BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 04.01.10 11:22
« Re: Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12 hod?
Cau Thomasino... Trefím tam ;-) :yes: zapisuji si adresu a navíc jsem tam už byl ;-) Jinak ti tedy dám vědět 7.1. rano abych upřesnil čas.. Ale pokud to máš 15 minut tak ti to pak idealne dam vedet jeste uplne presne treba pul hodky dopredu ;-) -
PeT-a (RSKa) 04.01.10 11:21
Zdravím všechny...
Chtěl bych info ze všech koutů republiky, jak to je se sněhem?? U nás je ho tady dost, kopy, auta zasněžené cesty mokré, břečka, místy sníh. Ale včera sem byl v Brně na basketě a tam ani vločka, uplně suché město a -2, u nás -14 ;-\ >:D -
Wiii 04.01.10 11:18
« Re: Rozjedeme to o 106
FRPE: Jestě te upozornuji já jakožto majitel diskuze a poradatel souteze... Vyhráls na dva dny nick "Jiří Pomeje" a to z důvodu, který najdeš zhruba okolo příspěvku 2965-2980.... >:D
PS: Není to dobrovolné >:D :no: Takze hezky zmen "FRPE" na "Jiří Pomeje" a povoluji Ti i "Jirka Pomeje" nebo "Jiřík Pomeje" >:D >:D :yes: -
Thomasino 04.01.10 09:43
« Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12 hod?
Zdarec WII, navrhuji ten sraz na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. A hlavně to nemám moc daleko z práce (15 min), abych to v poledne stihl a urval se na hodinku z práce ;-)
Napiš odkud tam pojedeš, je tam malinko zmatený nájezd, vysvětlím podrobněji. Nebo napiš do SZ mejl, pošlu mapku s vyznačenou trasou.. Ale IKEA je myslím dobře značená.. Pokud jedeš od Prahy po D1, odbočíš na D2 na Bratislavu, to je pohoda. Horší je to z města, to musíš odbočit nejdříve na Olomouc, ale pak jet rovně k IKEA :-)
GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E
FRPE 03.01.10 21:58
« Re: Rozjedeme to o 106
Uau - to mě uniklo. Děkuji, to si snad nezasloužím ... :-O taková pocta. No nedá se svítit, jsem tedy Jirka Pomeje a budu muset svojí manželce Ivetce B. chodit každý den do džbánku do hospůdky pro vodku a s paletákem přivážet antidepresiva z lékárny ... ;-\
A ještě vozit na rande malýho Artura. 8-s

Barevně by se nám hodil Mojito s Roccem, Berustina s Cuprou apod >:D
P.S.: Tady v Brně od rána sněží, ale teplota kolem nuly, takže to místy klouže a stíhá to na silnicích pomalu roztát..