BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  17:48

« Navýšení reálného výkonu

Zdravím MACZ,
    tak jsem se rozhodl, že konečně prodám TuneKit PowerPedal, který jsem vymontoval z mého 320si (nainstaloval ho tam minulý majitel) jedná se o krabičku, kterou za pomocí kabelů (origo konektorů) připojíte na elektronický pedál a na konektory k řídící jednotce. Zrychluje to reakci na plyn a tak u turbomotorů přicházejí mnohem dříve ideální otáčky a tím se zlepšuje i pružost motoru či sprint. Zde je odkaz na to co mám [odkaz] cena není lidová (nové za 10 578 Kč) ale jelikož já nemám nové, máte možnost si to odemne pořídit za solidních 7000 kč s tím, že si vezmu zálohu 5000 a vy máte týden na vyzkoušení a zhodnocení, jestli to chcete nebo ne. pak my budto doplatíte zbytek, nebo vrátíte PowerPedal a já vám vrátím peníze :-)

Je to vhodné pro všechny BMW s elektronickým pedálem (myslím že po roce 2001 všechny, ale jistě to nevím)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 08.01.10  16:49

« Re: Já si musím postěžovat!

I oblečení Ferrari :-) ..ale jeden parfem asi před 2-3 lety měli chlapci opravdu dobrý :-) ,ale v poslední době ani nevím, od te doby, co nejezdím do Livigna tak nemám páru >:D vždy si objednam Bosse z netu a neřeším >:D a nebo mi slečny pořad kupujou čokoladove AXE, ale to mi moc nesedí ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  16:38

vampix
    Na co se zdržuješ s tou vysokou školou, jako pomocný udržbář (třeba u technických služeb) by ses přece chytl i bez ní... :yes: :-O
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  16:35

Wii
    Hrablo ti? Něco od Ferrari a bez mororu? 8-s
    >:D

P.S. Leda tak parfém...
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  16:26

NO nic freza zase opravena jdu si dat druhe kolo
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  16:14

Vampi, kdyz je to prez 10 centáku, musím zapojit obe ruce a trvá to déle ;-\ :no: >:D

WL:
    hmmm, stylové hrablo.. a nemá třeba ferrari ve svém programu taky hrablo? >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  15:31

Ronault
    A jak se ti to stalo, ty už tam máš ty nové "echtpružiny" z Polska...
    :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  15:29

já ne ale taťka se ještě nevratil z práce, pokud si pamatuješ druhou část značky nebo aspon kousek tak ti řeknu >:D JInak nemáte před barákem docela vysoký stromek a na tom nějaký světýlka?

edit: Já bych do půl metru neprojel a mamka nevjela do brány tak jsem ji to převezl a pak že si to dá do garáže sama, no nedala, nevjela :-D a to neseděla na břiše, jen žena...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.01.10  15:22

vampix: Teď jsem jel v ČT za bordo X6, neudělal jsis výlet?
    Taky jdu odhazovat, ale podle mě by se to dalo projet do půl metru v pohodě, mám zvýšený podvozek >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  15:13

Wii
    Proč to dělat nějakým "Loganem" v základu, když na to můžeš mít třeba (h)ECHT stylovku "370 GT" navíc i s comfort packetem... :-O
    >:-[] :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  15:11

10 centimetrů >:D Super to bych tam s tím mohl být celý den >:D Já si raději počkám do večera až tam bude nějakých 20-30 a užiju si to jak to poletí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  15:07

Hele mám na to speciální jednoruční grif, kterým to jde velice dobře a hlavně rychle :-) >:D :yes: Ale dá se použít do vrstvy 10 centimetrů >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  15:00

Njn nám chytrým a líným stačí fréza >:D Ale však jsem si s lopatkou taky zaházel a normalně to cítim v zádech takže to bylo naposledy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  14:56

vampi:
    Nám silým a nebojácným stačí toto [odkaz] >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  14:37

tak jsem si hezky zaházel lopatou, protože zhruba v 60% se mi poj.eb.alo lanko na spuštění šneku, ohnul se mi takový bazmek a prostě už to nejde našroubovat...paráda...Ale už čekám na nový díl takže večerní odsněžování snad proběhne za pomocí techniky o5....

tak co pánové, kdo tohle dokáže se svým nádobíčkem? >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  14:11

Wii
    Napůl vystrčený kabel může být riziko i na záchodě, při potřebě raději vystrčit pořádně a pak jej zase urychleně a dobře schovat...
    ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  13:32

Vampi: to bylo přímo rybí oko na zrcadlovce - má ho a fotil to kamarád od Tom944

Wii-Jay: jo super video! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  13:06

ty voe ted jsem koukal na to video a nemohl jsem najít řidiče :-D:-D:-D

edit: Nic pánové, jdu na ten sníh....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  13:03

Richie:
    Uz jsem to dohledal v diskuzi u Thomasina [odkaz] :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  13:00

Ricardo tebe sem se chtěl zeptat...Rybí oko máš objektiv nebo je to efekt? Vypadá to totiž povedeně :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…