BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 03.01.10 14:00
zdar teplometi
Tak jsem koukal na ty vaše fotky ze srazu, pěkna hromadka se Vás tam sjela. Kdyby ta Praha nebyla v takove p.r.deli republiky :-D....
Jinak co to byl za konkurent Wii-jayovi s tou druhou teplometsky bílou trojkou? -
"-- skrytý --" 03.01.10 13:59
« Re: Včerejší sraz na Džbánu
Y- Nu cesta byla vcelku slušná >:D se Zipim jsme se rozdělily v Říčanech. On jel pro Rodinnu a já pospíchal na večeři >:D pár jich tam padlo, ale nic velkýho ;-) jak dopadlo věnování se slečně? >:D :-! až bude příští rok sraz,abys tam neměl nejmladšího srazáka ty ... >:D >:D -
Poustnik 03.01.10 11:06
« Re: Včerejší sraz na Džbánu
Ále...nebudeme to s tím metrosexuálem rozmazávat.... >:D
Je to jen hra a hraje ji asi každý, že při psaní tady na macz si časem jednotlivé častější přispěvatele nějak vizualizuješ. Ty máš stylovou fotku na kartě uživatele, fešné auto s módní barvou, studuješ....tak mi to k tobě sedlo, že bys mohl být "in" i co se týká úpravy zevnějšku a toho co nosíš. Třeba se ještě vybarvíš v létě! >:-[] -
Wiii 03.01.10 09:32
« Včerejší sraz na Džbánu
Pánové a dámy, všem Vám děkuji za účast na tomto srazu a doufám, že se zúčasníte dalšího někdy na jaře, kde bysme měli trohnout celo MACZ rekord ;-)
Co se týče tohoto, byla k vidění zajímavá auta, příjemní lidé a tím pádem i skvělý pokec!! :-) :yes: :yes:
PS: FRPE, celkově nás bylo 16. Poustnik zmizel jeste pred focenim v řadě a rarsch dorazil až po něm ;-)
PPS: Poustniku, proc sis myslel ze jsem metrouš? >:D
Jinak těším se na fotky... Ty mé stojí za pr.d, takže je sem ani dávat nebudu ;-) -
FRPE 03.01.10 02:10
« Velký organizátor Wiičko a jeho páže Ypsík :-)))
No přátelé, nyní jsem ze srandy prohlédl všechny srazy zdokumentované na fotkách ( nepočítám ofiko MACZ tuším že byly dva )a musím konstatovat že vaše dnešní respetive včerejší účast Vás všech patří mezi nejvydařenější a největší! Myslím že 14x aut je velmi dobrý počin. Brnáci měli na tom Slovensku nebo kde to byli účast malinko větší ale to nevadí.
Na to že jste to domluvili den zde dne a prakticky z fleku - vám náleží veliký obdiv a uznání. Fakt bez trdele. :yes:
A to kdybych přijel ještě já s Davem a Chosem tak nás bylo 17ks.
Příště určo dorazím! ;-) Yčko - sorry. -
"-- skrytý --" 02.01.10 23:27
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
Zdravím chlapce srazáky... >:D dnešní sraz se mi velice líbyl, a rád jsem poznal zajímavé týpky >:D omlouvám se, že jsem se až teď dostal k pc, ale jaksi jsme se se Zipim věnovaly chmelové lásce >:D rád Vás zase všeci uvidím, a doufám že si do nějaké pořádné káry sednu, např A5, ta mě asi nejvíc okouzlila ... :-! tak sladce na mě koukala, že jsem jí nemohl odolat... >:D >:-[] -
ypsilon 02.01.10 21:25
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
poustnik-asi na to nevypadam,ale ver tomu,ponac mi tolik je ;-) no takze v tom pripade jsem mladoch :-)
zip-tak to je krasa,nemam slov..jen snad to,ze se musime domluvit a na jare prijedem(asi s wiickem) do caslavi ;-) :yes:
zonixX-hele ja o myti v tomhle pocasi ani nepremyslel :-) no to urcite bude,tak si dame vedet..
panove musim se rozloucit..mam tady slecnu a mel bych se ji trochu venovat,aby se treba nekdy trochu povenovala me :-)
takze dobrou a jeste jednou dikes za super odpoledne :yes:
p.s.:moje fotky sem nahodim zitra rano.. -
Poustnik 02.01.10 21:13
« Re: Sraz dnes 2.1.2010 Praha Strahov
ypsilon - já nevím, jestli ti je třiadvacet nebo ne, ale cenové kategorie se používaly za bolševika, takže teď už se to tolik neříká...mlaďoch si pod slovním spojením čtyřka bez větráku může představit nějaký čtyřválcový či čtyřdobý motor s podivným chlazením, ale mně se samozřejmě vybaví putyka. ;-)

vampix-to byl nakej edgaruv kamos,bohuzel jsem neudrzel jeho jmeno a byla to 330xd...