BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 08.01.10 12:05
« Re: Já si musím postěžovat!
Tak dobrý poledne teplometi...Tak jaký máte sněhový reference? Pořád uvažuji jestli už startovat frézu nebo počkat ještě, otázka jestli dneska vůbec sypat přestane...Každopádně zatím s trojkou jezdíme bezpečně občas trošku klouzavě a přiznávám že už mně nechala ve štychu(ale o nic nešlo) Každopádně rozježděný sníh v kopečku na parkovišti ji s elektronikou nesvědčí a bez nebo zpátečku jsem nezkoušel... -
Wiii 08.01.10 11:25
Cau Feferonko :-)
Jsem rád že si aspoň někdo všimnul >:D Jinak jsem už nahrál fotky z posledních dvou srazů :yes: A co se týče pokecu, určitě se na to dostane na jarním velkém srazu... ;-) Ted jsme to popravde moc nestihli... Nejdřív se hodně fotilo, pak krátká pauza na cigárko a už jste zase jeli :-)
Brute, poreferuju ti asi až večer... Nejdřív musim dojet domu, opravit Wi-Fi a pak se možná dostanu na MACz i doma >:D Přítelkyně se tu na mě zle dívá, že u toho sedím už asi hodinu a půl (upravit fotky, napsat příspěvek, nahrat fotky atd atd.) :-)
Tak se tu zatim mějte a doufam ze se mi brzy povede rozebehnout internet ;-) :yes: :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.01.10 11:19
Wii - zdravím!
On Thomasino je roztěkanej.To víš,když zvládá trojky a orient a klučíky,pak přestává mít přehled... >:-[] >:D My s Mojitem si samozřejmě všimli té novinky,tak jsme věděli,že jsi dorazil domů. :-)
Jen mě mrzí,že jsme jaksi nestihli pokecat... :-( -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10 00:05
« Re: Výzkum prokázal:
white label - mrkni kolik stojí nový a kolik lehce ojetý.Tipuji že za 2 roky seženeme GT-R do 1,3 a když odpočítám prodej 1 auta,tak to nebude zas až takovej problém.Chce to šetřit a šetřit.Bavíme se o supersportu,což znamená,že je velmi dostupný...ojetý ;-)