BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  11:26

« Re: Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12 hod?

OK. Já jen že kdyby jsi to věděl už tak den předem, mohli bychom to napsat a třeba by ještě někdo dorazil ;-)
    Barevně by se nám hodil Mojito s Roccem, Berustina s Cuprou apod >:D

P.S.: Tady v Brně od rána sněží, ale teplota kolem nuly, takže to místy klouže a stíhá to na silnicích pomalu roztát..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  11:25

« Re: Plesk

Kubyyyk:
    Plesk.. brý ráno i tobě >:-[]

Peta:
    Hele u nas (Jevany) je cca 5-10 čísel sněhu... Na silnicích břečka nebo mokro. Ale byl jsem se projet lesem (jak mam tocene video) a tam se to prez zimu vubec neudrzuje... tam je krasny bílý uježděný sníh :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  11:22

« Re: Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12 hod?

Cau Thomasino... Trefím tam ;-) :yes: zapisuji si adresu a navíc jsem tam už byl ;-) Jinak ti tedy dám vědět 7.1. rano abych upřesnil čas.. Ale pokud to máš 15 minut tak ti to pak idealne dam vedet jeste uplne presne treba pul hodky dopredu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 04.01.10  11:21

« Re: Rozjedeme to o 106

Zdravím všechny...

Chtěl bych info ze všech koutů republiky, jak to je se sněhem?? U nás je ho tady dost, kopy, auta zasněžené cesty mokré, břečka, místy sníh. Ale včera sem byl v Brně na basketě a tam ani vločka, uplně suché město a -2, u nás -14 ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  11:18

FRPE: Jestě te upozornuji já jakožto majitel diskuze a poradatel souteze... Vyhráls na dva dny nick "Jiří Pomeje" a to z důvodu, který najdeš zhruba okolo příspěvku 2965-2980.... >:D

PS: Není to dobrovolné >:D :no: Takze hezky zmen "FRPE" na "Jiří Pomeje" a povoluji Ti i "Jirka Pomeje" nebo "Jiřík Pomeje" >:D >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 04.01.10  11:18

« Plesk

brý ránko >:D
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  09:43

« Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12 hod?

Zdarec WII, navrhuji ten sraz na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. A hlavně to nemám moc daleko z práce (15 min), abych to v poledne stihl a urval se na hodinku z práce ;-)

Napiš odkud tam pojedeš, je tam malinko zmatený nájezd, vysvětlím podrobněji. Nebo napiš do SZ mejl, pošlu mapku s vyznačenou trasou.. Ale IKEA je myslím dobře značená.. Pokud jedeš od Prahy po D1, odbočíš na D2 na Bratislavu, to je pohoda. Horší je to z města, to musíš odbočit nejdříve na Olomouc, ale pak jet rovně k IKEA :-)

GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.10  22:12

« Re: Včerejší sraz na Džbánu

Jinak zdravím všeci nedělní povaleče...já se potím v práci... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.01.10  22:11

Jen 49 ??????? A proč se teda špatně prodává???? >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.10  22:09

« Re: Včerejší sraz na Džbánu

Hlas pro šviháka ;-)

Wii-Jay : to chápu, přece jen jsi dost romanticky založená osoba :yes: ;-) a já bych se do tebe též hned zakoukal.. ale musel bych mít 2 prsa a jinej podvozek.. >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 03.01.10  22:04

Poustnik: Tak nové CD Ivetky B. stojí 49,-, za to je whisky škoda, to spíš nějakou hodně špatnou vodku, tu Ivetka ráda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.01.10  22:00

Tak Ivetku pozdravuj! Že ji doma porád posloucháme....neposlala by nám to nové CD? Vyměním za flašku whisky... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 03.01.10  21:58

Uau - to mě uniklo. Děkuji, to si snad nezasloužím ... :-O taková pocta. No nedá se svítit, jsem tedy Jirka Pomeje a budu muset svojí manželce Ivetce B. chodit každý den do džbánku do hospůdky pro vodku a s paletákem přivážet antidepresiva z lékárny ... ;-\

A ještě vozit na rande malýho Artura. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.01.10  21:51

FRPE, tušíš aspoň, že jsi "vyhrál" hezký dvoudenní nick "Jiří Pomeje"... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.01.10  21:30

Šest je víc než čtyři a osum je víc než šest, počítat umím, ale zas až tak mi na tom nezáleží..... :-)
    Teď jsem viděl počet svých příspěvků na macz, přelezl jsem 9 000 hrůůůůůůůůza!!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 03.01.10  21:18

Poustnik: To víš, šest je víc než čtyři >:D Ale jinak jsem naprosto skromný mladý muž, vo tom žádná >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.01.10  21:15

xganga:
    Něco na tom pravdy je ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.01.10  21:15

Není nad skromnost!....Když BMW, tak šestivál...jasně!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 03.01.10  21:08

Kubyyyk: Bavilo, jenže správný BMW má mít šestiválec (krom M3 e30, 320is a 320si). A navíc bych na něho asi neměl na jaře čas (kvůli škole). Když budu potřebovat někam dojet, tak si vezmu nějaký auto doma.
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 03.01.10  21:04

Proč si ho chtěl prodávat? Nebavilo tě nebo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…