BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:05

« Re: Já si musím postěžovat!

Tak dobrý poledne teplometi...Tak jaký máte sněhový reference? Pořád uvažuji jestli už startovat frézu nebo počkat ještě, otázka jestli dneska vůbec sypat přestane...Každopádně zatím s trojkou jezdíme bezpečně občas trošku klouzavě a přiznávám že už mně nechala ve štychu(ale o nic nešlo) Každopádně rozježděný sníh v kopečku na parkovišti ji s elektronikou nesvědčí a bez nebo zpátečku jsem nezkoušel...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  11:56

Wii
    A já si myslel, že normální Wi-Fi máme my, a ty jako Wii-Jay, že máš spíš Wii-Fii... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  11:25

Cau Feferonko :-)
    Jsem rád že si aspoň někdo všimnul >:D Jinak jsem už nahrál fotky z posledních dvou srazů :yes: A co se týče pokecu, určitě se na to dostane na jarním velkém srazu... ;-) Ted jsme to popravde moc nestihli... Nejdřív se hodně fotilo, pak krátká pauza na cigárko a už jste zase jeli :-)

Brute, poreferuju ti asi až večer... Nejdřív musim dojet domu, opravit Wi-Fi a pak se možná dostanu na MACz i doma >:D Přítelkyně se tu na mě zle dívá, že u toho sedím už asi hodinu a půl (upravit fotky, napsat příspěvek, nahrat fotky atd atd.) :-)

Tak se tu zatim mějte a doufam ze se mi brzy povede rozebehnout internet ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.01.10  11:19

Wii - zdravím!
    On Thomasino je roztěkanej.To víš,když zvládá trojky a orient a klučíky,pak přestává mít přehled... >:-[] >:D My s Mojitem si samozřejmě všimli té novinky,tak jsme věděli,že jsi dorazil domů. :-)

Jen mě mrzí,že jsme jaksi nestihli pokecat... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 08.01.10  10:44

Tak jak pánové hodnotíte včerejší sraz? ;-) koukam, že Cobalt dorazil, tak ste to měli nakonec hezkkou partičku aut :-) važně hezkou :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  10:11

Neboj Thomasino, dojel dobře ;-) Jenže jsem přijel domu a nesla Wi-Fi ;-\ Pak jsem jel k mlady a ta si vyzadovala pozornost, takze jsem jen nahodil novinku a zase to vypnul ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  22:05

Já vím o co šlo, schválně jsem to "nenápadně" zaměnil ;-)

Kdepak máme WII-JAYe, nějak se nám cestou z Brna zatoulal ;-\ Snad dojel v pořádku ze srazu v Brně..
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.01.10  21:18

Thomasino a spol..... pojízdným holubníkem myslel WL toto... [odkaz] .. >:D Pletete tu hrušky a jabka!!! Ale nakonec jste si z toho asociovali dvě hrdličky...tak to je skoro poetické!!!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.10  11:30

Th
    Tobě jak tam člověk nenapíše pro koho je ta reakce určená, tak ti ani jiný nadpis "nepomůže"... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  10:36

thomasino - přesně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  10:05

Myslíš jako pro dvě holoubata?? >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  09:58

thomasino - >:D ..on je to vlastně spíš svinsky drahej holubník :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.01.10  09:55

GT-R a pojízdný holubník?? >:D No vypadá ten zadek dost mohutně, ale jako holubník bych ho zrovna nenazýval ;-)
    To by se Mojitovi a FeFe moc nelíbilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.10  00:44

Já taky neříkám. že ten pojízdný holubník vypadá nějak hrozně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  00:17

« Re: Výzkum prokázal:

white label - nejsem odvázanej z ojetiny,ale na nový to ASI neklapne :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.10  00:12

Tak ojetý ano, ale o tom jsem nevěděl, že to tak plánujete...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.01.10  00:05

white label - mrkni kolik stojí nový a kolik lehce ojetý.Tipuji že za 2 roky seženeme GT-R do 1,3 a když odpočítám prodej 1 auta,tak to nebude zas až takovej problém.Chce to šetřit a šetřit.Bavíme se o supersportu,což znamená,že je velmi dostupný...ojetý ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  23:43

Psal si o (cenově) dostupném autě, což mi u GT-R, zrovna jako typická vlastnost nepřipadá... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 06.01.10  23:39

« Re: Trošku příjemné reality

BMW M1 nevypadá zle..... :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.01.10  23:39

řezník
    Je to Golf, ale GTI..., což u 1./ 2. a 5./6. generace opravdu něco znamená, to není zdaleka jen o nápisu, tomu věř... ;-)

P.S. Ale těžko se to prokazuje těm, kdo GTI (třeba na poloprázdné okresce) sami neřídili...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…