BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 31.12.09 15:35
« Re: Co je za den?
Brut:
SI je v zatáčkách velice jisté bez nejakých náznaů nedotacivosti ci pretácivost, svou vyvazenosti dokaze i nemozne a pretizeni te bavi pokazde.
S6 je velice preposilovana (rizeni ti nerekne prakticky nic) v najezdu jak zacnej vjizdet do zatacky tak zacne hrozna nedotačivost, ktera je dana vahou motoru. Nastesti te trochu zachranuje pohon 4x4 a pneu 255 se skvelou prilnavosti....
Jinak nepomlouvej Fabku, to byl nejlepsi kundolap!!!! ;-) Na to holky leteli vic nez na brambora ted >:D Vetsinou mu rikali bombonek atp. >:D Ale byli takovy ze nemeli strach prijit, ted se kazda boji abych ji neposlal do prd.ele (asi) >:D Coz je skoda, ale ja mam krasnou pritelkyni, takze jsem spokojen >:D :yes: -
Wiii 31.12.09 15:22
« Co je za den?
Kysky:
Mne celkem často přijde, že se tu sypou solí jen silnice I. třídy, jinak poouze pluhy max sterk... Ale je to sranda >:D
Brut:
Audi je skvely auto na dalnice a myslel jsem si, ze i do zatáček neni spatny... ale SI je o mnohem mnohem dal a je proste skvelé :yes: tyto auta jsou obe tak trochu o necem jiným no.... ;-)
PS: o otázce co je v nazvu jsem premyslel celkem dlouho... ale prý čtvrtek >:D -
David Silver 31.12.09 14:54
« Re: FujiFilm FinePix S2000HD
Wii: >:D Tak to bych jel spíš tim lexusem :yes: >:D Víš, světlá výška se občas taky hodí :yes: >:D Já mám rád silničky kde skoro nikdo nikdy nejezdí a je tam údržba jenom pluhováním (a že jich tady u nsá je celkem dost) tam je to bezvadný v zimě :yes: :-) -
NoSwear 31.12.09 14:47
Tj, asi to je pořádná Gangsta...ale jako nasype do toho hafo peněz, už vidím, jak mu odejde automat, klima, elektronika... >:D spotřeba 20L/100 a pojištění..to ani nechci vidět >:D i když on si to asi ani nepojistí ;-) ....taky tu máme jednoho je mu 23 let, agresor, taha auta z .de furt se rve, chodí s 15!!! letou holkou(tedka bude končit 9 třidu >:D ) a nejlepší je, že mu je nevěrna asi s 4 dalšíma..no duležitý je, že jezdí v Skovim MB z roku tuším 97-98 a myslí si, že je kápo "vesnice" >:D >:D na to, že tu mame 2x GL320CDI respektive 420cdi, RR jako měl Švihák, X3 ted bude X6 pak X5 a podobně...no chudák >:D myslel si, jak bude nejlepší a přitom je před nim 200 lidi >:-[] -
David Silver 31.12.09 14:44
Wii: Já neříkám že jsi sebevrah ;-) Na videu rychlost vidět není, takže by to byla věta úplně z cesty. Já jsem myslel jakože ikdyž je to cesta třeba kterou jezdíš 6x denně každej den, tak se tam může objevit někdo kdo proti vyjede... Ale když jedeš pomalu, tak nic stejně nenaděláš, vletí do tebe -
NoSwear 31.12.09 14:39
Tak to je dobrej vocas >:D >:D i když někde na netu sem viděl, jak do takove diry zahučel nakladak i s přivěsem, to bylo teprve něco a nemohli ho dostat ven >:D :yes: ....a hlavně nechápu, proč si dotyčnej koupil S8 1. gen...v ty ceně se podle mě dá sehnat něco lepšího, rozumnějšího a lepšího :-) -
Wiii 31.12.09 14:36
Brut:
>:D >:D No to je pravda, je to Zlo :yes: :yes: Nemaji vubec odhad na svoje auto a hlavne jsou desne nebezpecny.. vytvarej totiz nervozitu mezi normalnimi ridici ;-\ Jinak blbci se najdou vsude... kdyz jsem si SI koupil tak na STK byl i nejakej maník (cca 25 let) co si koupil Audi S8 prvni generace... Kdyz najížděl nad díru (kde se koukají na podvozek a výfukové potrubí) tak tam málem najel pravým kolem >:D >:D Se mu tam smáli >:D :no: