BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ReznikCZE 06.01.10 22:21
« Re: Výzkum prokázal:
Thomasino: Počky počky já neříkám že je špatné! jen říkám že je postavené tak aby se zavděčilo všem! ;-) Mě ovšem ne já čekám od auta něco víc proto jsem vybíravější ;-) Alfa má oproti BMW nepatrnou výhodu v jízdní stabilitě ovšem alfa si díky širšímu rozchodu kol mohla dovolit mýt méně tuhý podvozek . .a to se mi líbí pro někoho kravina ale já na to dost dám a zeména posaz . . :-) -
Thomasino 06.01.10 22:16
Reznik - ono je ale dost rozdíl mezi Golf 6 a Golf 6 GTI.. Pokud nevyzkoušíš, nepoznáš.. Na GTI je toho hodně doladěného a pozměněného ;-)
Nicméně "přijatelně kompromisní" Golf 6 je po celý loňský rok nejprodávanější auto v Evropě, takže taky špatné asi nebude ;-) -
ReznikCZE 06.01.10 21:59
co já vidím dále jako průkopníka tak CR motory u Alfy . .možná ještě HDI . .nemají takovej výkon ale do Passatu teprve začínají cpát předchozí generaci CR zatím co u Alfy je už ta nejnovější . .Nevíte někdo kde je ten článek o spolupráci BMW a Fiatu na maloobjemových motorech? :-/ . .
Thomasino: Golf je jiná liga - nekonkurence schopný (jiná třída) a co se týče 147 je na trhu deset let skoro ;-) :-( -
Thomasino 06.01.10 21:58
Tak OMLUVA !! Beru zpět. To není podvozek, ale řízení, stabilizace, reakce motoru...
[odkaz]
Ale chování auta to dost promění.. Hlavně reakce na plyn a to řízení.. Tlumiče ne, to jsem si spletl s jinýma.. Jel jsem za posledního půl roku se spoustou aut.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 21:55
Rezník - a to je vše?Ježiš,tak má společnou elektroniku.Zbytek je ale snad Alfa,ne?
Vím,že pro TG je Alfa srdcovka a ani se jim nedivím.V garáži bych klidně Alfu uvítal.Důvod je ten,že nevím proč,ale má v sobě nějaký kouzlo : 156,159,GT,Brera,8 C,Mito atd.Hlavní trumf fakt vidím v designu a na ten,zrovna já,dost dám.