BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 27.12.10 18:03
« Re: Výměna eSÍčka
Ypsi - jak sám píši, tak na okruhodálnicích je 330i lepší >:D >:D ne sranda. 320si je lepší na opravdu složitém okruhu jako je Ring nebo třeba mnou navštívený Cadwell park.... Tam by 330i byla taky pomalejší.
Jinak samozřejmě je to hlavně o zážitcích, prtože o časech to moc v našem amatérském smyslu nemůže být >:D :no: -
Thomasino 27.12.10 15:54
OK, budu se těšit ;-) :-)
P.S.: Z toho videa se to nedá moc brát, měl jsi dost provoz, motal se ti tam černý Civic a měl jsi studené gumy >:-[] Když ten čas vezmu přesně na jedno kolo pod kontrukcí za první zatáčkou, tak je to nějakých 2:56. Ale kdyby jsi měl lepší podmínky, tak se podle mě taky hravě dostaneš na těch 2:45-7 -
ypsilon 27.12.10 15:47
to prave nevim >:D ,ale muzes udelat odhad z toho videa,co mam v galerii..kazdopadne jsem Vas s rarschem dojel,jeste pred tim destem jsem Vas videl a to mezi nama byla celkem mezera, viz. to video ;-) ..v brne ten vykonovej rozdil jen tak neschovas..urcite se tam aspon jednou svezu.dame si vedet ;-) .. -
ypsilon 27.12.10 09:44
wii a thomasino-abych to tady trochu rozlousk,tak jestli si dobre pamatuju,tak poprvy v moste(bez stabiku) jsem mel cca o 3s lepsi cas nez rarsch a v brne(taky bez stabiku) jsem byl diky vykonu taky rychlejsi..ale na NS jsem od nej dostal lekci a wii byl taky rychlejsi(myslim,ze dokonce o 6s);-) ..ale pamatujte,nejde o cas,ale o zazitky ;-) :yes: ..
a co je lepsi nebo horsi?..to necham konovi,ten ma vetsi hlavu >:D ..kazdopadne to zalezi na "ridicskem vkusu" pilota ;-) ..ale jak sami ctete,tak po 320si je m3 e46 jasna volba,takze bmw+R6=ideal >:-[] ;-)

at uz je jaro >:-[] ;-)
edit.:videls/slysels tohohle blazna [odkaz] >:D >:D