BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 07.01.11 14:47
« Re: Zvažování DW
vampi-aha,tak to asi nejezdil moc dverma napred co? >:D ..taky jsem o nem premyslel a stale obcas premyslim,ale presne jak pises,kdyz uz tam ten samosvor je,tak to bokem zkouset proste budes >:-[] ..
jj,na bmwklubu jsem Te zahledl u diskuse o 320si ;-) ..taky tam obcas chodim,ale spis navstevuju e90post.com potazmo bimmerpost.com,kde je vse mnohem driv a z nehoz berou mnohe weby o autech a bmw(napr. famousbmw) clanky nebo novinky..a hlavne je tam spousta lidi s e90, od kterych se toho spoustu dozvis a taky je tam spoustu zajimavych nabidek na doplnky ;-) -
Vampix(Diesel Power) 07.01.11 12:45
Wii: Tak to jsi mně nepotěšil teda >:D a ani já tě nepotěším >:-[] jen ještě nevím čím...
Ypsi: No to víš, už mi tam zbyl jen motor, 2 sedačky, volant, kvedlačka a okna >:-[] ....joke, spíš jsem uvažoval o praktičnosti v zimě a i tak to je podle mně celkem dobrá zábava kdyby už se mělo do auta něco sypat... Ale právě ta poruchovost a náročnost z toho dělá jenom teorém... Známý co má Origo E92 M3 tak taky měnil v záruce difer, možná 2 >:D a na bývalé E46 M3 ho taky měnil, dával tam pevnější z Z4, ale podle mně při normálním použití to nebude tak hrozné, jenom používej to normálně když už tam bude samosvor že >:-[]
edit: Jinak jsem tady už taky hooodně sporadicky, pokud už něco čtu tak bmwklub, od doby co jsem členem tak se zdržuji spíše tam -
ypsilon 07.01.11 12:25
wii-mel bych na sto dorazit a hlavne karou,z ktery se po*****..proste prekonovanou bestii trhajici asfalt jen pri pomysleni na seslapnuti plynu >:D ..
mate kluci stesti,ze me ty "ouzetka" nelakaj,jinak bych se tam prihlasil a nak to z lexou zreziroval ;-) >:D -
Wiii 07.01.11 12:04
Vampi:
Ahoj ty bukvice >:-[] Hele samosvor tam neni, je tam normální diferenciál jako tam máš i ty ;-) Prostě tak jak to přišlo z fabriky >:D Jinak teplometi asi nějak vychladli a nechodí sem :-(
Jinak ta OZka jsou moje >:-[] >:-[] >:-[]
Ypsi:
Jedeš večer? Doufam že ano... Už dlouho jem tě neviděl, hošánku :*) :*) >:D
WL:
Kroť ten slovník >:-[] -
ypsilon 07.01.11 11:35
nazdar vampi,ty starej teplomete >:D
ja tady jsem uz sporadycky,ale stale jsem..hele a co vim,tak wii na esicku samosvor nema..i ja jsem o nem uvazoval a uvazuju,ale neni to s nim tak lehky jak se zda..je hodne nachylne na poruchy,protoze se v nem musi casto menit olej,coz vetsina lidi nedela a taky se diky tomu prodrazi..jednomu znamymu od OSe uz se v 130i dvakrat vysyspal..uvazujes udelat z "popelnicky" ropnou m3? >:D ;-) -
Vampix(Diesel Power) 07.01.11 09:26
Čau >:D Já tam taky nahodil auto, slíbil že jak ho nafotím, tak recenzi zveřejním a už je nějakej pátek skrytá, ale doufám, že jsem v soutěži >:D >:D
Stějně by ti ta OZtka na auto nesedla...
Mám ale na tebe jinej dotaz, nvm jestli se mi to zdálo, nebo sem to někde viděl, ty máš na síčku Quaife? Popřípadě kde to dělali a co to stálo?
A co teplometi, kde vůbec jsou? žije to tady ještě? -
Wiii 02.01.11 12:24
« Re: Novoroční předsevzetí
Nebo by jsme mohli zajet na Cedwell >:D >:D >:D příště to ozkoušej... ale radši někde, kde je velká úniková zóna, kdyby ti to nešlo ;-)
Swiště určitě projedeme ;-) :yes: Ten ještě pozná svou druhou lepší část živosnosti :-!
Jinak já nepopírám, že to o OSákovi neni pravda >:D >:D -
ypsilon 02.01.11 12:18
wii-diks,uvidime ;-) ..kazdopadne je cadwell moc peknej a toho swiste musime projet >:-[] ;-) ..ok,priste to teda taky vyzkousim ;-) ..
me na tom nejvic pobavil jeho zdvizenej prst a vyraz a potom taky: "a kdyz jsem byl na stredni,tak jsem mel jeden umastenej svetr a prozvatlany tenisky" >:D
vzdyt je to pravda,ale OSakovi to nerikej >:D ;-) -
-
Wiii 02.01.11 12:04
Ypsi:
No na NS to přisuzuju tomu, že jsi nikdy na podobnym okruhu nebyl... příště to bude lepší ;-) Jak už jsem několikrát řekl, NS je proti Cadwell Parku dálnice >:D >:D
Ted jsem zrovna nedávno koukal na test Fifth gearu na Cadwell parku Swift sport vs. Mini Cooper ;-) [odkaz]
Jinak brždění do Apexu... Ono tě to časem naučí začít brzdit později a hlavně to použiješ i při jakékoliv nedotáčivosti ;-) :yes: :yes:
Matii:
Hezké předsevzetí >:D >:D To mám taky, ale ne tolik kilo >:D -
ypsilon 02.01.11 12:01
tak muzem,zalezi na domluve ;-) ..protoze se bojis min nez ja,teda aspon na ns to tak bylo..tam jsem byl potentovanej az usima :-) ..co myslis?..brzdeni na apex?..
p.s.:koukni se na to,ten text je uplne nejvic >:D ..s danym jsme se u toho narechtali >:D ..dale doporucuji tohle [odkaz] ..david steel je proste nejvic >:D -
Wiii 02.01.11 11:56
Jo s M3 má Spa už význam ;-) No s OSem jsme se bavili o Sachsenringu.... ;-)
Jinak nevim proč "vrah nebojsa" mám jinej styl jízdy než ty.... OS jednu z mých věcí zkoušel v Mostě a přiznal že to funguje dobře... ;-)
PS: ještě jsem to neviděl, ale vidim na všech značkách to "Z" a už na to mám svuj názor >:-[] >:-[] :no: :no: :no:

Jsem jenom chtěl pronést gratulační řeč o tom , jak "výběhovej" model okupuje první příčku Topky. ;-) :yes:
A taková pěkná fotka, jako bych ji už někde viděl. :-)