BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:33

« Re: Výzkum prokázal:

KuaBýku, a teď mi napiš upřímně, kdy sis naposledy takhle "šlehl", jen tak přes NET... :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  21:31

dobrý večer teplometi
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:31

Pokud se opravdu výrazně zlepší kvalita, a ne že kolem toho budou jen mluvit jako u Mita, tak třeba nová Giulietta s tím motorem 1,75T s prý 200-220 koní by mohl být třeba dobrý HotHatch.. Vypadá moc pěkně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:27

Zrovna nedávno jsem četl test na 159 s tím novým motorem 1,75T. Motor dobrý, naladění podvozku průměrné, spíše žádná sláva. To samé před pár měsíci test na Breru s 3,2 šestiválcem, tam to dopadlo ještě hůře.. Při tom je to tak krásné auto.. Fakt jsem po ní pokukoval, ale jen kvůli designu bych si auto nekoupil, pokud má být mé jediné ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.01.10  21:26

white_spejbl:
    Mě z tebe dneska už šlehne, teplomete! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:25

Jo design interiéru mají taliáni taky hezký, to je pravda, ale materiály a kvalita zpracování by musela být jako u Golfa 6 nebo u Audi od A4 výše ;-) Třeba ten nový motor 1,75 Turbo od Alfy vypadá taky velmi nadějně :-)
    A podvozek nejlépe od Joa Capita a Focusu RS, ovšem s možností stavitelných tlumičů z GTI 6 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:24

Kubyyyk
    Proboha, na co ty hned nemyslíš, já myslel jestli si třeba jen nečekal, že teta půjde třeba do Bramboru, místo do Alfy... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  21:23

Tak jasně že oponuju,když někdo začne plácat nesmysli o alfách,ale tím ani neříkám,že alfa je to nejlepší pod sluncem,to určitě ne a ani se ti nedivým,že ty testy zametáš pod koberec,protože by si hledal jehlu v kupce sena.
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.01.10  21:20

white_spejbl:
    Ty jsi ale hulvát. Styď se!!!!!!!! 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  21:19

thomasino - s tím souhlas,ale trochu bych to poopravil : design Alfy,interiér Alfy s německým důrazem na přesnost slícování a použitých materiálů,jízdní vlastnosti asi o trošičku němčourů a motor je mi vcelku fuk (italský by mi nevadil). ;-)

...Merkur bude bránit Alfu až do roztrhání těla (v tom jsem přece skoro všichni stejní!) - já bych to vzdal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:18

Kubyyyk
    Od koho, od tety, nebo od té její Alfy... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:15

Pokud by ti stačily dvě průměrně velká místa, tak pak určitě... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 06.01.10  21:13

Já třeba řídil 147ku i 159ku a ani z jedný jsem nebyl zrovna dvakrát hotovej...
    A ne na 10 minut ale na den. 147ku měla teta v dvoulitru a nějak nevim, čekal jsem o hoooodně víc!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:13

Merkur, zase tak často motor nevytáčím, zvláště když je v začátcích, takže jsem se o stupínek spletl (když jedeš 160 tak moc na otáčkoměr nekoukáš) a vzápětí jsem to po dvou dnech opravil a napsal ;-)
    Chápu že bojuješ za Alfu.. Ale něco málo poznáš už po 10-20ti minutách.. Neříkám že všechno.. A v těch testech to snad projedou více.. Nezlob se, ale dlouhou jsem nečtl o žádné Alfě, že by byla na řízení úchvatná.. Ani krásná Brera.. Jen Alfa 8c, která je trochu jiná liga :-)
    Ani 147 GTA se šestiválcem nedrtila ostatní HotHatche, ikdyž něco do sebe měla..
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  21:07

Já osobně bych za 20 minut nezhodnotil ani 10 % z auta,abych mohl říct "jo je to pěkný,ale jízdně to stojí za ho.vno".A nemyslím si,že ty na tom budeš líp,vycházím z toho,že si donedávna tvrdil,že ti GTI točí 7.5 tis. otáček a to si ho už drahnou dobu vlastnil.
    Tak nahoď nějakej "špatný" test pro alfu,protože už jsem přečetl povýcero testů na alfy a v drtivé většině jsou redaktoři nadšeni řízením a jízdníma vlastnostma.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:06

Že je Alfa designem na špici nezpochybňuji :-) To jsem psal..
    Mít GTI v kastli Alfy 8c a za cenu GTI, to by byla bomba! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 06.01.10  21:06

« Re: Brambor na Vysočině

To je taky pravda >:D ,ale tak třeba mu to bude pomalinku kolem auta tát a bude postupně popojíždět dál a dál >:D no a pak mu dojde benzín a bude... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:04

« Re: Brambor na Vysočině

No jo, ale při vyšší sněhové vrstvě se bude právě tím teplem propadat hlouběji a hlouběji..., jako teplý brambor... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  21:04

thomasino - faktem zůstává,že na každý značce (koncern i zbytek) najdeš mouchy,ale Alfa,co se týče designu,je o level výš než např.koncern.To bylo,je a nějakou chvíli i bude.Spolehlivost dřív,prý,nebývala nejlepší,ale poslední roky to šlo,prý,nahoru.A motoráři rozhodně špatní nejsou.
    V Alfách se ale orientuji je zběžně abych se přiznal .-(

merkur - správně bojuješ za Alfu :yes: :yes: >:D ....thomasino nesmíš se divit,byl bys stejnej jak on nebo >:D
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  20:59

« Minisraz Brno CT 7.1. 12:30 hod CAMPUS Bohunice

Tak znovu shrnutí.
    Ve čtvrtek 7.1.2010 ve 12:30 hodin je sraz s WII-JAYem v Brně Bohunicích na velkém parkovišti před budovou Moravského zemského archivu (který v noci svítí červeně)

Moravský zemský archiv,
    Brno, Palachovo náměstí 1,
    Campus Square,
    GPS: 49°10'32.228"N, 16°33'54.743"E

Viz.mapka a vyznačené parkoviště šedou barvou, červenou pak budova archivu:
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…