BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  17:27

« Sbírka

Zakládám sbírku na mé nové auto. Posílejte peníze,nejlépe v hotovosti, ale brzi tu zveřejním i speciální účet. Cílová částka je 3,25 milionu na mého nového Wiesmanna [odkaz] Takže neváhejte a posílejte... Čím více, tím lépe :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  17:25

« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30 - Campus

Tomu nevěřím.. Na všechny srazy bylo škaredě, teda tuším až na ten u Boby s Mikovým BMW 850i..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  17:15

I to je zítra údajně možné... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  17:08

To jsem rád >:D A ideální kdby třeba to slunícko by vysvitlo ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 06.01.10  17:06

Vážení, zítra má jako jediný z nejbližších pěti dnů v Brně NEsněžit :yes: snad v předpovědi nekecají :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  16:25

Vampi:
    Tak hezkou lyžovačku ;-) :yes:

WL:
    Jo taky jsem na něj slyšel ódy >:D Ja v něm seděl zatím taky jen s nenastartovaným motorem na pražském autosalónu ;-) Ale hlavně je to trochu odkaz na minulost a S1, což je super ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  13:52

Wii
    Jo ten R5T z TTRS má prý neuvěřitelně návykový sound, ze současných "sériových" R5T jednoznačně BEST(ie). ;-)
    Mám na něj "políčeno" (na zkoušku), ale zatím jsem ho naživo jen viděl (a seděl za volantem), bohužel bez spuštěného motoru... ;-\

P.S. No mám to docela promyšlené, tři 7ičky:
    S7/RS7, G7GTI/R a 997ička... :-) >:-[]

...ale hlavně zdraví, chlapi..., nějaké "bublavé plechy" už se k tomu najdou vždycky... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  12:56

freza opravena snih odházen, jel sem se projet ke kámošovi pro skripta a je to paráda, sice na křižovatce čerstvých 15-20 cm trošku rozježděne takže jen tak tak ale jede to, každopádně řetězy z kufru nevyndám, kor jestli se dneska pojede lyžovat...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  12:52

WL:
    Hmmm hezké sny ;-) :yes: Jinak doufám, že si ten nový 5-ti vál brzo ozkousim... urcite bude super :-) :yes:

Thomasino:
    Ok.. adresu mam, takze tam budu ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  12:51

WL - ty jsi teda takovej celkem skromnej! >:D
    Taky bych to tak nějak "přežil" jak to píšeš, ale na normální ježdění bych raději 5-ti dvířko, třeba tu Audinu S4 kombi a pak něco na zábavu, např. Cayman S nebo Lotus Exige S :-)
    Já jsem začal tím praktickým 5-ti dvířkem, které je dobré i na douhé cesty a bude-li příznivá situce, rád bych pak koupil nějakou 2-3 roky jetou MX5 nebo S2000, nebo nejlépe Lotus Elise nebo Exige (příp.Caterham, ale to až jak se mi bude líbit jízda v něm). Možná bych přežil i 370Z, pokud půjde nějak "doladit"..
    Ale je možné, že se pochlapí Toyota FT86, lehká malá zadokolka a kupé, zatím to vypadá dost nadějně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  12:46

WII, necháme to na ten Campus, já tam dojedu, Mojitovi je to jedno a stejně jestli dojede, tak jen Loganem a na něm není co fotit ;-) Mojito sem napíše odpoledne, jestli vůbec bude mít čas, nebo bude mimo Brno..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  12:39

Wii
    Nepleteš, většina lidí to tak má, ale zrovna já patřím k poměrně "vzácné" minoritě. Kdyby tak dělalo třeba Audi/BMW nějaké klasické kupé ve vyšší střední třídě, bral bych ho hned ke 3dveř. GTIčku. Škoda, že A7/S7 bude jen se dvěma páry dveří, protože jinak je to (pro mě) designově prémiová pecka desetiletí.
    Když si představím (do budoucna) takovou třídveř. S7/RS7, no to by bylo něco a k tomu třeba Golf7GTI/R s pětiválcem z TTRS, tomu říkám krásné autosny... ;-) >:-[]

P.S. K tomu samo jednu 911, aby jim nebylo v garáži smutno, když s jedním z nich odjedu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  12:22

No jasně >:D Ale myslel jsem to tak, že někdo to tu může mít jako první auto a druhé může mít pro zábavu...Pak je lepší a praktictejsi mit 5dveř ;-) Nebo se pletu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  12:20

Wii
    Na "užitková" auta jsou doufám jiné weby... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  12:10

Peto, najez se >:D :yes: Já bych se mel jet nechat ostříhat ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 06.01.10  12:07

>:D >:D No, raději se teď půjdu pořádně najíst.....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  12:02

Peto, pokud je tam tolik sněhu, tak to bude sranda, ale radši si na auto přidělej naviják >:D Jinak ho na jaře půjdes nekam hledat >:D :yes:

WL: ano 3dvéř je hezčí ale 5dvéř je prakticejší.. záleží jestli je to auto na zábavu nebo na užitek ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  12:00

« Re: přestěhován diskuseo od Berustiny sem...

Wii
    Tu 1čku nemusím vůbec, ale když tak raději to kupé, a když už 1čku hatch tak raději 3dveř, což u mě platí vlastně obecně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 06.01.10  11:56

Bojím se, že by to byla moje poslední jízda >:D ale lákavé to je, jet se projet....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  11:47

Vampi:
    Koukej to opravit >:D DP = Diesel Power >:-[] :no: :no: S tím prostě nesouhlasím >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…