BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.01.10  02:06

« Re: Já si musím postěžovat!

To je fakt...Pokud to jezdí na téměř čistý kyslík, je to něco jako raketa!!! Já to omrknu! Dobrou!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  01:56

S tím MB to byla sranda..., tys hlavně vůbec nepochopil, že mu to jezdí hlavně na kyslík, kterého to má po tuningu sání opravdu dostatek, proto ten obrovský nárůst výkonu a k tomu relativně velmi nízká spotřeba, teda pokud to "netrápí"... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 06.01.10  01:48

pořádně to omrkni a pak nás informuj ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.01.10  01:36

No MB to určo nebyl. Něco mezi Japoncem a Italem tak 13 let staré....ale to byl vtip, tak co to vysvětluju...zítra k nám zase přijde, tak se třeba podívám...pokud se mi neudělá šoufl.... >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  01:29

Tak to byl určitě nějaký MB 23 AMG... >:-[] >:D

P.S. Doufat můžeš vždycky, to je zatím naštěstí zadarmo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.01.10  01:22

No....jde to, ale doufal jsem, že budou větší profíci. Ale plakat nebudu.
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 06.01.10  01:15

>:D >:D >:D hahaha.....

A ta podlaha je aspoň dobrá? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.01.10  01:08

« Já si musím postěžovat!

>:D >:D Dneska u nás byl podlahář pokládat laminátovou podlahu a přijel ani nevim jakou značkou auta, ale hrozně to prohrabával před domem a na motoru tááááákovýhle nasávací otvor. Tak se ptám - co to je? Jestli je to funkční, nebo na okrasu? A on - Je tam sportovní filtr,který by se tam jinak nevešel a motor je atmosféra benzin dvojlitr, výkon zvednutý z 85 na 150kW. A když to netrápím, jezdím za 7 litrů!
    Tak jsem si v duchu řekl - Bože! Koho toke mně posíláš!!!! >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  01:02

« Re: přestěhován diskuseo od Berustiny sem...

tim pádem už vím proč mně tak pálí žáha...když ono M-B udrží atmosféru a sportovnější značka nikoliv....No žel ještě že ty turbomotory letí tak solidně jinak bych se pověsil....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  00:58

Ano, nové Ečko 63AMG je taky atm. dokonce s 525PS.
    Je to vždy atm. jen naladěná na různý výkon...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  00:50

>:D No to je paráda, dělejte si ještě pr.del z * >:D Hele takže ono 63AMG je čistě atmosfericky motor ve všech třídách teda jo? v tohhle případě jsem opravdu zmaten, už nikdy nikomu nevěřim...že prej tam maj pořád kompresory....No jo to je plna huba kec... :-D pak nové ečko 525koni, atmosfera, akorát že je to 6.2 na V8...

A právě pro to všechno Diesel power :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  00:48

Nejsi ve škole, tady "zápočet" z MB ani AMG nepotřebuješ... :-)
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  00:46

Ja asi v Mercedesu končím...Musím pozjištovat jake motory vůbec ted montují, protože já jsem pořád ovlivněm kompresorama a turbama zejména po nedavne debatě o S65AMG s par přáteli a teď nevím kde co montují....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  00:44

Proč by ses měl proboha omlouvat? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  00:40

Neznalost neomlouvá, opravdu sem se o to detailně nezajímal a tímto se omlouvám....Měl sem za to že 63AMG jsou v dnešní době konstrukčně stejné motory, znám ho z C63AMG takže tímto se opravdu omlouvám
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  00:35

vampix
    Jo a ještě k té alternativě s atm. 507PS, co tak třeba MB CLS 63 AMG - atmosféra s 514PS... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  00:18

>:D uzávěrkou, jasně že samosvor, šmankote že ja vždycky udělam někde tak příjemnou hrubku >:D člověk se nesoustředí no >:D .... No já taky nevidím důvod, ale obávám se co baworští vymyslí...Jsem rád že se drží této tradice ještě u ///M ale jen mi něco říká že o něj jednou můžeme přijít i tam...

No tak Fpríčkovi to přemaž korektorem na obrazovce, jelikož na to WL reagoval a řekl bych že i ty tak si na to už ani nešáhnu :-D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.01.10  00:16

Teď jsem to dlouhý povídání přečetl : Vampixy, máš tam chybu, uzávěrka diferáku je u NA ... ;-)

Oprav si to až to zítra bude číst Frpíček, tak mu zbytečně budeš motat hlavu ... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  00:13

S tou uzávěrkou diferenciálu to je asi jen překlep, máš na mysli "samosvor"..., nevidím důvod proč by tam být neměl, naopak...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 05.01.10  23:49

Jenže ono nejde jen o to dotáhnout výkon ale udělat motor a nejen motor ale hlavně podvozek a prostě auto, které má svůj charakter a není jako všechny jeho sériové sestřičky...
    Tohle je prostě pro BMW nálepka, kdy kdo udělal motor bez přeplnovani s 507 koňmi? myslím teď M-B a Audi jako hlavní konkurenci pokud vememe německou trojku teda.....Viděli jste upravenou M5 hurricane? 2 kompresory? Kolik 800koni? Je to ale někomu potřeba? Je paráda že biturbo dokáže jet za nižší spotřebu a akcelerovat v celkovém průběhu otáček, ale to je pro konsum...A divize ///M pro mně nikdy nebyla synonymem pro hromadný odběr vozidel. Z ///M se stává AMG, ti s tím začli podstatně rychleji a přizpůsobili svá vozidla většině protože lidi maji rádi výkon ale neradi tim o něco přicházeji. A ano s automobilem divize ///M zákaznici o něco přicházeli, byl to jízdní komfort, jenže co bude znamenat ///M za pár let? Bude to 5ka s motorem stejné charakteristiky jako 550i jenže vyhoněný nahoru a místo 4xx koní to bude 550koní třebas. Paráda. Chápu je to vše kvůli penězům, ale to, že se začinaji montovat do ///M biturba není vše...Myslíte že se v F10 dočkáme uzávěrky diferenciálu?

Osobně vidím opravdu nerad takový motor zrovna v M5, protože se obávám, že ///M upadne na úroveň AMG(a nic proti, dělají samozřejmě taky famózni auta) Budou dělat auta kvalitní ale nebudou to sportovnější verze, budou už jenom rychlejší, co na tom že tam bude podvozek s nastavením Sport, vždyt to nabízí i základni 7er... Tohle prostě nechci a asi sem se rozepsal a nevím jestli to někdo bude číst a jestli to všechno dává smysl, ale osobně z toho prostě radost nemám a kdybych mohl vrátit myšlení vedení BMW o své vedlejši divizi ///M tak bych jim připomněl modely M3E36, E46/CSL...Ať si vzpomenou proč se ty auta tolik lišily a jaky byl cíl, nikoli prodej ale radost....

P.s: Píšu to jako fanda BMW, ale měl by to vidět každý, že BMW ///M nebyly auta pro všechny a už i s E60 se to změnilo, ale pořád aspoň v tom dřímala atmosféra, která vystačila bankéřovi který chtěl sílu ale i rodinnému typu sportovně založeného řidiče, protože ten věděl co s ní...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…