BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.01.10  12:31

« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30

wiicko-dikes ;-) tak to Ti budu drzet palce..11.1. ma jen test z frj,masox bude 15.1. kdy mam KPS(komparace pol. systemu) a 18.1. MNB(mez. a narod. bezpecnost) 8-s :no: no tak to nebyl asi moc vnimavej clovek >:D no tak to je sice skoda,ale ty mas dobrej vyfuk ne?

vampiks-no co ty ten zapich?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.01.10  12:25

Cau Ypsi, no až na to, že to info bylo zbytečné je to cajk >:D Asi milionkrát mi řikal, že mi to na auto pasovat nebude a já mu asi milionkrát řekl, že to není na mé auto >:D >:D :no:
    Jo a taky jsem se dozvedel, že na SI se nedělá ani ten výfuk (performance) >:D :no:

PS: gratuluju, ja mam vubec prvni zkousku 12.1 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.01.10  12:22

zdravim panove :-)
    tak prezentace odprezentovana a klasifikovany zapocet zapocitany :-) :yes: takze opet volno..dalsi zkousku mam az 11.1. ..
    jak se jinak mate?

wiicko-dikes za info ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.01.10  12:21

Kde to vidíš? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  12:14

Wii: Máš to nějaký pokaženým vidím u tebe příspěvek a žádné psané slovo, bílé, jak jsi to dokázal?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.01.10  12:08

Spís nam rekni jak se ti zadaril ten započet? :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  11:54

brý poledne přeju...Tak jak se dneska daří všem zdejším teplometům?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.01.10  10:21

Veškeré jisté info je v nadpisu a místo bude ještě upřesněno. Předběžně je domluveno křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Ale polemizuje se tu nad tou červeně svítící budovou (Campus), tuším že to je nějaký archív (?) :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  01:38

« Re: titulni foto

WL nemůžem >:D já taky nevím v čem jezdíš >:D to bude naše male tajemství >:D Btw oba dva názvy vesnic tady padly tak můžeš hledat kdyby něco >:D dobrou
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  01:37

no tak kdybych věděl co to kolokvium je >:D

Tak u Vás sem taky nejedl. V těšině snad všude, po cestě do těšina Monaco taky dobre...Najíst se je tady kde....

No nic tak dobrou
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  01:35

A můžete mi aspoń napsat, jak se ty vaše dvě "dědiny" konkrétně jmenujou? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  01:32

vampix: Prý ten náš, ale kdo ví, já tam nejedl >:D Ne, byla sobota ráno, takže na cestě slováci míříci na trh. Přiznám se bál jsem se dost, adrenalin mi stříkal ušima ještě 20 minut po dojezdu. Ale fakt to bylo důležité.

Zítra hodně štěstí, já mám pro změnu kolokvium, tak v tom nejsi sám... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  01:26

WL a ted ti dám oříšek >:D Bydlíme s Ronaultem od sebe dobrých 5km vzduchem >:D

který motorest dobře vaří?

25 Minut....to bylo v noci? ja bych se asi bal :-D

tolik hodin, chlapi mizim spát, ¨ráno ten posrany opravny započet, stejně to nedam, neřešit ale něco pospat musim. Zdar a sílu. Dobrou ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  01:22

White label: Přesně jsi to vystihl. A nejlepší je, že jsme to vůbec nevěděli. Stav se k nám do motorestu na oběd a tam dame spicha, prý tam dobře vaří >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  01:21

Vampix: Můj rekord z hranic z SK, čili Svrčinovec, je na Vyrubku s Favoritem necelých 25 minut, ale to jsem měl místy 150 a v Třinci 100, ale nikomu to neříkej >:-[] >:D
    Jinak Vendryně... no... Já si tak nějak zvykl. Hned za ní to tam popředjíždím a je to. Raději jezdím přes Třinec. Samozřejmě, když jedeš po druhé hodině odpoledne když končí chlapi v Třineckých železárnách, tak to je dost na nic. Nebo když se někde stane havárka... Mám i pro týhle případy udělanou objížďku přes Oldřichovice, ale to je fakt v případě totální zácpy.
    Ale jak říkám, co nadělám. Teď přes vánoce jsem jezdil každý den ráno Jablunkov - domů, večer domov-Jablunkov a tak furt dookola. ;-)

