BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  20:50

« Re: Výzkum prokázal:

Merkur, z 20-ti minut za volantem něco už poznáš, zvláště pokud máš s čím srovnávat.. Třeba to jestli v zatáčce cítíš co se děje pod kolama poznáš rychle, stejně jako chování zadní nápravy na menšách nerovnostech.. Samozřejmě nepoznáš, jak se auto chová když se blíží k limitu, jestli je předvídavé nebo záludné atd...
    A taky vycházím ze spousty testů co jsem za posledních X let přečetl ve spoustě časopisů ;-)
    To se přece ví, že Alfy jsou hlavě o designu..
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 06.01.10  20:50

« Re: Brambor na Vysočině

WL..Wii nezapadne, kolem něho stejně všechen sníh hned roztaje >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  20:38

« Brambor na Vysočině

Wii
    Dej zítra bacha, ať s tím bramborem nezapadneš třeba někde na Vysočině, by tě taky mohli vyorat až na jaře jako nějakou rannou, ale teplejší odrůdu... :-O >:D

Na obale by stálo: "Nevhodné pro přípravu pokrmů ve studené kuchyni, do bramb. salátu apod." >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  20:38

To jsem si myslel s těma předváděčkama.Člověče,ty by si měl testovat auta,aby se ti bl.bci redaktorský chytli za nos a zcela zbytečně ty auta nehuntovali x stovkama nebo tisícema kilometrů,aby mohli podat jakýs takýs informace.Ty ujedeš 10 kilometrů a hned o tom autě víš všechno ;-\ .
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.01.10  20:27

« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30 - Campus

Čus Thomasino,
    pokud Alfu, tak jedině model GT. A to pouze kvuli vzhledu. Zpracování je u ní na nic a jízdní vlastnosti taky stojí za nic!!!
    Pokud by se mi náhodou dostala do osobního vlstností, tak jen proto, že mi totálně hrábně kvuli vzhledu a že bude za luxusní nabídku. Jinak bych jí nebral ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  20:25

Moc jsem toho nenajezdil, jen předváděčky. Ale strmost řízení není to o co mi jde.. Jde i cit v řízení, komunikativnost, podvozek.. Prostě musíš cítit ve volantu co se děje pod kolama, kola na nerovnostech nesmí odskakovat, jako se děje u zkrutných příček na zadní nápravě atd.. Tak jako cítíš v každém Focusu třeba..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  20:21

« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30 - Campus

WII - tak podle FeFe je nejlepší se sejít na velkým parkoviště naproti Archivu přes silnici (Archiv je ta červená vysoká budouva, ikdyž ona je tuším červená jen v noci).
    Tady je odkaz:
    [odkaz]

Myslím, že se musí jet od toho kruháče nahoru (teda dle mapu dolů na jih) a pak doprava na parkoviště..
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  20:11

A kolik si toho s těma vyjmenovanýma alfama najezdil?Když už mluvíš o tom řízení a vezmu v potaz třeba 156 tak strmost řízení excelentní (2 otáčky na dorazy).To je neřidičský???
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  19:46

Jak už jsem poznamenal v recenzi, GTI je první auto od koncernu, který má podlě mě trochu cit a zpětnou vazbu v řízení (Rocco jsem neřídil, to bylo prý první podle recenzí). Už GTI 5 ho trochu prý mělo, ale u GTI 6 je to o poznání lepší..
    Řídil jsem Alfu 156, 159, GT a MiTo.. A podle testů novější Alfy zrovna zábavným podvozkem a komunikativním řízení moc nedisponují.. Neříkám, že jsou Alfy špatné, ale vyloženě "řidičské auto" jako třeba BMW, Ford apod. zřejmě nejsou.. Navíc s dieselem..
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  19:38

Thomasino:A můžeš se pochlubit jakou si tu alfu měl???Co já vím ze své zkušenosti,tak žádný auto,co jsem kdy měl (koncern,žabožrouti a dokonce i BMW co jsem měl půjčený),mě nepovozilo líp než ta alfa.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  19:17

Kluci, dejte pokoj s Alfama.. Pokud má člověk rád příjemné svezení a komunikativní řízeníé a podvozek, tak Alfa není uplně to pravé.. Ikdyž vyjímky se najdou i tady.. Alfa je hlavně o designu, ale jinak podle mých zkušeností žádná sláva.. Takový průměr s hezkou karoserií ;-) A ještě jsou pro teplouše :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  18:22

Copak Kubyyyku, copak s nimi mohu? >:D Hele a co automat? ANO-NE ?
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.01.10  18:21

S těma si můžeš víš co >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  18:17

takže bereš i třívály? >:D >:D :no:

Co takhle nejakou vylítanou Alfu GT? >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.01.10  18:15

Už jsem tu na to hnojení!!
    Hele motorizace je mi volná >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  18:15

« Výzkum prokázal:

Tak tahle novinka [odkaz] je opravdu překvapující >:D Příště ve výzkumu zjistíme, že lidé nejčastěji k elefonování použíají telefon >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  17:51

« Re: Sbírka

Teplomete, co je lívanec, to je neco o strkani do otvoru, nebo kam? >:D Tuhle praktiku neznam :-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.01.10  17:49

Thomasino, beru co je >:D Kdyz se objeví lepší, beru lepší ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.01.10  17:44

Ještě prachy ti budu posílat jo? Ti asi hned plesknu jeden lívanec až tě potkám ty teplomete! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  17:42

Na toho jsem se taky díval :-) Ale ten novější s desetiválcem z M5 by byl lepší..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…