BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  18:33

« Re: Co je za den?

Wii: No, my jsme se bavili dost předtim v městský... protože jsme byli na sobě namáčklí... >:-[] Ale jinak to bylo prvně na střední co jsem dostal na kasu >:D :yes: Já to nečekal, koukám se tak na hezkou M5ku a najednou bum >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 31.12.09  18:31

Wii, kluku, ty seš taky na facebooku? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:30

Brut:
    tak pojd na FB na chat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  18:29

Okej, ukaž ;-) at můžu hodnotit >:D ...jasny, ja vím, že nic nepotřebuješ, jen to vážně vidím na tu barvu, protože jako jinak nevím, jak se jim víc mohla líbit Fobie 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:28

Richie:
    Hee pracuju na tom >:D >:D >:-[] Ale zatim zadnej nenaskocil >:D :no:

Jinak ta 320si - ma najeto tak akorat na prodej, chaba vybava a hlavne ten predni spojler je fakt hnusnej >:D :no: Nejhorší je, že tam ma pouze ten přední, nejsou tam prahy ani zadní úprava... takze v realu to bude pusobit desne levne a budes pro smich v takovym aute... nejspis si to tam nechal dal, protoze vysel levneji nez origo přední nárazník, ktery nekde rozstrelil ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:23

Brut:
    Hele holky s kterejma se znam dyl s tim problem nemaji, spis naopak... Na Fabce byla vyhoda, ze treba kuli ni jsem se seznamil >:D :yes: Ale tak co, mam ted krasnou pritelkyni (ti ji ukazu, jestli chces na FB) takze nic nepotrebuju ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 31.12.09  18:23

Burt: no můj kamarád říká "máma si to se strejdou taky vždycky dávali, proto jsem tak hezkej" >:D >:D

Wii-Jay: tak teď máš jedinečnou šanci zvládnout i druhou polovinu jevanské populace >:D

Mimochodem tady jsem našel 320si s paketem od Riegera [odkaz] co na to říkáte?
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  18:21

Saaakra blok k BMW? :-( to je musíš nak odblokovat, takova kara hezká ;-) to nák dáš :-) ....přinejhorším přestříkáš na červeno no >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:19

Richie:
    Hele to bylo vseobecny (ne jen jevany)... do fabky se vzdycky hrnuli s recma "jeee ty mas ale roztomilí autícko, svezes me?"... No a ruka byla v rukavu >:D >:D Ted nic... ed je to spis ze kluci zikaj "jeee, hustá kára, jak to jede? svezeš mě?" >:D Proto je ze me asi ten teplomet >:D >:D :no:

Brut:
    tak to neni >:D Oni maj asi nejakj blok k BMW ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  18:18

Joo taky to vidim tak nějak kolem te 8 :-) ...hele Ricardo, k čemu ho to ponoukáš? >:D >:D jako by si ho neznal, ho teplometa nabulikuješ, on přitahne opilej domu a bude z toho incest jak blázen >:D :no: ...ale ta myšlenka s tim, že už na brambora neni co lovit se zdá býti reálnou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:16

Richie:
    Hele ta se se mnou vždycky tak ožere >:D Ale zatim jsem spis nikdy nedostal chut >:-[] >:-[] :no: Fuj.. nejsem zadnej incesták, "ja jsem teplomet s malym dic.kem" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 31.12.09  18:14

Wii, a teď mě napadá, že sis odpověděl na tu poznámku s BMW - jak bys chtěl na něj lovit, když už všechno podlehlo Fabii a teď není kde brát? Takže na baworák to nesváděj >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 31.12.09  18:13

Burt: v 8 a bude to vlastně takovej mikrosrat MACZ - jdeme zapařit s Tomem944

Wii-Jay: no a co sestra? Tos ji nezkusil aspoň opít? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:10

Brut:
    ja razim na osmičku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:09

« Re: TEPLOROK

teplomete:
    ja ja tobe též... >:D :yes:

ricardo:
    me tu skoro vsichni kluci v mym veku nemaji radi >:D Mel jsem tu vsechny hezky holky (az na moji sestru >:D ) A snažílkové pořád nic 8-s :no: Asi jeste nepřisli na to, že kdyz clovek chce zážitky a ne vztah, tak holka nechce dobré srdce >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  18:09

Wii nesmíš věřit všemu co řikaj >:D >:D jinak chudáku Kysky teda, když tě takle mlátěj >:D a v kolik kdo razite? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  18:06

Brut:
    Aspon prispeju globalnimu oteplovani >:D >:D ne vlastne pan "president" říká, že globální oteplování je nesmysl >:D :no:

Kysky:
    Klasika >:D Ony tyhle maly nehezky auta milujou >:D Ale koukam ze ses asi takovej otloukánek >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 31.12.09  18:05

...se každá bojí, abys ji to neposlal do prd.ele? No ty máš teda v Jevanech reputaci >:D >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.12.09  18:05

« TEPLOROK

Všem zdejším teplometům přeji dlouhý a silný ro(c)k... :yes:
    global warming rules... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  17:58

Wii: nene, já auto nemám >:D Ale sháním firmu, která by nám nalepila na auto reklamu abychom dá se říct za nic dostávali slušný peníze :-) Takový 3táci měsíčně se vždycky hoděj ;-)
    V tomhle já ty holky nechápu... To mi připomíná... >:D ted' na střední asi na začátku listopadu jsme šli do školy od městský a kámoška se dívala na Smarta kterej projíždět "Jé koukejte na tu hezkou nákupní tašku" já se ani neotočil, protože co jede mám už dávno zmapovaný... Pak jela M5 E60 tak jsem se otočil a co mi nepřilítlo, facka :yes: >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…