BMW 320si (Wii-Jay)
Thomasino 06.01.10 21:27
« Re: Výzkum prokázal:
Zrovna nedávno jsem četl test na 159 s tím novým motorem 1,75T. Motor dobrý, naladění podvozku průměrné, spíše žádná sláva. To samé před pár měsíci test na Breru s 3,2 šestiválcem, tam to dopadlo ještě hůře.. Při tom je to tak krásné auto.. Fakt jsem po ní pokukoval, ale jen kvůli designu bych si auto nekoupil, pokud má být mé jediné ;-\ -
Thomasino 06.01.10 21:25
« Re: Výzkum prokázal:
Jo design interiéru mají taliáni taky hezký, to je pravda, ale materiály a kvalita zpracování by musela být jako u Golfa 6 nebo u Audi od A4 výše ;-) Třeba ten nový motor 1,75 Turbo od Alfy vypadá taky velmi nadějně :-)
A podvozek nejlépe od Joa Capita a Focusu RS, ovšem s možností stavitelných tlumičů z GTI 6 ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 21:19
« Re: Výzkum prokázal:
thomasino - s tím souhlas,ale trochu bych to poopravil : design Alfy,interiér Alfy s německým důrazem na přesnost slícování a použitých materiálů,jízdní vlastnosti asi o trošičku němčourů a motor je mi vcelku fuk (italský by mi nevadil). ;-)
...Merkur bude bránit Alfu až do roztrhání těla (v tom jsem přece skoro všichni stejní!) - já bych to vzdal >:D -
Thomasino 06.01.10 21:13
« Re: Výzkum prokázal:
Merkur, zase tak často motor nevytáčím, zvláště když je v začátcích, takže jsem se o stupínek spletl (když jedeš 160 tak moc na otáčkoměr nekoukáš) a vzápětí jsem to po dvou dnech opravil a napsal ;-)
Chápu že bojuješ za Alfu.. Ale něco málo poznáš už po 10-20ti minutách.. Neříkám že všechno.. A v těch testech to snad projedou více.. Nezlob se, ale dlouhou jsem nečtl o žádné Alfě, že by byla na řízení úchvatná.. Ani krásná Brera.. Jen Alfa 8c, která je trochu jiná liga :-)
Ani 147 GTA se šestiválcem nedrtila ostatní HotHatche, ikdyž něco do sebe měla.. -
Merkur 06.01.10 21:07
« Re: Výzkum prokázal:
Já osobně bych za 20 minut nezhodnotil ani 10 % z auta,abych mohl říct "jo je to pěkný,ale jízdně to stojí za ho.vno".A nemyslím si,že ty na tom budeš líp,vycházím z toho,že si donedávna tvrdil,že ti GTI točí 7.5 tis. otáček a to si ho už drahnou dobu vlastnil.
Tak nahoď nějakej "špatný" test pro alfu,protože už jsem přečetl povýcero testů na alfy a v drtivé většině jsou redaktoři nadšeni řízením a jízdníma vlastnostma. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 21:04
« Re: Výzkum prokázal:
thomasino - faktem zůstává,že na každý značce (koncern i zbytek) najdeš mouchy,ale Alfa,co se týče designu,je o level výš než např.koncern.To bylo,je a nějakou chvíli i bude.Spolehlivost dřív,prý,nebývala nejlepší,ale poslední roky to šlo,prý,nahoru.A motoráři rozhodně špatní nejsou.
V Alfách se ale orientuji je zběžně abych se přiznal .-(
merkur - správně bojuješ za Alfu :yes: :yes: >:D ....thomasino nesmíš se divit,byl bys stejnej jak on nebo >:D -
Thomasino 06.01.10 20:59
« Minisraz Brno CT 7.1. 12:30 hod CAMPUS Bohunice
Tak znovu shrnutí.
Ve čtvrtek 7.1.2010 ve 12:30 hodin je sraz s WII-JAYem v Brně Bohunicích na velkém parkovišti před budovou Moravského zemského archivu (který v noci svítí červeně)
Moravský zemský archiv,
Brno, Palachovo náměstí 1,
Campus Square,
GPS: 49°10'32.228"N, 16°33'54.743"E
Viz.mapka a vyznačené parkoviště šedou barvou, červenou pak budova archivu: