BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 05.01.10 15:36
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
jasně že jdu na kredity ale doma bude zbytečne halo protože jsem 3 VŠstudent v řadě a dva předemnou prošli vždycky všim v pohodě >:D Kredity mně podrži do druheho semestru pokud takhle teda nezmaknu všechno >:D a pokud mně podrži v druhem semestru dodělam si tenhle předmět příští rok >:D -
ypsilon 05.01.10 14:17
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
kubyyyk-promin,ale v ****** se nevyznam a nevim,jak a kdy u nich probehl facelift..jediny,co ti muzu,ze je to v tyhle motorizaci skoro nesmrtelny auto ;-) kamarad mel firemni po svym tatovi a to dostavalo od nej strasne za usi,je fakt,ze se teda menilo turbo a vahy vzduchu,kterejm se stejne nevyhnes(osobni vw zkusenost) a v 250tisich spojka,ponac z chytrak nikdy nesundal nohu a pouzival ji misto operky >:D
kazdopadne ty km a vzhled auta za ty prachy? :yes: -
ypsilon 05.01.10 14:04
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
kubyyyk-taky Te zdravim ty lumpiku :-) promin,ale byl jsem diskutovat nekde jinde a opravdu jsem netusil,ze je to smerovany i na me,treba "sterbinopichaci" nebo pussykilleri" to bych chapal se svou sexualni orientaci :-) proto se ozval jen teplej wiicko >:D
btw. wiicko mi poslal,co vybiras a jestli vis,ze to ma ty km,tak vubec nevahej :-) :yes: :yes: