BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 08.01.10 16:49
« Re: Já si musím postěžovat!
I oblečení Ferrari :-) ..ale jeden parfem asi před 2-3 lety měli chlapci opravdu dobrý :-) ,ale v poslední době ani nevím, od te doby, co nejezdím do Livigna tak nemám páru >:D vždy si objednam Bosse z netu a neřeším >:D a nebo mi slečny pořad kupujou čokoladove AXE, ale to mi moc nesedí ;-\ -
Vampix(Diesel Power) 08.01.10 15:29
já ne ale taťka se ještě nevratil z práce, pokud si pamatuješ druhou část značky nebo aspon kousek tak ti řeknu >:D JInak nemáte před barákem docela vysoký stromek a na tom nějaký světýlka?
edit: Já bych do půl metru neprojel a mamka nevjela do brány tak jsem ji to převezl a pak že si to dá do garáže sama, no nedala, nevjela :-D a to neseděla na břiše, jen žena... -
Vampix(Diesel Power) 08.01.10 14:37
tak jsem si hezky zaházel lopatou, protože zhruba v 60% se mi poj.eb.alo lanko na spuštění šneku, ohnul se mi takový bazmek a prostě už to nejde našroubovat...paráda...Ale už čekám na nový díl takže večerní odsněžování snad proběhne za pomocí techniky o5....
tak co pánové, kdo tohle dokáže se svým nádobíčkem? >:-[] [odkaz]

tak jsem se rozhodl, že konečně prodám TuneKit PowerPedal, který jsem vymontoval z mého 320si (nainstaloval ho tam minulý majitel) jedná se o krabičku, kterou za pomocí kabelů (origo konektorů) připojíte na elektronický pedál a na konektory k řídící jednotce. Zrychluje to reakci na plyn a tak u turbomotorů přicházejí mnohem dříve ideální otáčky a tím se zlepšuje i pružost motoru či sprint. Zde je odkaz na to co mám [odkaz] cena není lidová (nové za 10 578 Kč) ale jelikož já nemám nové, máte možnost si to odemne pořídit za solidních 7000 kč s tím, že si vezmu zálohu 5000 a vy máte týden na vyzkoušení a zhodnocení, jestli to chcete nebo ne. pak my budto doplatíte zbytek, nebo vrátíte PowerPedal a já vám vrátím peníze :-)
Je to vhodné pro všechny BMW s elektronickým pedálem (myslím že po roce 2001 všechny, ale jistě to nevím)