BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 04.01.10 21:38
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
Veškeré jisté info je v nadpisu a místo bude ještě upřesněno. Předběžně je domluveno křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Ale polemizuje se tu nad tou červenou budovou (Campus), tuším že to je nějaký archív (?) :yes: :yes: -
white label 04.01.10 21:28
« Re: titulni foto
Máš pravdu, ale pro mě je to jinak "zabitý" celý den od rána až do pozdního večera, včetně mytí auta po pozdě-večerním příjezdu apod., a to nemluvím o pravděpodobnosti ucpané dálnice a v tomto počasí je to fakt spíš o pokecu v hospodě, než o autech, takže můžu přijet klidně třeba pendolínem, což se ale na sraz MACZ příliš nehodí, ale vzhledem k tomu, že tu nemám ještě recenzi, bych si asi mohl dovolit i tenhle těžší úlet... >:-[] -
Wiii 04.01.10 21:26
Cobalt:
Dobrý večer, krásná profilovka!!! ale to už jsem ti jednou doporučoval >:D
No tak když bude ve středu sněžit, tak třebe ve čtvrtek bude slunečno a sníh :yes: :yes: >:D Musíme v to věřit.. Fotky by byly super ;-) :yes: :yes:
WL: koukám tedy na tvé znalosti ohledne Bondovek!!!! :yes: :yes: :-) -
Thomasino 04.01.10 21:16
Sněžit?? Už zase?? Kurnííík.. Vždycky když děláme sraz, tak je buď kosa jako pra.se, nebo sněží, nebo nejlépe oboje, viz. setkání s RS6 ;-\ Ale na sníh jsi přece zvyklej, ne?? Pokud bude sněžit, máš povolené dojet Audinkou. Na posledním srazu jsme fotili jen krátce, pak šli pokecat u kafe v kavárně hezky v teple, což bylo fajn :-) -
white label 04.01.10 21:03
Wii-Jay
Musel jsem na otočku odjet, ale vrátím se ještě k té bondovce. Zrovna tuhle mám z těch novodobějších hodně rád, protože tam hrála auta docela významnou roli, na rozdíl od těch ještě novějších. Byla to taková "reklama" tehdejšího koncernu FORD - Aston (ve filmu Vanquish V12), Jag (XKR), Ford (Thunderbird, StreetKa, Fairlane a GT), Volvo (S60, S80).
Ten Ford Thunderbird (2003) byl vyroben i v limitované sérii 007 (pouze pro USA a Kanadu) v počtu 700 kusů. Jako ve filmu měl také korálově červenou barvu "SunSet Coral" (stejnou barvu měly i bikiny Halle Berry-agentky Jinx), bílou kůží a jednadvacetipaprsková kola.