BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  21:38

« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30

Veškeré jisté info je v nadpisu a místo bude ještě upřesněno. Předběžně je domluveno křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Ale polemizuje se tu nad tou červenou budovou (Campus), tuším že to je nějaký archív (?) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  21:34

« Re: titulni foto

Tak to si časem zvykne.. Otazka je, jak je zdatna řidička v městském provozu s tak velkým autem? ;-) Jinak nová RS6 musí být parádní svezení.... Jestě jsem neměl tu čest v ní ani sedět ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 04.01.10  21:31

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  21:28

Máš pravdu, ale pro mě je to jinak "zabitý" celý den od rána až do pozdního večera, včetně mytí auta po pozdě-večerním příjezdu apod., a to nemluvím o pravděpodobnosti ucpané dálnice a v tomto počasí je to fakt spíš o pokecu v hospodě, než o autech, takže můžu přijet klidně třeba pendolínem, což se ale na sraz MACZ příliš nehodí, ale vzhledem k tomu, že tu nemám ještě recenzi, bych si asi mohl dovolit i tenhle těžší úlet... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  21:26

Cobalt:
    Dobrý večer, krásná profilovka!!! ale to už jsem ti jednou doporučoval >:D

No tak když bude ve středu sněžit, tak třebe ve čtvrtek bude slunečno a sníh :yes: :yes: >:D Musíme v to věřit.. Fotky by byly super ;-) :yes: :yes:

WL: koukám tedy na tvé znalosti ohledne Bondovek!!!! :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 04.01.10  21:23

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  21:22

No doufám že sněžit nebude >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  21:16

Sněžit?? Už zase?? Kurnííík.. Vždycky když děláme sraz, tak je buď kosa jako pra.se, nebo sněží, nebo nejlépe oboje, viz. setkání s RS6 ;-\ Ale na sníh jsi přece zvyklej, ne?? Pokud bude sněžit, máš povolené dojet Audinkou. Na posledním srazu jsme fotili jen krátce, pak šli pokecat u kafe v kavárně hezky v teple, což bylo fajn :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  21:15

Jj, vím, dost se o tom toho tenkrát psalo a mám docela sloní paměť..., teda kromě postavy... >:-[]
    Navíc moje kámoška (z Rožnova) v této bondovce "hrála", sice jen seděla za barem, ale i to je v bondovce úspěch... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  21:10

Thomasino
    Ve středu má na celém území vydatně sněžit a po zkušenosti s počasím vašich posledních dvou brněnských srazů, jsem v tomto ohledu velmi skeptický... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  21:08

To by teda mohl Witch Label dorazit zase jednou do BRNA ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 04.01.10  21:07

WL: Mimochodem, těch Jaguarů postavili pro ten film více a ten, co je použitej při jízdě na sněhu není ve skutečnosti Jaguar - je to Ford Explorer (čili 4x4) s kastli Jaguaru
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 04.01.10  21:06

WL....čím dál víc mě udivují tvé znalosti..klobouk dolu, ty by sis zasloužil vědomostního bludištáka MACZ! :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  21:03

Wii-Jay
    Musel jsem na otočku odjet, ale vrátím se ještě k té bondovce. Zrovna tuhle mám z těch novodobějších hodně rád, protože tam hrála auta docela významnou roli, na rozdíl od těch ještě novějších. Byla to taková "reklama" tehdejšího koncernu FORD - Aston (ve filmu Vanquish V12), Jag (XKR), Ford (Thunderbird, StreetKa, Fairlane a GT), Volvo (S60, S80).

Ten Ford Thunderbird (2003) byl vyroben i v limitované sérii 007 (pouze pro USA a Kanadu) v počtu 700 kusů. Jako ve filmu měl také korálově červenou barvu "SunSet Coral" (stejnou barvu měly i bikiny Halle Berry-agentky Jinx), bílou kůží a jednadvacetipaprsková kola.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 04.01.10  21:02

Teeeeda tady to je samej teplometí sraz >:D >:D to jen ja musim bydlet tak blbě v severních čechách >:D :no: ...jinak Wii hodně dobra ta fotka...taky bych chtěl takovy výfuky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 04.01.10  21:00

PS: jistě, že Jaguarem, Suzuki jsem ještě nemyl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 04.01.10  20:59

Aha, no tak umyju klasicky na Heršpické...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.01.10  20:59

Thomasino:
    To by White label mohl ;-) :yes: Ale zajímalo by mě co měl na srdci? :-| ;-\

Ypsi:
    Měj se kamaráde ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 04.01.10  20:51

tak jsme domluveni panove ;-) :yes: ja padim,bo mam v 8 rano prezentaci :-( tak mi drzte palce..

mejte se tu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  20:51

A hele, sám velký Witch Label je zase tady! ;-)

WL, co kdyby sis udělal ve čtvrtek taky výlet na sraz do Brna?? Vyvezl rodinku na povánoční slevy ;-) A hlavně vzal GTI ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…