BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.01.11  22:01

« Re: M3

jazda v m3 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  21:57

Až někde vlítnu do kačeru, tak si budu jen řikat "Jo, ještě že jsem nepřiplácel za lak - ted bych toho litoval" >:D >:D

Jinak odcházím, protože nemužu u počitače travit tolik času >:D :no: :no:

PS: Co myslíte, co bude odměnou za 11000?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.01.11  21:32

suhlasim mozno prvy tyzden ti odreniny vadit nebudu ale ten dalsi das auto lakovat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 16.01.11  21:25

jestli ti nebudou vadit odřeniny ? to ti budou vadit, a sakra.. možná né hned, ale budou a to tě pak bude sakra žrát, vždyť jsi na auta stejnej blázen, to musí být v richtigu !! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  21:08

Ale wii kam bys nám utíkal?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  20:56

Jo budu hledat co nejlepší technický stav!! Odřeniny mi vadit nebudou, hlavně aby motor a podvozek byli v pohodě ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 16.01.11  20:47

Tak ti držím palce,aby si nekoupil nějakou vylítanou ***** :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  20:16

Ahoj Merkure - ono já bych samozřejmě E92 radši, ale cena je podstatně rozdílná ;-\ Takže budu brát E46 - trochu se poladí - nejdříve se dají lepší brzdy, pak přijde čas na odklony, silnější stabilizátory, časem možná odlehčení, nebo to dopadne tak, že E46 zase prodám a koupim 1M coupe.... To záleží na tom jaká v reálu 1M bude a taky kolik bude stát mírně jetá - auto na blbnutí si nové kupovat nechci >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 16.01.11  19:55

« M3

Jakou M3 vybíráš,e46 nebo e90???Minulej rok jsem na brněnským okruhu potkal celkem 3 e46 (zeložlutá,stříbrná,černá) a musím říct,že všechny 3 jsem v zatáčkách dojížděl,(ta zelenožlutá byla navíc nějaká vym*daná,protože mě nemohla ujet ani na cílové rovince) takže už z toho důvodu bych možná přemýšlel o e90.Tu jsem potkal jednou a ta prohrčela kolem mě a už se mi jen zdalovala a byl to úplně jinej level i v zatáčkách oproti e46-kám.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  18:07

« Re: Poděkování

Děkuji, doufám že vyberu dobře :-) Vám přeji mnoho šťastných kilometrů bez nehody a bez závady. Já asi brzo tuto recenzi stáhnu a z internetových diskuzí se na neurčito stáhnu i osobně. Ještě uvidím ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Tom-Si

Tom-Si 16.01.11  18:01

« Poděkování

Děkuji tímto Wii-Jayovi za skvělé jednání ohledně prodeje Sička do mých rukou. Auto je to vskutku úžasné. V nejbližších dnes napíšu také svou vlastní recenzi. PS: Přeji dobrou ruku při výběru M3ky :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.11  19:06

« Re: Zvažování

nebo Gay - Bii
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.01.11  17:43

Třeba Jay-Wii. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.01.11  17:23

Tak to by měl možná WII raději založit nový NICK, aby ho už nikdo nenašel >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 11.01.11  14:17

« Re: Zvažování DW

předělám na M3? Co to tu pečeš Wii? Ty uličníku? E46?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.01.11  13:49

Wii-Jay: Jen to tady pěkně nech tak jak to je, protože tady jde přece o tvé poznatky s vozem a jeho provozem.
    A pak tady případně přibude další recenze na stejné auto a tam budou nové poznatky... A už to vidím.:
    XXX YYY km - Kua, odešla spojka, jak to s tím ten Wii-Jay jezdil
    XXX YYY + 200 km - Zadřel se motor, ten Wii-Jay snad neměnil olej!
    XXX YYY + 1000 km - Tlumiče na kaši - asi jsem koupil zajíce v pytli.
    XXX YYY + 1200 km - Zabiju Wii-Jaye!!

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.01.11  10:19

Koukám >:-[]

Tak nějak začínám přmýšlet co se sdejším profilem. 320si jde do světa a nový majitel si asi bude chtít napsat svou recenzi. A nebylo by to divné, kdyby zde byli dvě recenze na totožné auto? Asi zkusím zkontaktovat redakci, jestli by mi zde (po skrytí recenze) nevymazali všechna hodnocení a já si tuhle recenzi předělám na M3 :-) Nedar bych přišel o tuto diskuzi ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.01.11  00:55

A už si zase jednička... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.11  20:47

« MB C coupe

Moc hezké auto. Bude úžasně pohodlné a je elegantní! No a pokud udělají C63 AMG coupe, tak to bude opravdu zběsilé coupe! Pěkné! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.11  13:10

Děkuji děkuji >:D už jsem zase dvojka >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…