BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 05.01.10 01:03
« Re: titulni foto
Tak v té kotlině jak odbočíš, tam si davej ku*evsky pozor. Je to dost nepřehledný úsek pro ty, co odbočují tam dole na té křižovatce 8-s Soused tam srazil před lety motorkáře a já nedávno málem dva kluky na kole. Je to tam sice parádní na přetížení, ale o držku křižovatka.
Jinak dobré to je pak dál v té levotočivé klopené a i ta pravotočivá u té zastávky je pěkná, jen teda hodně pomalá. A pak ten vrchol... no dobrá cesta.
Tak ta sousedka mi nic neříká. Ani nevím, že tam máme teď nějakou ameriku. Je tam takový barák amerického stylu, ale tam mají celkem normální auta. Musím se zase po čase v té naší díře rozhlédnout.
No a my musíme dát někdy sraz, třeba na Kostelci, tam se chystám taky někdy udělat pár fotek. -
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 00:58
těrlicko, tak známý motoristům teda těm dvoukolovým ale i tak...Ale jako chápu....NO nějaký sraz v Ově určitě zařídit půjde, nemám problém.... Já taky nejdřiv napsal Východ a pak jsem koukal na mapu a je to možna tak 10% na jih a 90%Východ od ostravy takže jsem to tam napsal takhle >:D -
white label 05.01.10 00:56
Havířov je od OVy spíš na východ, než na jih, ne.
Ale já do Ovy jezdím často, přes zimu tolik ne, ale jinak většinou i několikrát týdně, znám i Havířov, segra tam kdysi (po vyšce) chvilí i bydlela...
Možná by nebyl marný sraz v Ově, třeba o víkendu i s Ronaultem, co vy na to? Těrlicko moc, neznám, to už spíš malinko žermanicko... -
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 00:53
no a do prd.... šmankote že ja někde něco dával. >:D no toto >:D Hele ty tam máš jednu šílenou sousedku. Má tak 150-160cm, 30let, pořad kouří a jezdí v obrovský americe:-D Nechápu jak do toho leze a vždycky se směju když ji vidim čihat za volantem
červenky se musí s klidem, akorát kde jsem si řikal že už takhle nepojedu je hned jak jsem odbočil z hlavní a jedeš dolů a nahoru....asi 120 v te dolině a v hlavě takový divný tlak :-D -
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 00:48
Vím kde je Vyrubku ( pokud teda mysliš tu v Chotěbuzi, dokonce na videu z X6 u mé recenze jedu kolem )
WL: recenze muže byt dlouha když neni o papirovych hodnotach, informacich nadbytečnych nebo se dokola opakujicich. Ja bych rád napsal něco pěkného a čtivého ale neumím to a nechce se mi ale jednou snad :) -
white label 05.01.10 00:20
Možná si to teď hodně trefil, nedovedu si vůbec představit (mimo jiné), vejít se do průměru délky textu většiny zdejších recenzí...
:-O ;-\ ...a jak to bude moc dlouhé, moc lidí to nebude ochotno celé číst... 8-s
P.S. Moravskoslezský kraj, to jsme skoro sousedi, nejsi z OVy? -
Vampix(Diesel Power) 04.01.10 23:47
no tak inspirace tam asi bude no, ja si řikal že je to nějaky známý design, i když mi přijdou s větší hranou, trošku jinak pokroucene ale jinak podobné no....Ale já bych jimi na zimu třebas nepohrdl, ani original porsche, ten design je prostě kult