Jinak z Ostravy. No dá se to. Je teĎ obchvat Jablunkova, Těšína, skoro už i Třince, takže to jde, ale je tak na hodinu cesty v jednu stranu. Nevím, třeba mě to taky jednou čeká do práce. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.10  01:19

Já vím, proto píšu "kousek" (15km) (severo)východně od Havířova.
    Takže ty bydlíš 7km západně od Těšína a vampi 7km východně od Havířova a proto jste vlastně sousedi? :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  01:15

no to je ale neznalost a ta nikdy neomlouvá >:D

Jinak vlastně v tom kopci nahoru před levotočivou jsme urazili zrcatko i s X5 ale jeli jsme směrem dolů >:D Prostě špatný úsek silnice....

Jo tak dojíždět za přítelkyni do Jablůnkova to chce někdy nervy ne? >:D Jako přes Vendryni uaaa no stačí mi že tam jezdím v zimě na lyže když už a někdy je to fakt o nervy...

To jsme ted tak diskutovali a jedna ženska že jezdi z mostů u jabl. každý den ráno autem do ostravy....Neumím si to představit...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  01:12

Vampix: Jak jedeš od školy, tak je aspoň trochu vidět na tu křižovatku, z druhé strany vůbec. Jinak s tím zrcátkem nejsi jediný. Taťka tam jezdí každý den do práce a jednou ráno mu tam taky někdo na Laguně sejmul zrcátko 8-s Od té doby si tam dává majzla, Faťan je naštěstí docela úzký.

Vidíš, tak ten pick-up mi fakt nic neříká. Já jsem tež furt v Brně a domů se dostávám jen na víkendy a to ještě velkou část jsem v Jablunkově u přítelkyně, pak to tak vypadá, že neznám ani sousedky >:D

Karviná, či *, jak kdo chce >:-[] má teď pěkně opravené centrum, moc pěkně, tam by se fotilo jedna báseň. A před řeku do Polska z Těšína v těch uličkách by byly taky fajne fotky. V Havru nevím, tam je to podle mě dost o ničem, fotek aut ped panelákama je kupa ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  01:08

no ta křižovatka je tam určitě smrtonosná, já to tam tehdy hecnul a už bych tam tak nejel, ona se dá brat středem protože nahoru vidíš ale křižovatka dole je o hubu. Za zatačkou doleva nahoře u těch baraku jsem s X6 rozbil zrcátko takže tam už taky achtung, ta práva u zastávky je dost pomalá a je tam trošku hůř vidět přes sloupek, horizont o hubu, dobře nadnaši ale je nebezpečny pokaždé co tam jedeš víc jak 60, v létě jsem tam potkal kombajn a s X6 by mi asi vzal střechu i bok....

Tu ameriku: Je to přesněji Americký SUV PICK-UP docela moderní. Viděl jsem ji tam odbočovat z cestičky co jde naproti vyrubane za zastavkou dolu....

Na kostelec to je minimálni kousíček takže někdy můžem...

edit: každého velkého města :-D Těšín je docela malý, v centru celkem pěkný myslím budovy, Havířov byla původem určená jako králikárna horníkum takže podle toho vypadá i když se snaží ale i tak.....Hezčí je i Karvina snad, jenže tam zas je to sama tma a hopsačka když je to poddolované...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.01.10  01:07

WL: To naše metropolis o 40 domech patří katastrálně pod Těšín. Těšín a Havířov to je jen 15 km. U nás je to do každého velkého města kousek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…