BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  21:10

« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov

ypsilon - 12 plzeň - 25,- a 10- Gambáč - 18,- ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 02.01.10  21:10

Ypsilon - neni problem, srovnani to bude urcite zajimave ;) pro priste bude ST ciste, aby byli nejake fotos, pres svatky jsem s tim najel pres 1300km po Slovensku a severnich Cechach a uz nebyl cas umyt to.. rucni myti v teplotach tesne pod nulou na Agipce na Chodove mi moc nevyhovuje >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  21:10

zip-no tak to je "laco cuco" a naprostej veget :yes: uz se tam vidim lezici oprenej o kmen toho rozkvetlyho stromu,v ruce rosici se pul litr 12-ky a v hlave myslenky plynou a plynou... ;-) :yes: tam u Vas musite mit strasnou pohodu..
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  21:03

zip-no tak to je klasika..sparty,prazdroj,bramburky a dobrej magic >:D ;-) to je moje :yes: za kolik se tam cepuje ten prazdrujek 12tka?..

zonixX-no tak az budu mit po zkouskach(to bude tak po 20.1.),tak se nak svolame a porovname nase 6-ti hrnky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  21:00

A ještě malá ochutnávka plácku na fočus. Není to vidět celý, ale to co je za autem je i před autem. (Myslím tolik místa) Není to nijak velký, ale aspoň člověk nemusí tak běhat! >:D >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  20:56

poustnik- >:D :yes: ,tak to jsem se zase naucil pekne slovni spojeni..no mladej jsem,ale myslim,ze uz zase ne moc,treba takovej wiicko ten uz je moc mladej >:D ..btw. muj vek v profilu nelze ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 02.01.10  20:55

Y - ja ti nevim, Oliiho jsem myslim nepredjel >:D ale mam pocit ze to muze byt reakce na odpich na svetlech na Evropske :)) to se mne drzel Element v pravem pruhu :-) otestovat ST muzeme nekdy v Praze ;)

AX zvladl hlavni disciplinu - odjezd po vlastni ose >:D ...po tom, co jsem na vlastni oci videl ty diry na vyjezdu z parkoviste, tak se divim, ze tam nezapadl s temi 12kami nebo co to mel za obuti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  20:53

ypsilon - to je tipická vesnická knajpička!!! >:D >:D
    [odkaz]
    Malá ochutnávka!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  20:51

Přece hospoda čtvrté cenové kategorie /nejnižší/ ...notně zahulená...Ty jsi moc mladej, že,ypsilon? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  20:43

zip-no pockej tys me neodpovedel ;-\ co to je ta "ctyrka bez vetraku"? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  20:41

AX-o bylo fajnové zpestření. Na předokolku se klouzal dost statečně!! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 02.01.10  20:36

focus mel neskutecnej zvuk a staci mu k tomu jen filtr!!!ti v tom malym citroenu taky nebyli spatny :-) :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  20:33

Protože Olíí se nechal na Evropské předjet!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  20:29

zonixX-ST je super,ale jak to,ze oliii vi jak Tve ST jede a ja ne? >:-[] ;-) to musime nekdy napravit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  20:24

Panáček s SX200 pojede brzo pro nové šály. Jen nevim jestli se taková oprava ještě vyplatí!

ZonixX - tvoje ST je taky pěkná kára. Olííí se rozplýval nad tím jak to jede!!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  20:23

zip-co to znamena "čtyřka bez větráku"? :-) ..tak to nerikej(nepis) dvakrat ja totiz kempuju rad a od mala..toto je dukaz [odkaz]
    a fotbal me taky bere,takze si asi placnem..staci se jen domluvit ;-) a kdyz tak ted premyslim,uz aby bylo zase venku teplo :-!
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 02.01.10  20:21

diky vsem za vydarenou akci a tesim se na priste :-) ani jsem necekal, ze se v zime sejde tolik lidi!! Par momentek se srazu je v me galerii ;)

Zipe - ten tvuj focus ma fakt hezky zvuk - a jelikoz ten Dodge s nalepkami OCC neni na MACZ, vyhravas ty >:D ...na opacne casti spektra to u mne "vyhral" blbecek v SX200 a jeho vylagrovana klika 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 02.01.10  20:18

poustnik-no to urcite,ale s predokolkou aspon muzes trenovat "rucaky" a to je taky sranda..zip si tam taky slusne zablbnul ;-) a hlavne jak pises,vyzkousis si svuj povoz v meznich situacich..jo a pan hasic byl spravnej a nakonec se s nama rozloucil mohutnym zatroubenim :-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.01.10  20:09

ypsilon - budeme jen rádi, když se přijedete podívat. Máme tu takovou hospůdku, (čtyřku bez větráku) ale ohromnou zahradu s pláckem na nohec a malej fotbal, takže pokud rád kempuješ ve stanu, tak se tu dá přežít i celý víkend! ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.01.10  20:08

ypsilon - jasně že nejlepší na autech je jízda....ale s předokolkou to na ledu není zas až taková sranda. To chce 4x4 nebo nejlépe zadokolo. :-)
    To hasičské auto je vidět na fotkách. Tak to je zodpovědný řidič hasič, když si to chce vyzkoušet v mezních situacích....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…