BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  01:05

« Re: titulni foto

Ronault, já myslel, že si z Těšína a ten je od Havířova ještě kousek na severovýchod, ne? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  01:05

White label: No, Ostrava není špatná, ale to můžem rovnou v Těšíně, je to malebnější město i na fotky. Ostravu tak dobře neznám. Nebo i to Žermanicko. Mě je to celkem fuk.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  01:03

Tak v té kotlině jak odbočíš, tam si davej ku*evsky pozor. Je to dost nepřehledný úsek pro ty, co odbočují tam dole na té křižovatce 8-s Soused tam srazil před lety motorkáře a já nedávno málem dva kluky na kole. Je to tam sice parádní na přetížení, ale o držku křižovatka.
    Jinak dobré to je pak dál v té levotočivé klopené a i ta pravotočivá u té zastávky je pěkná, jen teda hodně pomalá. A pak ten vrchol... no dobrá cesta.

Tak ta sousedka mi nic neříká. Ani nevím, že tam máme teď nějakou ameriku. Je tam takový barák amerického stylu, ale tam mají celkem normální auta. Musím se zase po čase v té naší díře rozhlédnout.

No a my musíme dát někdy sraz, třeba na Kostelci, tam se chystám taky někdy udělat pár fotek.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  01:02

Tak hlavně, že držíme správný kurz... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  00:58

těrlicko, tak známý motoristům teda těm dvoukolovým ale i tak...Ale jako chápu....NO nějaký sraz v Ově určitě zařídit půjde, nemám problém.... Já taky nejdřiv napsal Východ a pak jsem koukal na mapu a je to možna tak 10% na jih a 90%Východ od ostravy takže jsem to tam napsal takhle >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  00:56

Havířov je od OVy spíš na východ, než na jih, ne.
    Ale já do Ovy jezdím často, přes zimu tolik ne, ale jinak většinou i několikrát týdně, znám i Havířov, segra tam kdysi (po vyšce) chvilí i bydlela...
    Možná by nebyl marný sraz v Ově, třeba o víkendu i s Ronaultem, co vy na to? Těrlicko moc, neznám, to už spíš malinko žermanicko...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  00:53

no a do prd.... šmankote že ja někde něco dával. >:D no toto >:D Hele ty tam máš jednu šílenou sousedku. Má tak 150-160cm, 30let, pořad kouří a jezdí v obrovský americe:-D Nechápu jak do toho leze a vždycky se směju když ji vidim čihat za volantem

červenky se musí s klidem, akorát kde jsem si řikal že už takhle nepojedu je hned jak jsem odbočil z hlavní a jedeš dolů a nahoru....asi 120 v te dolině a v hlavě takový divný tlak :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  00:51

No ty vole, ty máš na videu v té mlze obrys mého baráku >:D >:D Hele ještě jednou projeď přes naší vísku takovou rychlostí a nabonzuju tě >:D >:D

Přes Červenky to ženeš celkem slušně, ale nijak rychleji než já s přívěsem >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  00:48

Vím kde je Vyrubku ( pokud teda mysliš tu v Chotěbuzi, dokonce na videu z X6 u mé recenze jedu kolem )

WL: recenze muže byt dlouha když neni o papirovych hodnotach, informacich nadbytečnych nebo se dokola opakujicich. Ja bych rád napsal něco pěkného a čtivého ale neumím to a nechce se mi ale jednou snad :)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  00:45

Vampix: Ty jsi Těrličák? Víš kde je Vyrubka?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  00:44

hele promin, trošku jsem se zasekal na youtube.com kvůli lyžování zase >:D

No do ovy jezdím do školy, jinak bydlím asi 20 km od ovy směrem asi na jiho-východ za havířovem (přesně těrlicko :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  00:20

Možná si to teď hodně trefil, nedovedu si vůbec představit (mimo jiné), vejít se do průměru délky textu většiny zdejších recenzí...
    :-O ;-\ ...a jak to bude moc dlouhé, moc lidí to nebude ochotno celé číst... 8-s

P.S. Moravskoslezský kraj, to jsme skoro sousedi, nejsi z OVy?
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  00:10

oukej no. Já ani nevim na co se těšit, takže o to víc napětí >:D Každopádně když koukám na počet tvých příspěvků tak věřím že to bude upsaná recenze :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  00:03

Teď přes zimu určitě ne... a třeba bych tě zrovna zklamal... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 04.01.10  23:56

no to máš recht...Každopádně jsem spokojený, jen mně při pročítání a prohlížení zaujaly....A co ty recenze, mám se teda těšit?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  23:53

Na zimu špatné určitě nejsou, ale (na zimu) jsou ty pneu až moc nízkoprofilové a "balónovější" (s menším diskem) už zase nebudou tak pěkné...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 04.01.10  23:47

no tak inspirace tam asi bude no, ja si řikal že je to nějaky známý design, i když mi přijdou s větší hranou, trošku jinak pokroucene ale jinak podobné no....Ale já bych jimi na zimu třebas nepohrdl, ani original porsche, ten design je prostě kult
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.01.10  23:46

Koukal jsem na "gúgl" a z Rožnova do Brna je to prý 2 hodiny. Takže v létě se možná dá za 1:30 až 1:45 hod, v zimě to může být 2-3 hodiny pokud není velký průšvih, samozřejmě...
    Je to tak nějak? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  23:44

Asi tak dvě hodiny, spíš míň, ale to byla suchá cesta a žádná zácpa... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.10  23:42

Nepřipomínají ti ty kola trochu třeba tohle kolo?
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…