BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 04.01.10  14:10

« Re: FRPEBOOK....

No dobře dobřeeee >:D tak se hned ne po to že jeden prvák je z toho posraný i za ušima (prosím ne obrazně) >:D Jasně že by mně nezabil ani týden z toho, stejně na to peču...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 04.01.10  14:01

zdar panove :-)

wiicko-hele,ty lumpiku,zavolal bys mi ted kvuli tomu performance vyfuku?bratranek se mi jeste neozval a vzdycke je lepsi mit vic nabidek ;-) diky..

vampi-to je sice mazec,ze budes mit v ty dobe zkouskovy..treba ja v tu dobu budu delat statnice 8-s :no: ..ale jeden den si kvuli takovemu srazu urcite udelam,tak se nevymlouvej ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  14:00

« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30

Sraz se bude konat 7.1.2010 ve 12:30 na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. Takže doufám, že dorazíte v hojném počtu!!! ;-)

GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E

PS: zatím jsem na 100% potvrzen já (Wii-Jay - BMW 320si) a Thomasino - VW Golf VI GTI :-) Ale ať dorazí kdo může, rád Vás poznám :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 04.01.10  13:58

Ale seš metrouš >:D A to je velmi ale velmi nebezpečné >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  13:56

Hele ja bych to tak tragicky nevidel.. to ze je zkouskovy neznamena ze si nemuzes jeden den oddechnout a vyrazit na srazek ;-) jinak Vampi... nestarej se, nejsem hloupí >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  13:55

Wii
    Hlavně to, prosím tě, před ním. nevyslovuj česky, mohlo by se ho to třeba nějak "dotknout"... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 04.01.10  13:52

no v červnu to vidim na zkouškove, i když jak tak přemyšlim že zitra dělam opravny započet, max počet zisk. bodu 20 minimalni potřebny na uděleni započtu 18....tak nevim jestli ma cenu se zajimat o zkouškove v létě....

Hlavně to chce ale dobré místo, někde v centru republiky(nemyslím centrum čech=praha) a objednat shajnujcí slunce
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  13:43

Cau Ronaulte... Ten celorepulblikáč bude určitě víkend a představa je nekdy od dubna do konce června (pak jsou lidi hodne na dovolených a předtím bude dost aut zazimovaných) ;-) Ale presnejsi info s Thomasinem dodáme ;-) :yes:

Wlk:
    Ano cetl jsem to tam >:D A taky jsem koukal, že má opět Nick FRPE!!! Ale na t jsem ho tu uz upozornoval >:D Není to dobrovolné >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  13:39

« FRPEBOOK....

Wii-Jay
    Přetahuji sem (od Frpeho) zajímavý anglický novotvar: "FRPEBOOKVICE" výslovnost "frpebúkvajs" - česky: Frpova kniha neřesti/"svěráku"... >:D

P.S. FRPE je teď s tím hezkým novým nickem nějaký pasivní... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.01.10  13:36

no a já už v Brně ve čtvrtek nebudu :-( Valím dom zítra večer... Ale ten celorepublikový pokud bude v dobrém termínu, tak dorazím. Dobrý termín je weekend a když zrovna nebudu brouzdat Stelvio :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  13:33

Vampi:
    >:D >:D Hele budu v Brne, tak rovnou udelame sraz neee ;-) Jinak velký sraz, kde e musis ukazat bude na jaře!!! Bude celo republikový >:D Samozřejmně dvoj republikový... Jinak s lakem to vidím podobne.. az na to cele objeti klicem >:D

Mojito:
    Ok, budu doufat a tesit se ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.01.10  13:33

wii - jay - 7.1. je daleko,ale pokud to bude možné,stavím se...ale neslibuji!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 04.01.10  13:29

asi začnu cestovat po republice jen kvůli srazum >:D

Jinak mytí to je otázka....Já občas kartáče ale máme tady takovy gumovo molitanový, docela v pohodě mi to příjde, obávám se že víc škrábanečku nasbírám na cestě od odskakujících kamínku ted v zimě, lak je prostě jenom lak. I když to je pak škarede nějake dodřene tak to na tom autě beru jako nutne zlo že se to stane, když se naštvu tak to cele obtahnu kličem a nahlasim na havarijko, necham to v servisu at te všecko vymění >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  13:18

Sraz se bude konat 7.1.2010 ve 12:30 na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. Takže doufám, že dorazíte v hojném počtu!!! ;-)

GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E

PS: zatím jsem na 100% potvrzen já (Wii-Jay - BMW 320si) a Thomasino - VW Golf VI GTI :-) Ale ať dorazí kdo může, rád Vás poznám :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  13:17

Ok, já mu poslal SZ, tak uvidíme ;-) Jinak pokud se nepletu, tak Ricardo říkal, ze ma ve ctvrtek cas... ale mozna jsem to blbe pochopil ;-) ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  13:16

Matheas to má kousek z práce, ten by mohl.. Uvidíme..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  13:11

Já když jezdím na ruční, tak jezdím na takzvané "bezdotykové mytí" nevím jak to dělají, ale stejnak se toho musejí dotknout, kdyz to leští >:D >:D :no: A škrábenečky... Ty se prostě objeví ;-\ Tomu se nevyvaruješ...

PS: Taky říkal Ricardo že se ucastni srazu a kdysi jsem se domlouval s Matheasem, ze se mu ozvu az pojedu do Brna... a s-mike rikal ze uvidi v utery jak to bude mit ve ctvrtek s casem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  13:08

Taky mám jen tuctové GTI, ale lak si budu chránit :-) Navíc není to metalíza a je to tudíž háklivější ;-\ A jemné škrábanečky jsou vidět i z ručního mytí :'-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  12:58

Thomasino:
    No jako já jezdím vyjimečně i na kartáče... Žádnou perlet nebo metalízu tam nemám a porad je to jen tuctové BMW (ten poklad je pod kapotou) :yes: Tak já zajedu do toho OMV ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  12:55

« Re: Minisraz WII-JAY a Brno 7.1.2010 ve 12:30 hod?

Ta myčka na Kaštanové je tam dlouho, jak mají nové kartáče to nevím. Kdyžtak je myčka hnedka na té Skandinávské u OMV před tím EW, tam jezdí dost aut a občas i slušná, tam bych to být tebou klidně risknul, pokud jezdíš se svým i na kartáče. Tam moje GTI nepojede, to bude raději špinavec.. Leda bych si domluvil před tím ruční mytí a zároveň nějaký ten teflonový vosk na zimu jak chci.. Zkusím to.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…