BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 05.01.10 20:01
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
WL: Tak naštěstí se dneska Klaus nechal slyšet, že nepodepíše žádný zákon, který by zvýšil schodek na rok 2010. A lidovci dostali taky trošku rozum a nepodpoří návrhy ČSSD. Už to teda před pár měsíci vypadalo, že bývalá spolupráce Socanů/komančů a lidovců z dob Národní fronty, je zase zpátky :no: -
white label 05.01.10 19:52
xg
No já myslel spíš to, že pro to opravdu dost dělá...
V projevu naprosto chyběla, jak kritika sundání vlády v tom nejhorším možném období, tak varování před dalším velkým zadlužováním státu..., pomalu čekám, kdy mu Parouback udělí titul čestného člena ČSSD... :-O ;-) -
Thomasino 05.01.10 19:43
WII - tak to umytí auta s voskem a teflonem jsem ve čtvrtek zrušil (abych nejel s čerstvě umytým autem v tom mrazu, navíc se mi to ráno kříží s masáží), takže si dáme sraz u Campusu v Bohunicích. Dneska ráno cestou do práce jsem se tam byl podívat a jsou tam dvě místa na focení i ve dne.
Mám poslat adresu a GPS, nebo víš kde to je? -
Thomasino 05.01.10 19:36
No doba kdy se bude ruština (a čínština) hodit se už mílovými kroky blíží! :-) Jenže já ji za těch 20 let nepoužil, takže umím už prdlačky ;-\ Učil jsem se 2 roky anglinu tak z lehka, ale když u toho člověk chodí do práce, která dá zabrat, tak toho do té hlavy moc nevleze a plně se soustředit dokáže třeba jen půl hodiny a pak konec, vypnuto :-( -
-