BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  23:34

« Re: Výzkum prokázal:

white label - naše příští/ možná další auto snad bude červený Nissan GT-R s kouřovými elektrony.Doufám,že do 2 let bude stát v garáži.Pak budu spokojenej a Fefe taky,páč ho chce stejně jako já.
    Ale zetko nebo rocco nedokážeme prodat,což bude dost zásadní problém,páč jeden bude muset z kola ven ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:34

bílý label: je to Golf . .Tak to bývá ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  23:33

Škoda, další "rodinné" GTI a zrovna ta bílá si o 3dveř "říká" i opticky nejvíc ze všech barev... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:32

Jdu spát chci si přivstat a projed Alfonse "cestou" do práce >:-[] zdar lidičky . . .
    to Mojito přečtu si nějaký příspěvky a uvidím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:30

bílý label: jj 5
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  23:29

Tak tvoje rocco?
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:29

Co se týká toho nekřičení do světa já jsem GTI nebo já jsem Focus RS . .takhle by to mělo bejt aspoň není tak lákavý pro zloděje . . . mám s tím dobré zkušenosti. Individuální auta se nekradou a ani(pokud nemáš nějakou obrazovku) se orig. rádia a navigace nekradou . . Kdyby to tak bylo tak by časopisy testovaly ty auta ne? a hlavně výrobní náklady a materiály jsou vždy horší u auta o třídu níž ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  23:27

Dveří 5, nebo 3? (spíš asi 5)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  23:27

thomasino - ani jedno ani druhý i když roccoR i Nismo je lákavý!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  23:25

Myslíš doufám Rocco R !! >:D
    Nebo 370 Z Nismo ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  23:21

Reznik - pravidelným diskutérům stačí jen jednou ,ale klidně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:21

šestá, bílá barva a DSG
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.10  23:21

Porč myslíš, že se nedá GTI 6 srovnávat s vyšší třídou A4, 159 a 3-er? Co se týká kvality materiálů a zpracování interiérů tak rozhodně dá, a často je i lepší.. Třeba poslední trojka šla v tomto podle všeho o trošku dolů proti předchozí 3-er :-( O jedničce ani nemluvě..
    GTI je vizálně odlišeno proti běžnému Golfu jen trochu, ale znalec pozná ihned ;-) A mě se právě líbí, že neřve do světa na dálku že je to nejrychlejší Golf (teď už teda druhý nejrychlejší). Aspoň u obchoďáků nebudí zbytečně moc pozornosti jak třeba Focus RS ;-) Ale o málo drsnější vzhled bych ještě snesl, ale jen kousek..
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:16

můžu hádat třikrát? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  23:16

Reznik
    Takže si ho neřídil...a která to byla generace?
    Proč jste vlastně srovnávali Golf zrovna s prémiovou střední třídou (která stojí přibližně dvakrát tolik)? :-O
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10  23:11

thomasino - Z 4 M je pecka kára,ale tomu vzhledu jsem bohužel nikdy nepřišel na chuť...a s tou plátěnou střechou nahoře je to ještě horší ;-\

Reznik - je to fajn kára,pro mě nejlepší dostupné auto na světě je..no už je to tady docela profláklý >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 06.01.10  23:10

« Trošku příjemné reality

[odkaz]

až na twin turbo :(
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:07

golf se nedá srovnat s vyšší třídou kde jsou např. A4, C klasse, 3-er a nebo i ta 159 . . .zkušenosti s GTI? jel jsem v něm když mě kámoš převážel zhruba 20 km . . .a moje skušenost i když je to GTI je to pro mě nezáživný auto ;-\ . .málo sportovní na to jak hrdě povznáší symboly v přídi a rozdíl o proti normální verzi - minimální na pohled . .během cesty došlo i na Dubou a kousek dálnice u ML. Boleslavi a nenadchlo mě tak abych si ho vyzkoušel i když se kámoš snažil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  23:02

Reznik
    Jak myslíš konkrétně to: "Golf je jiná liga - nekonkurence schopný (jiná třída)"?
    A máš nějaké řidičské zkušenosti s Golfem GTI, a když tak jaké a se kterou generací?
    Díky
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 06.01.10  23:01

Mám v plánu Maserati Merak SS ze 79. roku ale záleží na penězích jinak Alfinou ;-) . .Z4 M Krásné, extrémně nepohodlné!, s výškou je dost problém pro nohy, Tvrdé jak prkno (poskakuje na nerovnostech. Diferák, motor sedadla, výbava a adrenalin fakt super! řazení a řízení boží! :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…