BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  17:44

« Re: Co je za den?

Wii přesně, je to spíš o barvě než o typu auta ;-) proto se jim tak Fobie líbila >:D Jj folie si sundej at na tebe vidí >:D >:D ale takle, ti drželi to teplo z tebe uvnitř, víš jak bez nich bude kolem tvyho auta horko tedka? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  17:29

Brut:
    Hele jim se nejvic libila ta cervena v kombinaci s bilou strechou ;-) Jinak ano, asi sundam ty cerny folie aby videli jak jsem krásný teplomet >:D >:D :yes:

Kysky:
    Ty ho (napis) na aute mas? >:D Jinak s tou nakupni taskou to obcas pravdaje ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  15:42

Burt: Tojono :yes: >:D
    Je to divný, ale ikdyž holky hledaj kluka, tak se koukaj na to jestli má nákupní tašku a ta se jim líbí víc i na klukovi, což je mi divný ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  15:40

Wii: to si musíš dát na auto velkej nápis HOLKY, NEBOJTE SE ZA MNOU PŘIJÍT :yes: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  15:40

Jasny no, hlavně nečekaj, že v takovem autě bude sedět takovej hezkej mladej teplomet vid ;-) >:D jinak si myslím, že kdyby si měl esičko červené, tak mezi Fabii a nim nepoznaj rozdíl... >:D ...některé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  15:35

Brut:
    SI je v zatáčkách velice jisté bez nejakých náznaů nedotacivosti ci pretácivost, svou vyvazenosti dokaze i nemozne a pretizeni te bavi pokazde.
    S6 je velice preposilovana (rizeni ti nerekne prakticky nic) v najezdu jak zacnej vjizdet do zatacky tak zacne hrozna nedotačivost, ktera je dana vahou motoru. Nastesti te trochu zachranuje pohon 4x4 a pneu 255 se skvelou prilnavosti....

Jinak nepomlouvej Fabku, to byl nejlepsi kundolap!!!! ;-) Na to holky leteli vic nez na brambora ted >:D Vetsinou mu rikali bombonek atp. >:D Ale byli takovy ze nemeli strach prijit, ted se kazda boji abych ji neposlal do prd.ele (asi) >:D Coz je skoda, ale ja mam krasnou pritelkyni, takze jsem spokojen >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  15:33

Vampi: :yes: >:D To jsme ted' někdy slyšel v rádiu :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  15:32

Wii: Podle mě je lepší uježděný sníh. Sůl ničí auto a navíc na uježděným sněhu je aspon sranda :-) :yes: u nás kdyby se solila jenom 1.třída tak to by tady širokodaleko posoleno nebylo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 31.12.09  15:28

s tim se mi spojuje jeden vtip. Mluvi blondynka s blondynkou. Slyšelas že silvestra je tento rok v pátek? A ta druhá: Fakt? Ještě aby to bylo 13ýho
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  15:28

Ja vím, že je každý jiný, jen sem to myslel pocitově v zatáčce ;-) dík za odpověd ;-) ...jinak jak dlouho si před esičkej jezdil z Fobii? >:D V ní si musel bejt pořádnej teplomet! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  15:22

« Co je za den?

Kysky:
    Mne celkem často přijde, že se tu sypou solí jen silnice I. třídy, jinak poouze pluhy max sterk... Ale je to sranda >:D

Brut:
    Audi je skvely auto na dalnice a myslel jsem si, ze i do zatáček neni spatny... ale SI je o mnohem mnohem dal a je proste skvelé :yes: tyto auta jsou obe tak trochu o necem jiným no.... ;-)

PS: o otázce co je v nazvu jsem premyslel celkem dlouho... ale prý čtvrtek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  15:18

« Re: FujiFilm FinePix S2000HD

Myslím že o hodně, je to Audi :yes: >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  15:11

Wii o kolik je pro tebe pocitově, třeba v zatačkach S6 horší než esičko? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:54

Wii: >:D Tak to bych jel spíš tim lexusem :yes: >:D Víš, světlá výška se občas taky hodí :yes: >:D Já mám rád silničky kde skoro nikdo nikdy nejezdí a je tam údržba jenom pluhováním (a že jich tady u nsá je celkem dost) tam je to bezvadný v zimě :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  14:49

Kysky:
    Ok, tuhle cestu fakt ale 6x denne nejezdim >:D Jezdim tam tak jednou dvakrat do mesice a jak je snih tak vubec (silnice se v zime neudrzuje).... leda s S6 nebo s Lexem, ty maj 4x4.... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  14:47

Tj, asi to je pořádná Gangsta...ale jako nasype do toho hafo peněz, už vidím, jak mu odejde automat, klima, elektronika... >:D spotřeba 20L/100 a pojištění..to ani nechci vidět >:D i když on si to asi ani nepojistí ;-) ....taky tu máme jednoho je mu 23 let, agresor, taha auta z .de furt se rve, chodí s 15!!! letou holkou(tedka bude končit 9 třidu >:D ) a nejlepší je, že mu je nevěrna asi s 4 dalšíma..no duležitý je, že jezdí v Skovim MB z roku tuším 97-98 a myslí si, že je kápo "vesnice" >:D >:D na to, že tu mame 2x GL320CDI respektive 420cdi, RR jako měl Švihák, X3 ted bude X6 pak X5 a podobně...no chudák >:D myslel si, jak bude nejlepší a přitom je před nim 200 lidi >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:44

Wii: Já neříkám že jsi sebevrah ;-) Na videu rychlost vidět není, takže by to byla věta úplně z cesty. Já jsem myslel jakože ikdyž je to cesta třeba kterou jezdíš 6x denně každej den, tak se tam může objevit někdo kdo proti vyjede... Ale když jedeš pomalu, tak nic stejně nenaděláš, vletí do tebe
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  14:43

Brut:
    Tipuju ze si t koupil, protoze je velkej gangster a je to obrovský nemecký auto, respektive obrovský limuzín s V8 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  14:39

Tak to je dobrej vocas >:D >:D i když někde na netu sem viděl, jak do takove diry zahučel nakladak i s přivěsem, to bylo teprve něco a nemohli ho dostat ven >:D :yes: ....a hlavně nechápu, proč si dotyčnej koupil S8 1. gen...v ty ceně se podle mě dá sehnat něco lepšího, rozumnějšího a lepšího :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  14:36

Brut:
    >:D >:D No to je pravda, je to Zlo :yes: :yes: Nemaji vubec odhad na svoje auto a hlavne jsou desne nebezpecny.. vytvarej totiz nervozitu mezi normalnimi ridici ;-\ Jinak blbci se najdou vsude... kdyz jsem si SI koupil tak na STK byl i nejakej maník (cca 25 let) co si koupil Audi S8 prvni generace... Kdyz najížděl nad díru (kde se koukají na podvozek a výfukové potrubí) tak tam málem najel pravým kolem >:D >:D Se mu tam smáli >:D :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…