BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:58

« Re: Výzkum prokázal:

No škoda že už nemáš Z4 M!! To by bylo na Stelvio ideální!! Jaké bylo?? To bych jako víkendové auto fakt mohl...
    Čím by jsi jel?? Uvidíme kolik se rozhodneme že bude max.počet aut, nechceme aby nás bylo moc, ale když bude pár fajn lidí tak bude aspoň sranda i po večerech ;-)
    Předem ale říkám, že pro Fabie 1,4 či Oktávie 1,9 TDI to není uplně ideální a vhodné, nerad abychom na ně někde čekali ;-) Už jsem to jednou zažil na Grossglockneru s Maxem 1,8 a na ty serpentinky a kopečky "běžná" auta těm lepším prostě nestačí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:57

Mojito: Maserati je pro mě nejlepší auto na světě to byla láska a nechtělo se mi to pouštět . .tak rád bych ho měl ještě jednou :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  22:55

thomasino - viděl jsem odkaz a ....bůůůůůůů já bych tam jel hned!

cobalt - super ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  22:54

« Re: Minisraz Brno CT 7.1. 12:30 hod CAMPUS Bohunice

• « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  22:53

Reznik - o pocitu, To znám moc dobře,jelikož tak já kupujeme auta.Rocco i zetko - to je láska na první pohled >:-[] .Logan je bezva,ale je to láska na 85-tý pohled :-) .

Maserati?Uf,to bych prožil taky a tankování bych nějak přežil,asi bych omezil i pití mojita!

Na fotky budu zvědav,avizuj to tady výstižně!
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:50

Thomasino: Kdyby náhodou bylo více pozvánek :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:49

COBALT - ty by bylo úžasné!! Praha-Ostrava-Brno SRAZ !! :-!

Trefíš? Kdyžtak u mě odkaz na mapku a GPS souřadnice + fotka jak to tam vypadá..
  • « 00 Reagovat !

foto Cobalt

"-- skrytý --" 06.01.10  22:47

[potlačený obsah - obsah příspěvku zásadním způsobem odporuje pravidlům použití a byl administrátory potlačen]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:47

To se ještě neví, asi květen, musíme probrat a naplánovat.. Pár dní bydlení v Bolzanu nebo Meranu a TOP GEAR trasa Stelvio-Bormio-Livigno-Davos a zpět.. Jistě znáš.. A najdou se i jiné silničky..
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:45

Teda nevím nevím mám malej rejd :-/
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:43

Nějak jsem rozdrbal ten odkaz, když jsem přidával druhý, tak zkusím znovu:

[odkaz]

[odkaz]

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:40

hmm že bych to vzal cestou do Milána? . . kdy jedete? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:39

My jedeme (doufám že i s Mojitem a pár dalšíma) sem:
    [odkaz]%3Fq%3Dstelvi… />
    [odkaz]%3Fq%3Dstelvi… />
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:38

mojito: neboj pochlubím se ;-) zase si říkám jaká jiná značka se může pochlubit takovou historií :-) jen škoda že to u Alfy nepřetrvalo ;-\ i když věřím že něco málo z toho jo jen se přispůsobují trhu :-(
    mojito: Měl jsem Maserati gransport půl roku a krom toho že nic rozměrnýho neuvezeš, žere to jak kráva a za servis jsem se vždy pár platů vzpamatovával tak bylo super! ale na město to není - trpí = adaptivní podvozek :-(
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:34

Mojito: já tomu věřím ale u mě je to o pocitu a každýmu musí auto dát něco jinýho co on chce a dle toho si to pořizuje . .Nejsem výjimka nebo bych moh jezdit Octávkou či Fóbií a měl bych aspoň dobrej pocit z toho že nepodporuji nezaměstanost ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  22:32

Rezník - víš,že se ani nedivím? >:D .Předpokládám pak dostatek fotek na MACZ!
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:28

V červnu jedu sem: [odkaz] strašně se těším :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  22:26

reznik - v reálném světě ale GTI-čko není špatný,hlavně může sloužit jako JEDINÝ auto na vše..no a jsme u té univerzálnosti (rocco to stejný).Takže si to chce ještě pořídit nějakou ,,tvrdou,,víkendovku >:-[].
    Fakt je,že víkendu je oproti běžným dnům málo a když se k tomu přidá zima,tak je asi správný,jak se GTI chová :yes: ...a zablbnout se s ním dá,tomu věřte!...i když jsou zajímavější auta a jsme zase u peněz :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  22:24

Na posaz já dám strašně moc! Při mé výšce 190cm nevidím třeba z Rocca pořádně před sebe přes zpětné zrcátko ;-\ Málokterá sedadla mi vyhovují, potřebuji mít podepřená stehna, což třeba v Subaru WRX-265 nejde, stejně tak v Oktávce RS a spoustě dalších :-( Na sezení a celkový posaz dám hodně..
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  22:23

Mojito: Je možný že s krizí a koupě chryslera to usnulo ;-\ a přitom jsem četl že obě značky mají velký zájem spolupracovat ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…