BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:21

« Re: Výzkum prokázal:

Thomasino: Počky počky já neříkám že je špatné! jen říkám že je postavené tak aby se zavděčilo všem! ;-) Mě ovšem ne já čekám od auta něco víc proto jsem vybíravější ;-) Alfa má oproti BMW nepatrnou výhodu v jízdní stabilitě ovšem alfa si díky širšímu rozchodu kol mohla dovolit mýt méně tuhý podvozek . .a to se mi líbí pro někoho kravina ale já na to dost dám a zeména posaz . . :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  22:20

Nevím jestli ten sraz budu časově stíhat,takže uvidím až zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  22:20

Rezník - někde jsem ten článek četl,ale bohužel si nevzpomenu kde ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:16

Reznik - ono je ale dost rozdíl mezi Golf 6 a Golf 6 GTI.. Pokud nevyzkoušíš, nepoznáš.. Na GTI je toho hodně doladěného a pozměněného ;-)
    Nicméně "přijatelně kompromisní" Golf 6 je po celý loňský rok nejprodávanější auto v Evropě, takže taky špatné asi nebude ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:14

Merkur - to se právě mýlíš!! Kdyby to tak bylo, nechválili by ho tak ve většině testů ;-) Do "jízdní sterility má daleko".. Ikdyž Focus ST nebo i můj předchozí C-MAX má řízení o chloupek lepší..

Třeba tady:
    [odkaz]

Dorazíš zítra na sraz?
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:12

Thomasino: 8C ach kéž bych se mohl někdy svézt . . . :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.01.10  22:09

« Re: Já si musím postěžovat!

Je pravda, že jsem viděl horší auta, ale co o tom blábolil za technické nesmysly, to mě dostalo...
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:09

Merkur: Právě proto mi Golf nesedí - chce se zavděčit všem skupinám tudíž je to přijatelný kompromis nic víc ale na druhou stranu VW dělal vždy kompromisy a jde mu to dobře ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:07

Myslíš teď MiTo? Jel.. 1,4T.. Nebyl to ale ještě ten nový motor MultiAir..
    A zároveň tam viděl znovu na živo vínovou Alfu 8c.. Nádherný auto.. To jsou neskutečně sexy tvary!! To se jim fakt povedlo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  22:06

Já se třeba divím thomasinovi,že šel dle mého názoru do jízdně sterilního,univerzálního auta,který umí být vše a přitom pořádně neumí nic,když je takový gurmán,co se jízdních vjemů týká.
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:06

mě se strašně líbil 2.2TDCI a ten bych si dokázal představit i v BMW :-) . .
    Thomasino DNA mění řízení (tuhost), reakce na plyn a jízdní stabilitu(reguluje ESP) a přidá trošku krouťáku do nižšího pole otáček nic víc fakt!
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:03

thomasino: co jsem se dočetl tach stabilizace dobrá, reakce motoru taky ale řízení není tak komunikativní -to ale nejde aby bylo vždyť je el. řízen dle stylu jízdy . . - jel jsi s tím vůbec? :-/
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:03

TDI u VW tragédie.. Nejsem zaslepený zastánce koncernu, neboj ;-) Proto jsem si v roce 2003 nekoupil Passat TDI nebo Tourana 2,0 TDI, ten zvuk byl hrůza.. Raději jsem šel do Mondea 2,0 TDCi s CR..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  22:01

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  21:59

« Re: Já si musím postěžovat!

Poustník
    Velmi inspirativní, vypadá to jak pojízdný holubník... :-O :*)
    >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  21:59

co já vidím dále jako průkopníka tak CR motory u Alfy . .možná ještě HDI . .nemají takovej výkon ale do Passatu teprve začínají cpát předchozí generaci CR zatím co u Alfy je už ta nejnovější . .Nevíte někdo kde je ten článek o spolupráci BMW a Fiatu na maloobjemových motorech? :-/ . .
    Thomasino: Golf je jiná liga - nekonkurence schopný (jiná třída) a co se týče 147 je na trhu deset let skoro ;-) :-(
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:58

Tak OMLUVA !! Beru zpět. To není podvozek, ale řízení, stabilizace, reakce motoru...
    [odkaz]

Ale chování auta to dost promění.. Hlavně reakce na plyn a to řízení.. Tlumiče ne, to jsem si spletl s jinýma.. Jel jsem za posledního půl roku se spoustou aut..
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 06.01.10  21:57

jenže to DNA nemá s podvozkem žádný dočinění >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  21:55

Stavitelný podvozek do MiTa dávají!! Říkají tomu DNA.. Podívej se pořádně.. Osobně jsem ho v Mitu přepínal a funguje to.. Mám tady i katalog ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  21:55

Rezník - a to je vše?Ježiš,tak má společnou elektroniku.Zbytek je ale snad Alfa,ne?
    Vím,že pro TG je Alfa srdcovka a ani se jim nedivím.V garáži bych klidně Alfu uvítal.Důvod je ten,že nevím proč,ale má v sobě nějaký kouzlo : 156,159,GT,Brera,8 C,Mito atd.Hlavní trumf fakt vidím v designu a na ten,zrovna já,dost dám.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…