BMW 320si (Wii-Jay)
ZonixX 02.01.10 21:10
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
Ypsilon - neni problem, srovnani to bude urcite zajimave ;) pro priste bude ST ciste, aby byli nejake fotos, pres svatky jsem s tim najel pres 1300km po Slovensku a severnich Cechach a uz nebyl cas umyt to.. rucni myti v teplotach tesne pod nulou na Agipce na Chodove mi moc nevyhovuje >:D -
ypsilon 02.01.10 21:03
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
zip-no tak to je klasika..sparty,prazdroj,bramburky a dobrej magic >:D ;-) to je moje :yes: za kolik se tam cepuje ten prazdrujek 12tka?..
zonixX-no tak az budu mit po zkouskach(to bude tak po 20.1.),tak se nak svolame a porovname nase 6-ti hrnky ;-) -
ZonixX 02.01.10 20:55
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
Y - ja ti nevim, Oliiho jsem myslim nepredjel >:D ale mam pocit ze to muze byt reakce na odpich na svetlech na Evropske :)) to se mne drzel Element v pravem pruhu :-) otestovat ST muzeme nekdy v Praze ;)
AX zvladl hlavni disciplinu - odjezd po vlastni ose >:D ...po tom, co jsem na vlastni oci videl ty diry na vyjezdu z parkoviste, tak se divim, ze tam nezapadl s temi 12kami nebo co to mel za obuti >:D -
ypsilon 02.01.10 20:23
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
zip-co to znamena "čtyřka bez větráku"? :-) ..tak to nerikej(nepis) dvakrat ja totiz kempuju rad a od mala..toto je dukaz [odkaz]
a fotbal me taky bere,takze si asi placnem..staci se jen domluvit ;-) a kdyz tak ted premyslim,uz aby bylo zase venku teplo :-! -
ZonixX 02.01.10 20:21
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
diky vsem za vydarenou akci a tesim se na priste :-) ani jsem necekal, ze se v zime sejde tolik lidi!! Par momentek se srazu je v me galerii ;)
Zipe - ten tvuj focus ma fakt hezky zvuk - a jelikoz ten Dodge s nalepkami OCC neni na MACZ, vyhravas ty >:D ...na opacne casti spektra to u mne "vyhral" blbecek v SX200 a jeho vylagrovana klika 8-s -
ypsilon 02.01.10 20:18
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
poustnik-no to urcite,ale s predokolkou aspon muzes trenovat "rucaky" a to je taky sranda..zip si tam taky slusne zablbnul ;-) a hlavne jak pises,vyzkousis si svuj povoz v meznich situacich..jo a pan hasic byl spravnej a nakonec se s nama rozloucil mohutnym zatroubenim :-) .. -
Poustnik 02.01.10 20:08
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
ypsilon - jasně že nejlepší na autech je jízda....ale s předokolkou to na ledu není zas až taková sranda. To chce 4x4 nebo nejlépe zadokolo. :-)
To hasičské auto je vidět na fotkách. Tak to je zodpovědný řidič hasič, když si to chce vyzkoušet v mezních situacích....