BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
white label 06.01.10 13:52
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30 - Campus
Wii
Jo ten R5T z TTRS má prý neuvěřitelně návykový sound, ze současných "sériových" R5T jednoznačně BEST(ie). ;-)
Mám na něj "políčeno" (na zkoušku), ale zatím jsem ho naživo jen viděl (a seděl za volantem), bohužel bez spuštěného motoru... ;-\
P.S. No mám to docela promyšlené, tři 7ičky:
S7/RS7, G7GTI/R a 997ička... :-) >:-[]
...ale hlavně zdraví, chlapi..., nějaké "bublavé plechy" už se k tomu najdou vždycky... :yes: -
Vampix(Diesel Power) 06.01.10 12:56
freza opravena snih odházen, jel sem se projet ke kámošovi pro skripta a je to paráda, sice na křižovatce čerstvých 15-20 cm trošku rozježděne takže jen tak tak ale jede to, každopádně řetězy z kufru nevyndám, kor jestli se dneska pojede lyžovat... -
Thomasino 06.01.10 12:51
WL - ty jsi teda takovej celkem skromnej! >:D
Taky bych to tak nějak "přežil" jak to píšeš, ale na normální ježdění bych raději 5-ti dvířko, třeba tu Audinu S4 kombi a pak něco na zábavu, např. Cayman S nebo Lotus Exige S :-)
Já jsem začal tím praktickým 5-ti dvířkem, které je dobré i na douhé cesty a bude-li příznivá situce, rád bych pak koupil nějakou 2-3 roky jetou MX5 nebo S2000, nebo nejlépe Lotus Elise nebo Exige (příp.Caterham, ale to až jak se mi bude líbit jízda v něm). Možná bych přežil i 370Z, pokud půjde nějak "doladit"..
Ale je možné, že se pochlapí Toyota FT86, lehká malá zadokolka a kupé, zatím to vypadá dost nadějně ;-) -
white label 06.01.10 12:39
Wii
Nepleteš, většina lidí to tak má, ale zrovna já patřím k poměrně "vzácné" minoritě. Kdyby tak dělalo třeba Audi/BMW nějaké klasické kupé ve vyšší střední třídě, bral bych ho hned ke 3dveř. GTIčku. Škoda, že A7/S7 bude jen se dvěma páry dveří, protože jinak je to (pro mě) designově prémiová pecka desetiletí.
Když si představím (do budoucna) takovou třídveř. S7/RS7, no to by bylo něco a k tomu třeba Golf7GTI/R s pětiválcem z TTRS, tomu říkám krásné autosny... ;-) >:-[]
P.S. K tomu samo jednu 911, aby jim nebylo v garáži smutno, když s jedním z nich odjedu... :-) -
Wiii 06.01.10 12:02
Peto, pokud je tam tolik sněhu, tak to bude sranda, ale radši si na auto přidělej naviják >:D Jinak ho na jaře půjdes nekam hledat >:D :yes:
WL: ano 3dvéř je hezčí ale 5dvéř je prakticejší.. záleží jestli je to auto na zábavu nebo na užitek ;-) :yes: