BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  20:05

« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov

Tak ať ty budoucí závažné nejsou moc závažné. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  20:03

poustnik- >:D ..skoda,ze jsi nebyl na dzbane,tam se to potom rozjelo..nejvic me asi rozesmal "hasicskej trambus",ktery se taky pokousel o naky to sklouznuti >:D

zip- >:D :yes: ..jinak musim jeste vzdat hold tobe a oliiikovi,za to ze jste dorazili z takovy dalky..takze na jare prijedem na oplatku za Vama :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 02.01.10  20:01

Omlouvám se za svoji neúčast. Mám závažné dnešní problémy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  20:00

Poustník je super člověk. Pohodář od pohledu, žádnej stres, však ono to nějak dopadne!! >:D Ale jak vehementně se vrhnul na tu opravu té žárovky, tak to mě dostalo. Taková kosa a Poustník vyndal šroubováky a začal. To já bych se asi nepřemluvil k opravování v mínus pěti stupních!! ;-) :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  19:57

ypsilon, jsem rád, že se ti ten zvuk líbí. To víš, výkon nic moc, ale ta zvuková kulisa je super. Ale kdybych potkal sám sebe na ulici, tak si asi řeknu " Kdyby ti to tak jelo, jako ti to řve!!!" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  19:51

To nikdo neví, jakej sem....jen jsem si se všema potřás rukama a odslickoval..... 8-s >:D

ypsilon - no jo, čumí a radí...to jsem mohl tušit...však si někteří možná i umyli uši a nohy.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 02.01.10  19:46

Poustníček driftoval s Váma? :-O No chlapci a jekej ten pouštník ve skutečnosti je? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  19:46

zip-ja jsem si poustnika taky tak predstavoval :-) jinak se zvuk Tveho "mazlika" opravdu prekvapil :yes:

poustniku-prave kvuli Tvym videum na youtube jsi pro me "zijici legenda" >:D :yes: btw. ty jsi teda herecka,to sis moc nepromyslel..to nevis,ze vzdycky jeden maka a ostani cumi a radej :-)

tharas-diky..super,urcite to budu sledovat..
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  19:41

Trošičku, normálně nenosíš ty obrovský brejle!!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 02.01.10  19:41

Hele, tu postavičku neznám, ale jako žijící legenda z masa a kostí to taky není špatný >:D Navíc jsi byl jedinej, kdo před srazem, kvůli plánovanému klouzání, přezul na slicky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  19:34

A nejsem jí podobný???? >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  19:30

Poustníku, taky jsem tě rád poznal. Vždycky jsem si tě představoval jen jako postavičku v té masce, ve které jsi nazpíval 1000-cí príspěvek pro chobota!!! ;-) >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  19:26

Tak chlapci, právě jsem se sešel s Olíííím u nás v hospůdce. Moc všem děkujem za fajnové odpoledne. Máte super káry, ale já mám nejlepší zvuk!! To mě moc potěšilo. >:D >:D Doufám, že se zase brzo sejdeme, ale snad bude drobátko tepleji!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  19:21

"Žijící legenda" vás zdraví!!! Jsem rád, že jsem si k pár nickům tady z macz přiřadil i obličej....já předem varoval, že jsem poslední dobou spěchající muž. Nejvíc mě překvapilo, jak vypadá Wi-jay, nevím proč, ale představoval jsem si ho jako nějakého metrosexuála.... >:-[] >:-[] >:-[]
    Nejhezčí na srazech je to, že si člověk občas může vyzkoušet nějaké "žihadlo", což se za 20 minut nedá stihnout, ale aspoň s elementem5 jsem prohodil 5 vět. Rád jsem potkal i zipa, ten jel velikou štreku a ze starých známých tváří jsem rozeznal jen asphaltíka a mathea.

Říkal jsem si, že tam bude taková koncentrace šikovných automechaniků amatérů, že když začnu simulovat výměnu žárovky, několik mládenců přiskočí a vytrhnou mi nářadí z ruky a udělají to sami. Ale doba je cynická, přepočítal jsem se. Tak to budu muset udělat někdy sám. Takových plastů podezřelých odšroubovat!!!! Hrůůůůůůůza!!!! Tak někdy příště, abych si zase zařídil nějaké BMW! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.01.10  19:09

Chyba mojí hlavy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 02.01.10  19:06

Vybrana videa se drive ci pozdeji objevi na tomto uctu:
    [odkaz]
    Za tresouci ruce se omlouvam:)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.01.10  18:34

Sraz naprosto perfektní! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  18:12

zdravim :-)
    tak sraz dopadl na vybornou,seslo se nas dost a i jsme si lehce zablbli na dzbanu :-) fotky urcite budou,ty moje asi az zitra,bo jsem uplne znicenej,ale mozna se premuzu..
    jinak jeste jednou diky vsem,kteri se zucastnili,rad sem Vas videl a zase nekdy :-)

p.s.: necekana navsteva zijici legendy MACZ Poustnika bylo prekvapeni dne,tak snad priste to bude na delsi dobu nez 20min+3 pretazene minuty :-)

element-super fotky,nejlepsi je "nejmladsi ucastnik srazu" :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 02.01.10  18:10

Nějaké fotky jsou v mé galerii, ale byla hrozná zima a proto je jich jen pár... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 02.01.10  17:36

Pánové omlouvám se za mou absenci, ale pořád jsem ve stěhování, takže místo okukování aut a kecání s váma musím převážet nějaké věci ;-\ Jinak bych se z toho nevyhrabal ;-\

Každopádně jsem v půl druhé potkal na okruhu Wiička a jeho bílou 320si, která jela proti (směr Barandov). Tak snad příště ;-)

Btw. co fotky?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…