BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 22:53
« Re: Výzkum prokázal:
Reznik - o pocitu, To znám moc dobře,jelikož tak já kupujeme auta.Rocco i zetko - to je láska na první pohled >:-[] .Logan je bezva,ale je to láska na 85-tý pohled :-) .
Maserati?Uf,to bych prožil taky a tankování bych nějak přežil,asi bych omezil i pití mojita!
Na fotky budu zvědav,avizuj to tady výstižně! -
ReznikCZE 06.01.10 22:38
mojito: neboj pochlubím se ;-) zase si říkám jaká jiná značka se může pochlubit takovou historií :-) jen škoda že to u Alfy nepřetrvalo ;-\ i když věřím že něco málo z toho jo jen se přispůsobují trhu :-(
mojito: Měl jsem Maserati gransport půl roku a krom toho že nic rozměrnýho neuvezeš, žere to jak kráva a za servis jsem se vždy pár platů vzpamatovával tak bylo super! ale na město to není - trpí = adaptivní podvozek :-( -
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 22:26
reznik - v reálném světě ale GTI-čko není špatný,hlavně může sloužit jako JEDINÝ auto na vše..no a jsme u té univerzálnosti (rocco to stejný).Takže si to chce ještě pořídit nějakou ,,tvrdou,,víkendovku >:-[].
Fakt je,že víkendu je oproti běžným dnům málo a když se k tomu přidá zima,tak je asi správný,jak se GTI chová :yes: ...a zablbnout se s ním dá,tomu věřte!...i když jsou zajímavější auta a jsme zase u peněz :-( -
Thomasino 06.01.10 22:24
Na posaz já dám strašně moc! Při mé výšce 190cm nevidím třeba z Rocca pořádně před sebe přes zpětné zrcátko ;-\ Málokterá sedadla mi vyhovují, potřebuji mít podepřená stehna, což třeba v Subaru WRX-265 nejde, stejně tak v Oktávce RS a spoustě dalších :-( Na sezení a celkový posaz dám hodně..

Čím by jsi jel?? Uvidíme kolik se rozhodneme že bude max.počet aut, nechceme aby nás bylo moc, ale když bude pár fajn lidí tak bude aspoň sranda i po večerech ;-)
Předem ale říkám, že pro Fabie 1,4 či Oktávie 1,9 TDI to není uplně ideální a vhodné, nerad abychom na ně někde čekali ;-) Už jsem to jednou zažil na Grossglockneru s Maxem 1,8 a na ty serpentinky a kopečky "běžná" auta těm lepším prostě nestačí :-(