BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:54

« Re: Výzkum prokázal:

Ale Passat neberu zrovna jako příklad kvalitního interiéru. Já tady mluvím o Golfu 6 Highline nebo GTI.. Ten je zase o kus dále ;-) Stejně jako když srovnáš nové Polo Highline s ostatními malými auty.. U 159 nevím jak po čase s vrzáním uvnitř, s tou jsem neměl čest. Jen s novou..
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  21:52

mojito:Jaký M3?Vidíš něco víc než já.Ve 159 už není taková radost z jídy co se emocí týče jak ve 156,holt doba jde dál.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  21:50

thomasino - jo novinářská ,,mula,,GTI byla v poho :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:50

Focuse dávám jako příklad v řízení a podvozku. Ne s interiérem. Ikdyž je stále o kousek lepší než u Alfy.. Design nic moc, ale vrže málokdy.. V C-MAXu nic nevrzalo ani po 1,5 roce ježdění převážně po městě.. V Mondeu taky ne po 5 ti letech.. Teď už po 7 letech ano, ale kolega s tím jezdí jako prase a ne slušně jako já :-(
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  21:49

Je mi líto do Mita se stavitelné tlumiče nedávají jel si s ničím jiným :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.01.10  21:49

« Re: Já si musím postěžovat!

w l - Tak tady je ten "japonec s nasáváním čistéhokyslíku". Je to Hyundai Lantra r.v. 1995. :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  21:48

Mojito: S Passatem má společnou elektroniku Bosh :-(
    Nevím čím to je ale TG nedá nějak na Alfu dopustit berou to jako auto pro řidiče ale né pro spolujezdce . .
    Thomasino pozor na kvalitu zpracování a použitý materiáli! . .né v jednom testu byly materiály považovány (konrétně 159) za kvalitnější než Passat, Passat CC a MB C
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  21:48

hm tak nikdo ani nepozdravi, Vaše debata je vskutku teda o čem? Vidím že se pořád držíte témat aut....Jaká je problematika?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:47

Ale třeba i to MiTo má stavitelné tlumiče a líbili se mi. Ale zadní náprava není multilink a je to hodně znát ;-\ Navíc kratší rozvor.. Řídil jsem ho asi 20-25 minut, motor dobrý ale s turbodírou, řízení taky celkem dobrý (samozřejmě do Focuse to nemá zdaleka), zpracování interiéru slabé.. Design? Mooc pěkný... Nicméně vrzání interiéru a sedadel u auta s 5000 km bylo dosthrozné, to nedělal ani novinářské GTI po 15-ti tisíc km, že jo Mojito?

Jinak na cenu těch tlumičů u GTI jsem se ptal hned před objednáním, stojí 2x tolik, tzn. že jeden místo 3500 Kč stojí asi 7500 Kč, což je celkem v pohodě na fakt, že z toho jsou 2 auta v jednom..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  21:46

thomasino - já mám taky rád,když nic nevrže,ale jak mi vysvětlíš,že zetko je jak ,,šutr,,v interiéru je 180 m2 průměrného plastu a nic nevrže :yes:
    Odpovím si sám.Kvalita slícování a vnitřních úchytů....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:45

Th
    Dáš hodně na kvalitu interiéru, ale na obyčejného Focuse nedáš dopustit? To si ale "trochu" protiřečíš... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  21:43

Thomasino: Tak nejvrzavější auto kterým sem jel (a né jednou) s taxikářema je: Octávka II :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  21:42

Reznik - ten díl TG jsem viděl,myslím že to bylo před 14-ti dny
    Merkur - ve vyhýbacích testech před M3?Hele Merkure,na 159-tce nevidím nic ,,passatovskýho,, :-|

...dva ,,alfisti,, proti ,,nisaňákovi lehce roubovaným ,,das Auto,, >:D - pomóóc!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:41

Já netvrdím že jsou špatné, ale na špici stále znatelně ztrácí..
    Já dám bohužel hodně na kvalitu interiéru a nesnáším, když mi někde něco vrže, mlátí od zadní nápravy při přejezdu nerovností apod.. A zároveň potřebuji cítit co se děje pod kolama.. A na obyčejného Focuse spousta mnohem lepších aut stále nemá.. Řízení a podvozek je prostě NEJ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  21:40

Thomasino: proč si na stavitelné tlumiče tak vysazený? Všude kde jsem je měl tak se sypaly (Audi, M-B, BMW)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  21:37

jde s dobou dříve 156 byla sportovně založená a 159 chtěli udělat konkurence schopnou i v ostatních hlediscích (bezpečnost, výbava, atd.)
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  21:36

Třeba 159 v testu autobildu ve slalomu a vyhýbacích manévrech skončila na 1 místě před BMW 3.Ale je pravda,že 159 na můj vkus už zpassatovatěly,takže už to pro mě není to pravý ořechový svezení jak ve 156.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:36

Taky bych neřekl, že současné Alfy jsou jen o designu..., spíš ten design není zas až taková bomba, ale to ostatní není zdaleka tak špatné, jak píše Thomasino... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  21:36

Koukám že se tu bavíte o Alfách . .nechte toho Clarkson rozhodl za Vás tudíž "Kdo nikdy neměl Alfu nemůže se označit za nadšence" (to doslova řekl . .A test Alfa 147 GTA, GTI, RS - vítěz GTI (že je kultivovaný) Ale všichni tři chtěli Alfu :-) jako jediná pro řidiče :-) . . .co se týče 159 v testech co se týče řízení jednička (Auto motor und sport) 2. BMW 3. ale prohrává jen proto že má vyšší cenu, menší zavazadelník, málo místa pro nohy vzadu a nevhodně umístěná klimačka . .
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  21:34

thomasino - to bylo v TG,že?Já o té 159-tce četl taky a bacha!...dostala 14/20 a to je dost dobrý :yes: .Chválili ji převelice ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…