BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ReznikCZE 06.01.10 23:29
« Re: Výzkum prokázal:
Co se týká toho nekřičení do světa já jsem GTI nebo já jsem Focus RS . .takhle by to mělo bejt aspoň není tak lákavý pro zloděje . . . mám s tím dobré zkušenosti. Individuální auta se nekradou a ani(pokud nemáš nějakou obrazovku) se orig. rádia a navigace nekradou . . Kdyby to tak bylo tak by časopisy testovaly ty auta ne? a hlavně výrobní náklady a materiály jsou vždy horší u auta o třídu níž ;-) -
Thomasino 06.01.10 23:21
Porč myslíš, že se nedá GTI 6 srovnávat s vyšší třídou A4, 159 a 3-er? Co se týká kvality materiálů a zpracování interiérů tak rozhodně dá, a často je i lepší.. Třeba poslední trojka šla v tomto podle všeho o trošku dolů proti předchozí 3-er :-( O jedničce ani nemluvě..
GTI je vizálně odlišeno proti běžnému Golfu jen trochu, ale znalec pozná ihned ;-) A mě se právě líbí, že neřve do světa na dálku že je to nejrychlejší Golf (teď už teda druhý nejrychlejší). Aspoň u obchoďáků nebudí zbytečně moc pozornosti jak třeba Focus RS ;-) Ale o málo drsnější vzhled bych ještě snesl, ale jen kousek.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.01.10 23:11
thomasino - Z 4 M je pecka kára,ale tomu vzhledu jsem bohužel nikdy nepřišel na chuť...a s tou plátěnou střechou nahoře je to ještě horší ;-\
Reznik - je to fajn kára,pro mě nejlepší dostupné auto na světě je..no už je to tady docela profláklý >:-[] -
ReznikCZE 06.01.10 23:07
golf se nedá srovnat s vyšší třídou kde jsou např. A4, C klasse, 3-er a nebo i ta 159 . . .zkušenosti s GTI? jel jsem v něm když mě kámoš převážel zhruba 20 km . . .a moje skušenost i když je to GTI je to pro mě nezáživný auto ;-\ . .málo sportovní na to jak hrdě povznáší symboly v přídi a rozdíl o proti normální verzi - minimální na pohled . .během cesty došlo i na Dubou a kousek dálnice u ML. Boleslavi a nenadchlo mě tak abych si ho vyzkoušel i když se kámoš snažil :-) -
ReznikCZE 06.01.10 23:01
Mám v plánu Maserati Merak SS ze 79. roku ale záleží na penězích jinak Alfinou ;-) . .Z4 M Krásné, extrémně nepohodlné!, s výškou je dost problém pro nohy, Tvrdé jak prkno (poskakuje na nerovnostech. Diferák, motor sedadla, výbava a adrenalin fakt super! řazení a řízení boží! :-)

Ale zetko nebo rocco nedokážeme prodat,což bude dost zásadní problém,páč jeden bude muset z kola ven ;-\ ;-\