BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 31.12.09 18:28
« Re: Co je za den?
Richie:
Hee pracuju na tom >:D >:D >:-[] Ale zatim zadnej nenaskocil >:D :no:
Jinak ta 320si - ma najeto tak akorat na prodej, chaba vybava a hlavne ten predni spojler je fakt hnusnej >:D :no: Nejhorší je, že tam ma pouze ten přední, nejsou tam prahy ani zadní úprava... takze v realu to bude pusobit desne levne a budes pro smich v takovym aute... nejspis si to tam nechal dal, protoze vysel levneji nez origo přední nárazník, ktery nekde rozstrelil ;-\ -
-
Ricardo 31.12.09 18:23
Burt: no můj kamarád říká "máma si to se strejdou taky vždycky dávali, proto jsem tak hezkej" >:D >:D
Wii-Jay: tak teď máš jedinečnou šanci zvládnout i druhou polovinu jevanské populace >:D
Mimochodem tady jsem našel 320si s paketem od Riegera [odkaz] co na to říkáte? -
Wiii 31.12.09 18:19
Richie:
Hele to bylo vseobecny (ne jen jevany)... do fabky se vzdycky hrnuli s recma "jeee ty mas ale roztomilí autícko, svezes me?"... No a ruka byla v rukavu >:D >:D Ted nic... ed je to spis ze kluci zikaj "jeee, hustá kára, jak to jede? svezeš mě?" >:D Proto je ze me asi ten teplomet >:D >:D :no:
Brut:
tak to neni >:D Oni maj asi nejakj blok k BMW ;-\ -
NoSwear 31.12.09 18:18
Joo taky to vidim tak nějak kolem te 8 :-) ...hele Ricardo, k čemu ho to ponoukáš? >:D >:D jako by si ho neznal, ho teplometa nabulikuješ, on přitahne opilej domu a bude z toho incest jak blázen >:D :no: ...ale ta myšlenka s tim, že už na brambora neni co lovit se zdá býti reálnou >:D -
Wiii 31.12.09 18:09
« Re: TEPLOROK
teplomete:
ja ja tobe též... >:D :yes:
ricardo:
me tu skoro vsichni kluci v mym veku nemaji radi >:D Mel jsem tu vsechny hezky holky (az na moji sestru >:D ) A snažílkové pořád nic 8-s :no: Asi jeste nepřisli na to, že kdyz clovek chce zážitky a ne vztah, tak holka nechce dobré srdce >:D >:D :no: -
David Silver 31.12.09 17:58
Wii: nene, já auto nemám >:D Ale sháním firmu, která by nám nalepila na auto reklamu abychom dá se říct za nic dostávali slušný peníze :-) Takový 3táci měsíčně se vždycky hoděj ;-)
V tomhle já ty holky nechápu... To mi připomíná... >:D ted' na střední asi na začátku listopadu jsme šli do školy od městský a kámoška se dívala na Smarta kterej projíždět "Jé koukejte na tu hezkou nákupní tašku" já se ani neotočil, protože co jede mám už dávno zmapovaný... Pak jela M5 E60 tak jsem se otočil a co mi nepřilítlo, facka :yes: >:D