BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 13:49
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
no ja si dodělam s radosti tu ekonomku jestli to dodělam a pak klidně pujdu do Bike servisu ....
No jasně že je to demence zaměstnavatelu, nejvíc mně baví, že oni přijmou člověka bez VŠ s roční praxi dřív než někoho s Vš který by se taky zaučil a pak mu k te práci přikážou at si dodělá vš a lidi studujou dálkově jak blázní a všechno se hrne do většího stresu...
řemeslo bych klidně vystudoval kdybych věděl že pak dostanu vízum třebas do Kanady, tam se mi líbí a jsou tam ti lidí i dobře ocenění a hlavně si jich váží...Tady je to všechno špatně .... -
ypsilon 05.01.10 13:44
vampi nezlob,bo Ti prilitne z monitoru lepak >:-[] >:D ;-) na to bych si tam poridil tebe >:D
je to bohuzel tak a s tou praxi je to holej nesmysl,pokud nebudes makat v oboru uz pri skole,tak kde si ji mas sehnat?!to je idiocie a neproziravost zamestanavatelu..na krumpac se vykasli a jdi se naucit naky remeslo toho je nedostatek a nebo jdi na zubare
;-) -
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 13:37
že bys mu jako zapinal suchý zip u bot a kombínézu? >:D Popřípadě zapnul i pásy? >:D
Tak bohužel v dnešní době je těžké prosadit se tam kam bychom chtěli:-D Po tom co jsem četl článek v HN o tom, že vysokoškoláci nemají práci, protože chybí praxe a nejhůř jsou na tom ekonomický zaměření absolventi, tak sem si nechal nabrousit krumpáč >:D -
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 13:19
ja mam teda zkoušky 7. pokud jsem dal zápočet pak 12,14 a 27(ten mně sere protože je to poslední termín, na jiný se to z dneška přesunout nedalo, sem se trošku přecenil s těmi zkouškami v prvním týdnu...Navíc v tomhle předmětu jich vypsala tolik aby měli všichni jenom jeden pokus...
P.S: Ypsi kde že to studuješ? -
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 12:48
no to měla být ironie a navedení k jinému tématu protože se mi o tom moc nechce bavit >:D Jako jednoduchý to bylo jako předešlý písemky a posra.l jsem to asi tak kvalitně jako všechny ty minulý >:D Uvidíme podle výsledku, doufám no, jinak si to nechám na příští rok, zbytek snad dám v pohodě

Řiťopich = buznička = teplomet. To je snad logika ne? >:D