BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 06.01.10 21:54
« Re: Výzkum prokázal:
Ale Passat neberu zrovna jako příklad kvalitního interiéru. Já tady mluvím o Golfu 6 Highline nebo GTI.. Ten je zase o kus dále ;-) Stejně jako když srovnáš nové Polo Highline s ostatními malými auty.. U 159 nevím jak po čase s vrzáním uvnitř, s tou jsem neměl čest. Jen s novou.. -
Thomasino 06.01.10 21:50
Focuse dávám jako příklad v řízení a podvozku. Ne s interiérem. Ikdyž je stále o kousek lepší než u Alfy.. Design nic moc, ale vrže málokdy.. V C-MAXu nic nevrzalo ani po 1,5 roce ježdění převážně po městě.. V Mondeu taky ne po 5 ti letech.. Teď už po 7 letech ano, ale kolega s tím jezdí jako prase a ne slušně jako já :-( -
ReznikCZE 06.01.10 21:48
Mojito: S Passatem má společnou elektroniku Bosh :-(
Nevím čím to je ale TG nedá nějak na Alfu dopustit berou to jako auto pro řidiče ale né pro spolujezdce . .
Thomasino pozor na kvalitu zpracování a použitý materiáli! . .né v jednom testu byly materiály považovány (konrétně 159) za kvalitnější než Passat, Passat CC a MB C -
Thomasino 06.01.10 21:47
Ale třeba i to MiTo má stavitelné tlumiče a líbili se mi. Ale zadní náprava není multilink a je to hodně znát ;-\ Navíc kratší rozvor.. Řídil jsem ho asi 20-25 minut, motor dobrý ale s turbodírou, řízení taky celkem dobrý (samozřejmě do Focuse to nemá zdaleka), zpracování interiéru slabé.. Design? Mooc pěkný... Nicméně vrzání interiéru a sedadel u auta s 5000 km bylo dosthrozné, to nedělal ani novinářské GTI po 15-ti tisíc km, že jo Mojito?
Jinak na cenu těch tlumičů u GTI jsem se ptal hned před objednáním, stojí 2x tolik, tzn. že jeden místo 3500 Kč stojí asi 7500 Kč, což je celkem v pohodě na fakt, že z toho jsou 2 auta v jednom.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 21:42
Reznik - ten díl TG jsem viděl,myslím že to bylo před 14-ti dny
Merkur - ve vyhýbacích testech před M3?Hele Merkure,na 159-tce nevidím nic ,,passatovskýho,, :-|
...dva ,,alfisti,, proti ,,nisaňákovi lehce roubovaným ,,das Auto,, >:D - pomóóc! -
Thomasino 06.01.10 21:41
Já netvrdím že jsou špatné, ale na špici stále znatelně ztrácí..
Já dám bohužel hodně na kvalitu interiéru a nesnáším, když mi někde něco vrže, mlátí od zadní nápravy při přejezdu nerovností apod.. A zároveň potřebuji cítit co se děje pod kolama.. A na obyčejného Focuse spousta mnohem lepších aut stále nemá.. Řízení a podvozek je prostě NEJ :-) -
ReznikCZE 06.01.10 21:36
Koukám že se tu bavíte o Alfách . .nechte toho Clarkson rozhodl za Vás tudíž "Kdo nikdy neměl Alfu nemůže se označit za nadšence" (to doslova řekl . .A test Alfa 147 GTA, GTI, RS - vítěz GTI (že je kultivovaný) Ale všichni tři chtěli Alfu :-) jako jediná pro řidiče :-) . . .co se týče 159 v testech co se týče řízení jednička (Auto motor und sport) 2. BMW 3. ale prohrává jen proto že má vyšší cenu, menší zavazadelník, málo místa pro nohy vzadu a nevhodně umístěná klimačka . .