BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 08.01.10 12:41
« Re: Já si musím postěžovat!
počkej počkej a co jsem napal? >:D jsem chtěl napsat v mém případě >:D no dobře no to je z toho učení >:D
každopádně za to zase mužou auta za ten displej, jsem hlídal menšího bráchu a aby neseděl u pc jsme šli dělat bouračky s autíčkama :-D naboural mi do kapsy :-D -
ypsilon 08.01.10 12:29
wiicko-hele do auto base pojedu az po obede,ten "muj clovek" tam bude az odpo,bo ma naky skoleni,ale uz se tesim jak malej kluk..jedu tam s kamaradem a cekam,ze tam rozjedem ty nase "chytristiky",ponac nas tam jeste neznaj >:D asi tam opet vsechno koupime >:D ;-) kazdopadne tam asi vyrazim "koncernovym gazikem",kdyz koukam kolik toho zase napadlo za tech par minut a cekam,ze "kluci sikovny" budou solit o sto sest.. -
Vampix(Diesel Power) 08.01.10 12:22
jojo když vidím že široko daleko nic nejede a nic nejde tak si to taky vypnu, respektive zapnu DTC >:D Je to paráda, dneska jsem byl kamošovi ukázat co dělat zadohrab na sněhu a měl úsměv jak malý mimino a to byl ještě takový de.ilní plac protože je tam budova, už jsem jim tam jednou malem zarazil do kanclu >:D -
Wiii 08.01.10 12:20
WL:
na napůl vystrčený kabel by si člověk měl dávat pozor kdekoliv, pokud neni zrovna na záchodě >:D >:D >:D >:-[]
Richie:
>:D amáš někde odkaz na to videjko? Sice jsem to viděl naživo, ale znáš to >:D
Vampi:
Cau chlape... snehové zpravodajství - cca 10-15 čísel a pořád padá :-) :yes: Ted jsem přijel od mladý a na silnici (s uježdeným sněhem je ideal to vypnout napůl :-) Jedeš, trochu ti to dovolí, ale nemusíš mit bobky ze skoncis v příkopě >:D >:D :no:
Ypsík:
Cau ne? >:D Tak jak jsi dojel z Auto Base? uz mas zalohu? Jinak samozrejme, jsem ITák >:D >:D :-! -
Vampix(Diesel Power) 08.01.10 12:12
no není zatížená ale měl jsem chuť to vyzkoušet protože minulou zimu se mi to povedlo s Cčkem vyjet na zpátečku takový kopeček k jednomu domku kde jsem předkem nevyjel, předpokladam že to bylo způsobeno tím že se kola tak rychle nezabořily jako u jízdy dopředu kdy byl větší problém už s rozjezdem....
[odkaz] špatná kvalita, nevynikaji detaily ale k menší předtavě :-)

Wii-Jay a White Label - já nevím že to někdo natáčel, kde to je k vidění?