BMW 320si (Wii-Jay)
NoSwear 03.01.10 18:55
« Re: Rozjedeme opět soutěž?
No mám se stále nic moc, nemohl sem, protože STI má po poslední návštěvě mostu dost KO gumy(nebylo to v planu a tak nebylo připraveno přezutí) a tak spí v garáži až ted někdy dostane nové a Legacy potřebovali doma, takže bych mol leda tak autobusem >:D :no: ...je to škoda no ;-\ ....jinak nick mě čoveče nenapada :-( -
NoSwear 03.01.10 18:54
« Re: Rozjedeme opět soutěž?
No mám se stále nic moc, nemohl sem, protože STI má po poslední návštěvě okruhu dost KO gumy(nebylo to v planu a tak nebylo připraveno přezutí) a tak spí v garáži až ted někdy dostane nové a Legacy potřebovali doma, takže bych mol leda tak autobusem >:D :no: ...je to škoda no ;-\ ....jinak nick mě čoveče nenapada :-( -
Wiii 03.01.10 18:34
« Re: Rozjedeme opět soutěž?
Cau WLku... Aaaa nevzpomel jsem si komu jsem ho tehdy vahal dat i prez pravdidla v jine diskuzi >:D A jsi to ty.... Jinak ja uz taky jednou vyhrál... ani nevím už co to bylo... Jo "Jsem vlhký" >:D Ale pro výběr dnešního nicku mne přesvědčila anketa o nejtrapnějšího člověka roku 2009 zde [odkaz] atkže kdo přidá příspěvek 3000 má na dva dny nick "Jiří Pomeje" >:D profilovku at si uz vybere sám ;-) :yes: >:-[]