BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 04.01.10 19:41
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
WII, nesmíš věřit chlípákovi Labelovi! >:D V říjnu dorazil na sraz v Brně taky a indulonu nepotřeboval ;-) Stejně tak jsme tady měli v prosinci sraz s Cobaltem a taky si nestěžoval, teda až na tu ruskou zimu :-)
Ten teflon a vosk jsem tam chtěl dát už v půlce prosince před srazem s Cobaltem, když už to bylo na myčce před výměnou čelního skla, ale protože to trvá pár hodin, tak se to nestihlo. Navíc tam mám místy drobné tečky od asfaltu, což taky chvilku zabere než to očistí. Odsunul jsem to na leden a teď když jsi psal že chceš umýt auto abychom udělali nějaké fotky, tak jsem to teda zvládl domluvit a bude to snad hotové za dopoledne do 12 hodin před srazem ;-) Takže v tom případě beru stativ a budu fotit pořádně, ať z toho něco je, když už budu mít zase po měsící čisté auto! >:D A pak na to do konce února kašlu.. -
Wiii 04.01.10 18:54
« Re: ničím si auto :(
Ronault:
Myslím že si dokážu představit co tam asi melou >:D >:D Ale stejně tak jse to smutný s Peugeotem >:D :yes:
Jinak já myslím že by přijeli k tobě.. přece jen co Fáčko, to ji nak vyšisovaná barva >:D >:D (proto mám na autech rád bílou >:D )
Vampi:
Naopak, ty ses tu stále vrchní teplomet >:D Jinak nechapu co bych tisknul... kazdý den se proste stavim v bance ne? 8-s >:D -
Vampix(Diesel Power) 04.01.10 18:50
Wii: Taky bych mohl, ale přece jenom tisknout 100$ na tvrdý kancelářsky papír aby to v důsledku bolelo, takový otrlý teplomet ještě nejsem >:D
Myslíte že na ten vosk se taky vztahuje 2 týdenní záruky vráceni peněz? :-D že bych to bezdůvodně vrátil e-shopu? :-D -
Ronault. 04.01.10 18:48
Vampix: Co ty? Já to tak udělám, ať to má grády >:D
Wii-Jay: Myslím, že ne. Podle mě by si našli nějaké švýcarské vrakoviště nebo sběrnu kovového materiálu a tam by si ten lak proměřili >:D >:D >:D >:D
P.S.: Nechtěj vědět co melou do laků určených přímo pro Renaulty >:D >:D >:D

zapomel jsem mu zavolat v tech 5 :*) :*) Kouknu na mail nebo mu rano zavolam (tak mu rano zavolam na mailu to taky neni ;-\ )
Certina:
Spácháme, uz je tu i Ypsilon ;-) :yes: