BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 04.01.10 14:01
« Re: FRPEBOOK....
zdar panove :-)
wiicko-hele,ty lumpiku,zavolal bys mi ted kvuli tomu performance vyfuku?bratranek se mi jeste neozval a vzdycke je lepsi mit vic nabidek ;-) diky..
vampi-to je sice mazec,ze budes mit v ty dobe zkouskovy..treba ja v tu dobu budu delat statnice 8-s :no: ..ale jeden den si kvuli takovemu srazu urcite udelam,tak se nevymlouvej ;-) -
Wiii 04.01.10 14:00
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
Sraz se bude konat 7.1.2010 ve 12:30 na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. Takže doufám, že dorazíte v hojném počtu!!! ;-)
GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E
PS: zatím jsem na 100% potvrzen já (Wii-Jay - BMW 320si) a Thomasino - VW Golf VI GTI :-) Ale ať dorazí kdo může, rád Vás poznám :-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 04.01.10 13:52
no v červnu to vidim na zkouškove, i když jak tak přemyšlim že zitra dělam opravny započet, max počet zisk. bodu 20 minimalni potřebny na uděleni započtu 18....tak nevim jestli ma cenu se zajimat o zkouškove v létě....
Hlavně to chce ale dobré místo, někde v centru republiky(nemyslím centrum čech=praha) a objednat shajnujcí slunce -
Wiii 04.01.10 13:43
Cau Ronaulte... Ten celorepulblikáč bude určitě víkend a představa je nekdy od dubna do konce června (pak jsou lidi hodne na dovolených a předtím bude dost aut zazimovaných) ;-) Ale presnejsi info s Thomasinem dodáme ;-) :yes:
Wlk:
Ano cetl jsem to tam >:D A taky jsem koukal, že má opět Nick FRPE!!! Ale na t jsem ho tu uz upozornoval >:D Není to dobrovolné >:-[] -
Wiii 04.01.10 13:33
Vampi:
>:D >:D Hele budu v Brne, tak rovnou udelame sraz neee ;-) Jinak velký sraz, kde e musis ukazat bude na jaře!!! Bude celo republikový >:D Samozřejmně dvoj republikový... Jinak s lakem to vidím podobne.. az na to cele objeti klicem >:D
Mojito:
Ok, budu doufat a tesit se ;-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 04.01.10 13:29
asi začnu cestovat po republice jen kvůli srazum >:D
Jinak mytí to je otázka....Já občas kartáče ale máme tady takovy gumovo molitanový, docela v pohodě mi to příjde, obávám se že víc škrábanečku nasbírám na cestě od odskakujících kamínku ted v zimě, lak je prostě jenom lak. I když to je pak škarede nějake dodřene tak to na tom autě beru jako nutne zlo že se to stane, když se naštvu tak to cele obtahnu kličem a nahlasim na havarijko, necham to v servisu at te všecko vymění >:D -
Wiii 04.01.10 13:18
Sraz se bude konat 7.1.2010 ve 12:30 na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. Takže doufám, že dorazíte v hojném počtu!!! ;-)
GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E
PS: zatím jsem na 100% potvrzen já (Wii-Jay - BMW 320si) a Thomasino - VW Golf VI GTI :-) Ale ať dorazí kdo může, rád Vás poznám :-) :yes: -
Wiii 04.01.10 13:11
Já když jezdím na ruční, tak jezdím na takzvané "bezdotykové mytí" nevím jak to dělají, ale stejnak se toho musejí dotknout, kdyz to leští >:D >:D :no: A škrábenečky... Ty se prostě objeví ;-\ Tomu se nevyvaruješ...
PS: Taky říkal Ricardo že se ucastni srazu a kdysi jsem se domlouval s Matheasem, ze se mu ozvu az pojedu do Brna... a s-mike rikal ze uvidi v utery jak to bude mit ve ctvrtek s casem :-) -
Thomasino 04.01.10 12:55
« Re: Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12:30 hod?
Ta myčka na Kaštanové je tam dlouho, jak mají nové kartáče to nevím. Kdyžtak je myčka hnedka na té Skandinávské u OMV před tím EW, tam jezdí dost aut a občas i slušná, tam bych to být tebou klidně risknul, pokud jezdíš se svým i na kartáče. Tam moje GTI nepojede, to bude raději špinavec.. Leda bych si domluvil před tím ruční mytí a zároveň nějaký ten teflonový vosk na zimu jak chci.. Zkusím to.