BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.10  23:54

« Re: Výměna eSÍčka

Tak potom už zbývá jen kompromis s přeplňováním kompresorem...
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 26.12.10  22:44

« Re: 3D Televize?

hm velmi pikantní :-) tak já zas odcházím páč nemám již více co říct ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 26.12.10  22:42

« Re: 3D Televize?

já jsem s feldou spokojen ;-) A pokud si četl moji recenzi, což jsi asi očividně nečetl tam je psáno, že peníze vrážim do bytu a ne do nějaký plechový herky co každým dnem ztrácí na ceně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  21:44

No jasně že se dá úpravami dosáhnout stejné funkčnosti >:D Ale to úpravou podvozku dosáhneš i z 330d >:D >:D Myslel jsem to spíš defaultně z továrny >:D No a když o tom přemýšlím, tak to nebyla ani Ypsiho 330i.. ten užměl tvrdší stabilizátory a auto se mu skoro nehoupalo ;-)

Ale záleží to hodně na okruhu. Na rovinkách nemám nejmenší šanci. Tam prostě víc nemůžu.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  21:38

Pamatuji se dobře, jak esíčko perfektně drželo v zatáčkách, když mě na jaře vezl po okruhu v Brně Rarsch, ale myslím si, že se dá aspoň tak na 80% vlastností podvozku esíčka dostat i s 330i s úpravami podvozku. Ale nevím, to jen hádám. To by musel někdo, kdo to má hodně v ruce vzít tvoje esíčko a pak za stejných podmínek třeba Ypsiho 330i.. Taky záleží na typu okruhu, jak správně píšeš :-)
    Bylo by to ale zajímavé srovnání...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  21:30

No to by se ti mělo zdát >:D >:D Ale vim že tě o tom nepřesvědčim >:D Mysli si co chceš ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  21:29

I na Ringu? To se mi moc nezdá.. Zvláště pokud by ta 330i byla poladěná na podvozku... Vím, že jste s Ypsim na tom byly podobně, ale to není moc porovnání...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  21:24

No ale jízdní vlastnost jsou pak zákonitě horší.... Mysli si co chceš, ale 320si je na okruhu lepší než 330i... I rychlejší :-!

(samozřejmě myslím zajímavý technický okruh, ne "okruhodálnici" nebo bych to nazval"okrulnici") >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  21:18

Ale taky výkon :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  21:17

No spíš to myslím tak, že kdyby se tam dal jiný motor, tak by se změnila váha.. a to negativně ;-\ :no: Takže by to auto už nemělo to kouzlo co má ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  21:12

No ale nechceš ho ani tak s tím úžasným motorem >:D Tak by to vyšlo na stejno a neřešil by jsi jestli si ho někdo někdy koupí nebo ne ;-) Ale ono samozřejmě není taková sranda tam dát jiný motor, navíc o dost silnější.. Jde o to jestli to zvládne spojka, převodovky atd, atd... To byl spíše takový žertík :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  21:10

Kdybych dal do esicka motor 30i, pak by to uz nebylo 320si.. Tam by se muselo udělat nějaké navýšení výkonu při stávajícím motoru... Už bych to auto nechtěl, kdyby tam nebyl tenhle úžasný motor!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  20:27

To samozřejmě chápu, že by jsi to pak neměnil. Tak jsi tam měl dát zrovna nějaký lepší motor, když už prošel výraznou generálkou ;-) Třeba 330i :-) Jo na výkon si člověk rychle zvykne a chce více a více >:-[] Taky jsem trochu zalitoval, že v době objednání GTI nebyly známé ceny na Scirocco R, jako že zase o tolik dražší není. Čekal jsem ten rozdíl výraznější. Asi bych šel do modrého eRka v manuálu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  19:51

xGay:
    Jo to lehčí E36 je, ale stejnak mě to překvapuje.... Co se týče Coopera S ten může vážit tak 1,1t ne?

Thom:
    Ono kdyby esičko mělo víc koní, tak se ho vůbec nezbavuju ;-) :yes: Je to super svezení, ale každý výkon omrzí a na esičko nejsou žádné kity a zvýšení výkonu... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 26.12.10  19:24

Ona první generace Coopera S měla motor s kompresorem, takže ten čas určitě mohl být pomalejší, než by člověk řekl. Přece jen ten motor nebyl asi tak pružný, jako v současný generaci s turbem.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  19:08

Tak esíčko má taky poladěnější podvozek a kdyby měl pár desítek koní navíc, bylo by to teprve povozeníčko na Ringu ;-) Taky je to Cooper S a ne Cooper S JCW co má nějakých 211 koní jako GTI, ale je lehčí... A taky je Cooper S užší než esíčko...

Mimochodem. o JCW jsem i přemýšlel, v době objednávání GTI byl v Renocaru jeden za dost slušný peníze jako nový ;-) Nakonec jsem naznal, že je už moc malý.. Ale na okruhu by to s ním byla větší palba. To jsem ještě netušil, jak mě to na okruhu bude bavit :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  19:03

Tak ještě záleží taky na tom, jak vyladí podvozek ;-) Koukej třeba na rozdíl Clia RS před faceliftem a po faceliftu. Ale zvětšoval se i rozchod kol... Každopádně váha E36 je rozhodně argument, když to chce člověk poladit a odlehčit pro ježdění na okruhu ;-) Taky jsem se na ně koukal, dají se za 200-250T pořídit v celkem slušném stavu...
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 26.12.10  18:56

Tak ona M3 e36 je o nějakých 90 kilo lehčí, než e46, a přitom má jen o nějakých 22 koní míň (verze 3,2). Osobně bych ale taky asi šel do e46, je hezčí, cennější (i když e36 taky pomalu získávají na ceně).
    Řekl bych, že e36 bude taková purističtější, přece jen e46 už váží víc jak 1,5 t, má mnohem víc komfortnějších prvků. Ale to by asi člověk potřeboval srovnat naživo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.10  18:55

No mě to překvapuje kvůli tomu, že s esičkem, který má prakticky stejný výkon jako ten Cooper S, já jako amatér zajedu své cca osmé kolo v životě na 9:14... a profík to zajede pod devět minut... Takže se mi to zdá divný, že by se s Cooperem S nedalo zajet aspon 9:10 ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.12.10  18:51

Ten Cooper S mě až tak nepřekvapil. Na okruhu v Brně jsem ho taky předjel ;-)
    V letní čísle AutoTIP SportsCar (AutoBild) jsou časy na Sachsenringu kde testují a tam to vypadá následovně:

911 Carrera S 1:39,08
    Cayman S PDK 1:40,58
    M3 Coupé 1:40,94
    370Z 1:43,53
    Focus RS 1:45,0
    Clio RS 1:46,79
    VW Scirocco 2.0 TSI 1:47,46
    VW Golf GTI VI 1:48,65
    Corsa OPC 1:48,99
    Mini Cooper S 1:49,17
    Seat Leon Cupra 1:49,36
    Clio Sport R27 1:49,69
    Civic TypeR 1:49,60

Jen z toho není přesně poznat rok výroby, ale jsou to spíše ty novější.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…