M kupé, versus M3 E46. Ta měla prý 8:22. Nové BMW 1M kupé je o chlup rychlejší a zajelo 8:12. Ale podle mě to možná dokáže rychleji, jen nemůže být oficiálně rychlejší než stávající (trochu těžkotonážní) M3 E90...
    Ale co mě zaujalo, že nové Subaru WRX STI sedan to zajede za 7:55 :-O
    Stejně bych z toho asi bral nejraději tu Z4M nebo M3 E46...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  16:36

No tu 350Z jsem ani neviděl. Ani fotky... Napsal mi, zeptal se jestli to nechci vyměnit za 350Z a já mu odpověděl že ne a že mu přeju brzký prodej a at se pak ozve... ;-) Už pak nenapsal >:D

Nechci 350Z... Vadí mi ten otřesnej interiér, je to "americký" auto, nijak extra rychlý, z mého pohledu ošklivý a hlavně teda nemá ty ledvinky >:D >:D Bude M3 ;-) Na tu se žádný 350Z nemůže ani podívat ;-)

Jinak jsem rád, že BMW odchází z WTCC... Pokud je to teda záruka toho, že bude v DTM >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  16:22

« Výměna eSÍčka

Vojťas, tobě za eSÍčko nabízeli 350Z? A ty jsi to nebral? Jako zábavné auto s poctivým šestiválcem to je přece dobrý auto, ne? ;-) :-) Ikdyž nemá ledvinky >:-[]
    Pokud teda bylo samozřejmě ve slušném stavu a nejlépe po roce 2006 a faceliftu (hlavně interiéru) :-! Ikdyž je teda pravda, že se Zetka nabízí za malé peníze, nicméně za slušný stav se připlácí... A najít kupce na 320si nebude jednoduché... A teď nám ještě k tomu BMW odchází z WTCC :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  13:38

« Re: 3D Televize?

Prasíku, nabízeli mi Nissan 350Z, Audi S3, Alfu 147, ted nejnovějším přírůstkem je závodní Civic S1600 >:D >:D Audi S6 byla dobrá, ale celkem nudná... Jinak - tažný, kombi, tak přesně tyhle věci člověk co si koupí 320si nechce >:D >:D :no:

No a co se toho týče.. Nemá cenu aby jsme se tady přeli co si kdo kdy kupuje... ;-) :no: Máš svoje měřítka a podle nich si klidně vybírej auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  12:31

Prase, tak si furt nestěžuj a koukej se pořádně snažit a makej, aby jsi nejezdil dalších desel let ve Feldě ;-) >:D Nebo ty prachy nevrážej do ženských a chlastu a šetři na pořádnou káru :-) :-)
    Naříkat že to nejde umí každý >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.12.10  10:22

No vidíš prase! Ušetřil jsi 17 000 a užíval sis je v Parisu u Maxima! Ty se taky máš! :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.10  00:36

Zino
    ...tak v těch kozách woe, to fuckt není... :-O ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 25.12.10  14:48

no a ne? myslíš si, že mám na to, abych řešil, že auto, který si koupim bude mít ten a ten náhon a tu a tu bezpečnost? já měl na koupi auta vyčleněno tak max 30 tis. a nakonec vyhrála felda za 13 ;-) jestli víš o nějakym levnějším a lepším autě s náhonem na zadek a 6 airbagy sem s ním ;-) :-) jo, ale 20 let starý bmw co má namotáno 500tis. fakt nechci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.12.10  14:44

to asi řešíte vy milionáři nám chudákům je to šumák >:D >:D tie tvoje hlasky >:D
    wl ja som to myslel tak ze si starsi skusenejsi atd my sme zatial len vo veku ty voe to su kozy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 25.12.10  14:42

s tebou je fakt zábava jako ti nabízej třeba oktávku protiúčtem? >:D >:D
    nevim jak kdo co řeší ale i v zimě nebo létě je mi fuk jestli koupim auto s náhonem na předek nebo na zadek to asi řešíte vy milionáři nám chudákům je to šumák :-) rozhodující kritérium když jsem vybíral auto bylo cena, tažný, kombi a zbytek jsem neřešil >:D
    tys měl audi s6 ty vole heeeeen vole heeeeeeeen drsný ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.12.10  12:36

Zino, já měnil manželku jen jednou a nebylo to k vůli "roku výroby" (polepšil jsem si, v tomto ohledu, jen o dva roky), ale k vůli celkové kvalitě (zdaleka nejen "karoserie"), která je nesrovnatelně lepší, dokonce taková, že by se za ni nemusel "stydět" ani "veterán"..., prostě model, který zkušený chlap jen tak nevymění, teda pokud není úplně blbý... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.12.10  12:28

A navíc i ceny paliv teď výkonějším benzínovým motorizacím docela podráží nohy (myslím na trhu)...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.12.10  11:38

Jo Fabii jsem taky prodal raz dva a ještě jsem na ni ani neprodělal (za rok užívání mi ztratila na ceně 10500kč), ale tam je právě velký rozdíl v ceně mezi Fabii a esičkem.... No a Feldu kdysi dávno taky... jen ta byla víc prodělečná. Ale taky byla dodělaná >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…