BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 16.01.11 20:16
« Re: M3
Ahoj Merkure - ono já bych samozřejmě E92 radši, ale cena je podstatně rozdílná ;-\ Takže budu brát E46 - trochu se poladí - nejdříve se dají lepší brzdy, pak přijde čas na odklony, silnější stabilizátory, časem možná odlehčení, nebo to dopadne tak, že E46 zase prodám a koupim 1M coupe.... To záleží na tom jaká v reálu 1M bude a taky kolik bude stát mírně jetá - auto na blbnutí si nové kupovat nechci >:D >:D -
Merkur 16.01.11 19:55
« M3
Jakou M3 vybíráš,e46 nebo e90???Minulej rok jsem na brněnským okruhu potkal celkem 3 e46 (zeložlutá,stříbrná,černá) a musím říct,že všechny 3 jsem v zatáčkách dojížděl,(ta zelenožlutá byla navíc nějaká vym*daná,protože mě nemohla ujet ani na cílové rovince) takže už z toho důvodu bych možná přemýšlel o e90.Tu jsem potkal jednou a ta prohrčela kolem mě a už se mi jen zdalovala a byl to úplně jinej level i v zatáčkách oproti e46-kám. -
Ronault. 11.01.11 13:49
« Re: Zvažování DW
Wii-Jay: Jen to tady pěkně nech tak jak to je, protože tady jde přece o tvé poznatky s vozem a jeho provozem.
A pak tady případně přibude další recenze na stejné auto a tam budou nové poznatky... A už to vidím.:
XXX YYY km - Kua, odešla spojka, jak to s tím ten Wii-Jay jezdil
XXX YYY + 200 km - Zadřel se motor, ten Wii-Jay snad neměnil olej!
XXX YYY + 1000 km - Tlumiče na kaši - asi jsem koupil zajíce v pytli.
XXX YYY + 1200 km - Zabiju Wii-Jaye!!
>:D >:D >:D -
Wiii 11.01.11 10:19
« Re: Zvažování DW
Koukám >:-[]
Tak nějak začínám přmýšlet co se sdejším profilem. 320si jde do světa a nový majitel si asi bude chtít napsat svou recenzi. A nebylo by to divné, kdyby zde byli dvě recenze na totožné auto? Asi zkusím zkontaktovat redakci, jestli by mi zde (po skrytí recenze) nevymazali všechna hodnocení a já si tuhle recenzi předělám na M3 :-) Nedar bych přišel o tuto diskuzi ;-) :yes: :yes: