BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 03.01.10 21:01
« Re: Rozjedeme to o 106
Kubyyyk von Teplometburg: No, nic jinýho mu ani nezbejvá. Dá se říct, že mě zbavil auta, který jsem chtěl stejně prodat a takhle mi zaplatí prakticky tolik, kolik to auto před rokem stálo >:D Ale mrzí mě to, to auto jsem měl rád (asi ne dostatečně, páč to bych ho bratrovi v životě nepůjčil) ;-\
Jo a nedělej Zagorku a řekni, co plánuješ za auto, aspoň po SZ ;-) -
Ondřej Šámal 03.01.10 20:45
Kubyyyku, co máš teda v plánu za fáro?
Jinak musim oznámit smutnou zprávu, 1. ledna tragicky odešlo mé milované BMW, bratr s tim uklouznul na sněhu a narazil zadním kolem do zdi :'-( No co, stane se, stejně sem plánoval něco silnějšího, ale kdy, to fakt netušim, momentálně stejně auto nepotřebuju, takže asi počkám, až si bude kupovat "nový" auto tatík a složíme se na něj společně (vypadá to na trojkový coupé, nebo cabrio).
I když teda možná bych šel do nějaký pěkný e30 s šestiválcem na víkendový ježdění. Ale to nejdřív někdy v létě. -
Kubyyyk 03.01.10 20:24
Wii-Jay:
SZ, protože tu nechci všechno hned vykecat ;-)
Kilometry jsou neskutečným, ale reálný. Prodává se to od autorizovaného servisu, vše je v servisní knížce a původní majitel je nějaký Rus, který si to koupil na ježdění po Varech a do Prahy jednou na jeden víkend v měsíci, když zrovna přiletěl z Moskvy. Hele, projel jsem to už 2x, všechno jako nový, interiér neohmatanej.
Pane mi ještě neříká, ale zítra s otcem jdem ráno platit ;-)