BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  12:53

« Re: Já si musím postěžovat!

Vampix - no teoretiky může pomoct, že zpátečka bývá kratší převod, čili na kolech je větší moment a ta síla ten sníh prostě "rozdrtí" >:D

Wii-Jay a White Label - já nevím že to někdo natáčel, kde to je k vidění?
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:50

počkej až na toho tvého ssssssičáka jednou zachrochtáme, strachy zaleze do kouta >:D byl to model X5 >:D jakože bez legrace....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  12:44

A co to bylo za auto, ze ti z toho prasknul display? >:D >:D Tvuj chrochták uchrochtanej, nebo X6? >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:41

počkej počkej a co jsem napal? >:D jsem chtěl napsat v mém případě >:D no dobře no to je z toho učení >:D

každopádně za to zase mužou auta za ten displej, jsem hlídal menšího bráchu a aby neseděl u pc jsme šli dělat bouračky s autíčkama :-D naboural mi do kapsy :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  12:39

S tou šikovností jsem to myslel na tebe a tvuj prasklej display >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:37

nevím jestli šikovnost, zrovna v tvém případě >:D Ale já jdu obědvat >:D a pak to vidím na tu frézu .... takže Vám tady bude bezemně ted hezky zima >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  12:31

Kybych nebyl línej, tak ji dojdu do pokoje najít a rozberat a můžu být za chytrého >:D >:D jinak tomu se říká šikovnost že ano? >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  12:30

Kdybys bydlel na vesnici, kde je soustava chovných rybníků, tak vůbec nevíš co je to sůl na silnici >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:30

Teď už to možná i poznáš >:D
    [odkaz]

důvod
    [odkaz]

Jinak fotky máš moc hezký, docela ti to padlo do ruky ten foťáček :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.01.10  12:29

wiicko-hele do auto base pojedu az po obede,ten "muj clovek" tam bude az odpo,bo ma naky skoleni,ale uz se tesim jak malej kluk..jedu tam s kamaradem a cekam,ze tam rozjedem ty nase "chytristiky",ponac nas tam jeste neznaj >:D asi tam opet vsechno koupime >:D ;-) kazdopadne tam asi vyrazim "koncernovym gazikem",kdyz koukam kolik toho zase napadlo za tech par minut a cekam,ze "kluci sikovny" budou solit o sto sest..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  12:25

Vampi:
    Nemám šajn co to je >:D Možná nějaký HDD z notebooku... těžko říct >:D :no:

všichni:
    Tak jak se vám líbí moje fotky ze srazů s MoDem a s Brnem? :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:22

jojo když vidím že široko daleko nic nejede a nic nejde tak si to taky vypnu, respektive zapnu DTC >:D Je to paráda, dneska jsem byl kamošovi ukázat co dělat zadohrab na sněhu a měl úsměv jak malý mimino a to byl ještě takový de.ilní plac protože je tam budova, už jsem jim tam jednou malem zarazil do kanclu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  12:20

WL:
    na napůl vystrčený kabel by si člověk měl dávat pozor kdekoliv, pokud neni zrovna na záchodě >:D >:D >:D >:-[]

Richie:
    >:D amáš někde odkaz na to videjko? Sice jsem to viděl naživo, ale znáš to >:D

Vampi:
    Cau chlape... snehové zpravodajství - cca 10-15 čísel a pořád padá :-) :yes: Ted jsem přijel od mladý a na silnici (s uježdeným sněhem je ideal to vypnout napůl :-) Jedeš, trochu ti to dovolí, ale nemusíš mit bobky ze skoncis v příkopě >:D >:D :no:

Ypsík:
    Cau ne? >:D Tak jak jsi dojel z Auto Base? uz mas zalohu? Jinak samozrejme, jsem ITák >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:17

Tak když je Wii takový ITák tak by mohl poznat oč de že? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.01.10  12:13

nazdarek vsem nebo jak se rikalo v dallasu: "Ahoj vsichni!" :-)

wiicko-kamarade,ja vzdycky rikal,ze si starej ITak a wireman >:D

vampi-no jo freza,to je lahoda..zrovna jsem tu "belobu" pofackoval hrablem a celkem jsem se zapotil :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  12:12

no není zatížená ale měl jsem chuť to vyzkoušet protože minulou zimu se mi to povedlo s Cčkem vyjet na zpátečku takový kopeček k jednomu domku kde jsem předkem nevyjel, předpokladam že to bylo způsobeno tím že se kola tak rychle nezabořily jako u jízdy dopředu kdy byl větší problém už s rozjezdem....

[odkaz] špatná kvalita, nevynikaji detaily ale k menší předtavě :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  12:12

Viz včerejší video s Jagem Ricarda a tlačícím nadsamcem... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  12:10

Na zpátečku to nemá smysl - hnaná náprava tak není u zadokolky v kopci zatížená
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  12:09

Wii
    Tak na tuhle "závadu" si dávej bacha i "v posteli", ty náš bezdrátový Wii-Fii tepolomete... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  12:07

WL:
    Ahoooj >:D No něco na tom asi bude :yes: Ale naštěstí se mi to během minuty podařilo opravit a rozfungovat... Šlo o napůl vystrčený kabel ;-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…