BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 06.01.10 20:38
« Brambor na Vysočině
Wii
Dej zítra bacha, ať s tím bramborem nezapadneš třeba někde na Vysočině, by tě taky mohli vyorat až na jaře jako nějakou rannou, ale teplejší odrůdu... :-O >:D
Na obale by stálo: "Nevhodné pro přípravu pokrmů ve studené kuchyni, do bramb. salátu apod." >:-[] -
Merkur 06.01.10 20:38
« Re: Výzkum prokázal:
To jsem si myslel s těma předváděčkama.Člověče,ty by si měl testovat auta,aby se ti bl.bci redaktorský chytli za nos a zcela zbytečně ty auta nehuntovali x stovkama nebo tisícema kilometrů,aby mohli podat jakýs takýs informace.Ty ujedeš 10 kilometrů a hned o tom autě víš všechno ;-\ . -
Kubyyyk 06.01.10 20:27
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30 - Campus
Čus Thomasino,
pokud Alfu, tak jedině model GT. A to pouze kvuli vzhledu. Zpracování je u ní na nic a jízdní vlastnosti taky stojí za nic!!!
Pokud by se mi náhodou dostala do osobního vlstností, tak jen proto, že mi totálně hrábně kvuli vzhledu a že bude za luxusní nabídku. Jinak bych jí nebral ;-) -
Thomasino 06.01.10 20:25
Moc jsem toho nenajezdil, jen předváděčky. Ale strmost řízení není to o co mi jde.. Jde i cit v řízení, komunikativnost, podvozek.. Prostě musíš cítit ve volantu co se děje pod kolama, kola na nerovnostech nesmí odskakovat, jako se děje u zkrutných příček na zadní nápravě atd.. Tak jako cítíš v každém Focusu třeba.. -
Thomasino 06.01.10 20:21
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30 - Campus
WII - tak podle FeFe je nejlepší se sejít na velkým parkoviště naproti Archivu přes silnici (Archiv je ta červená vysoká budouva, ikdyž ona je tuším červená jen v noci).
Tady je odkaz:
[odkaz]
Myslím, že se musí jet od toho kruháče nahoru (teda dle mapu dolů na jih) a pak doprava na parkoviště.. -
Thomasino 06.01.10 19:46
Jak už jsem poznamenal v recenzi, GTI je první auto od koncernu, který má podlě mě trochu cit a zpětnou vazbu v řízení (Rocco jsem neřídil, to bylo prý první podle recenzí). Už GTI 5 ho trochu prý mělo, ale u GTI 6 je to o poznání lepší..
Řídil jsem Alfu 156, 159, GT a MiTo.. A podle testů novější Alfy zrovna zábavným podvozkem a komunikativním řízení moc nedisponují.. Neříkám, že jsou Alfy špatné, ale vyloženě "řidičské auto" jako třeba BMW, Ford apod. zřejmě nejsou.. Navíc s dieselem.. -
Thomasino 06.01.10 19:17
Kluci, dejte pokoj s Alfama.. Pokud má člověk rád příjemné svezení a komunikativní řízeníé a podvozek, tak Alfa není uplně to pravé.. Ikdyž vyjímky se najdou i tady.. Alfa je hlavně o designu, ale jinak podle mých zkušeností žádná sláva.. Takový průměr s hezkou karoserií ;-) A ještě jsou pro teplouše :-)

A taky vycházím ze spousty testů co jsem za posledních X let přečetl ve spoustě časopisů ;-)
To se přece ví, že Alfy jsou hlavě o designu..