BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.11  11:53

« Re: Novoroční předsevzetí

wii-asi jo,vsichni me do toho premlouvaj,krome mamky,ktera je zasadne proti zvysovani hlasitosti a vykonu meho vozu >:D ..tak to Ti budu drzet palce,ale pri mensim provozu a s m3,by Ti melo vyjit, jses prece "vrah nebojsa" ;-) :yes: ..me bude stacit,kdyz se dostanu nekam k deviti minutam :-) ..hele tak to bychom mohli dat ring a potom spa..

at uz je jaro >:-[] ;-)

edit.:videls/slysels tohohle blazna [odkaz] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.01.11  11:47

Prasík:
    Sorry, neumim číst >:D

Ypsi:
    No to bys měl... takže svody tam pujdou? ;-) Uz se na ně těšim, jsem zvědav jak to pak pojede ;-) :yes: :yes: Já mám předsevzetí zajet ring pod 8:40 >:D A pak taky navštívit aspon jeden okruh, kde jsem ještě nebyl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.11  11:43

hele jen nahodit "vecicky",ktery mam koupeny, a jeste naky dokoupit a pak jen jezdit a jezdit..a taky aspon dvakrat navstivit ring ;-) ..co ty kluku? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 02.01.11  11:41

ptal ses ohledně aut ne :P ale tebe tam klidně zamknu taky >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.01.11  11:33

Mě? >:D Proč bys to dělal?
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 02.01.11  11:32

ano nechám tě zamknutou v garáži dokud nepřijde jaro :-)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.01.11  11:24

« Novoroční předsevzetí

Tak kamardi, jaká máte novoroční předsevzetí? Něco hezkého ohledně aut? >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.10  20:19

« Re: Výměna eSÍčka

Hele zčeknul, ale nepamatuju si svoje heslo >:D jsem ted u Ondry ;-) Az dorazim domu, tak tam neco pripisu ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 27.12.10  18:37

pokud se nepletu tak 320si ma uplne seriovej podvozek jako kazda 3er v M paketu... to ze je na okruhu podobne rychla jako 330i je asi jen tou vahou. myslim ze stejny ridic by ring zajel s 330i tak o 10s.rychleji nez s 320si.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.12.10  18:22

wii-"Jinak samozřejmě je to hlavně o zážitcích, prtože o časech to moc v našem amatérském smyslu nemůže být >:D :no:"-presne jak pises >:D :yes: ..jinak souhlas ;-) ..uz jsi zceknul ten bmw klub?kdyztak hod SZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.10  18:03

Ypsi - jak sám píši, tak na okruhodálnicích je 330i lepší >:D >:D ne sranda. 320si je lepší na opravdu složitém okruhu jako je Ring nebo třeba mnou navštívený Cadwell park.... Tam by 330i byla taky pomalejší.

Jinak samozřejmě je to hlavně o zážitcích, prtože o časech to moc v našem amatérském smyslu nemůže být >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.10  18:00

« Re: bomba...

Ahoj, koníčci chybí, ale to po čase začnou chybět i v Gallardu a budeš chtít LP560 >:D >:D Ale jak píšeš, výkon není vše ;-)

PS: Díky za chválu ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.10  15:54

OK, budu se těšit ;-) :-)

P.S.: Z toho videa se to nedá moc brát, měl jsi dost provoz, motal se ti tam černý Civic a měl jsi studené gumy >:-[] Když ten čas vezmu přesně na jedno kolo pod kontrukcí za první zatáčkou, tak je to nějakých 2:56. Ale kdyby jsi měl lepší podmínky, tak se podle mě taky hravě dostaneš na těch 2:45-7
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.12.10  15:47

to prave nevim >:D ,ale muzes udelat odhad z toho videa,co mam v galerii..kazdopadne jsem Vas s rarschem dojel,jeste pred tim destem jsem Vas videl a to mezi nama byla celkem mezera, viz. to video ;-) ..v brne ten vykonovej rozdil jen tak neschovas..urcite se tam aspon jednou svezu.dame si vedet ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.12.10  13:17

A za kolik jsi jel Brno s tvojí 330i? ;-)
    Doufám, že příští rok do Brna někdy dojedeš, nejlépe dotáhneme i Mojita (ten nám ale asi trochu ujede, jestli se naučí více brzdit), Co-Pilota a Merkura :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.10  11:19

« bomba...

to je vážně super kousek a gratuluji majiteli. 10b :yes: Nechybí ti již koníci? :-) I když vím, že výkon není vše...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.10  11:18

« bomba

to je vážně super kousek a gratuluji majiteli. 10b :yes: Nechybí ti již koníci? :-) I když vím, že výkon není vše...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.10  11:18

« bomba

to je vážně super kousek a gratuluji majiteli. 10b :yes: Nechybí ti již koníci? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.12.10  09:44

wii a thomasino-abych to tady trochu rozlousk,tak jestli si dobre pamatuju,tak poprvy v moste(bez stabiku) jsem mel cca o 3s lepsi cas nez rarsch a v brne(taky bez stabiku) jsem byl diky vykonu taky rychlejsi..ale na NS jsem od nej dostal lekci a wii byl taky rychlejsi(myslim,ze dokonce o 6s);-) ..ale pamatujte,nejde o cas,ale o zazitky ;-) :yes: ..

a co je lepsi nebo horsi?..to necham konovi,ten ma vetsi hlavu >:D ..kazdopadne to zalezi na "ridicskem vkusu" pilota ;-) ..ale jak sami ctete,tak po 320si je m3 e46 jasna volba,takze bmw+R6=ideal >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.10  08:44

Neexistuje žádný kit dělaný přímo pro tento motor... ;-\ bylo by to hokus pokus >:D :no:

PS: Ani pro běžný 20i ;-) Asi by to fungovalo, ale kompresor dobrý kompresor stojí pořád cca 50tis... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…