BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  00:25

« Re: Zlatý bludišťák 8.1.2010

U nás zase pro změnu už skoro hodinu prší, jsem to s těmi ideálnímu podmínkami pro aktivní odpočinek trochu přechválil...
    ;-\ ;-)
    No tak aspoň jsem přišel mokrý skoro jako z posilovny... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  23:26

u nás taky přestalo
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 08.01.10  23:00

Tak namaž běžky a můžeš protáhnout stopu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  22:37

U nás teď nesněží! :yes:

Takže teď v klidu "sněhoposiluju" venku na čerstvém beskydském vzduchu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  21:57

>:D v ruce půl kapesníku a na zdi půl obrázku >:D protože se mu s vypadnutým kabelem více nenaloadovalo >:D Jinak u nás pořád sněží >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  21:39

Zase má kalhoty někde u kolen, "na půl" žerdi... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  21:36

koukám že dneska zase nějak mrtvo, Gay ma zase něco jenom na půl? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 08.01.10  19:54

Vampix, todle docela dost naštve >:D >:D smula no ;-) jinak ty zdravíš a já se loučím, jdu pít :-) Tak se tu mějte hoši krásně, pořádně to tu rozjedte a užijte si tu toho tepla >:D Čus! ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 08.01.10  19:41

Kdo vymyslel tak malou nádrž ve fréze...Grrrrrr Mi došel benzin 50 metru od baraku a tlač to v klouzajicim sněhu takou sfini těžkou. Zlata nafta, to by to mělo polovični spotřebu a dvojnasob kroutaku.... >:D Diesel Power :yes:

Jinak dobrý večer gayové a teplometi!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  19:38

A "kouříš" už hodně dlouho...? :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  19:15

WL:
    čirou náhodou cigarety značky Kent kouřím >:-[] :yes:

Brut:
    já nejsem pózer, jde mi to ze srdce, jen pózer si udela auto na ruzovo >:D >:D >:D :no: :no: >:-[] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 08.01.10  19:11

Wii: Neboj, už si ho budu nadosmrti pamatovat >:D ...jo jinak by si měl auto přestřikat..na nakou více "IN" barvu >:D třeba ružovou ;-) :yes: Vždyt...Jen růůůůžováááá to můůůže býýýt tydydudu tydydudu typ typ...tydydudu tydydudu typ typ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  19:07

Možná všichni z Gymplů jsou k tomu předurčeni >:D Já tam chodil taktéž >:-[] Jinak znalost jména Ken je základ!!!! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.10  19:07

Tak to teda dík... :*) ;-)

P.S. Ale Kent jsou např. cigára, jestli tím náhodou nenarážel na určitou spojitost s "kouřením" již v útlém věku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 08.01.10  19:04

Tak Ken, ja jako malej si s tim nehrál, tak nevím >:D U mě se ty sklony začali projevovat až ve škole >:D ...to víš, někteří jsme hold pomalejší a proto také chodíme na gymnazia 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  18:59

Bohužel moudrý bludišťák není na skladě, ale jelikož velikost této myšlenky zastinuje vešekou vtipnost všech zdejších přispívatelů. Uděluji mu tímto aspoň zlatého bludišťáka ;-) :yes: :yes: Gratuluju White Labele :yes: :yes:

Současný stav zlatých bludišťáků:
    Švihák - 3
    Wii-Gay - 2
    xGay - 1
    Kubyyyk - 1
    White Label - 1
    ReznikCZE - 1

Hezky se to tu začíná plnit ;-) :yes:

PS: Brute, není to Kent ale Ken!!! Pozor na to!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 08.01.10  18:58

Noo tak Wii se přiznal k tomu, co všichni již dávno vvíme >:D ! Ale tak je to dobře, ja ti k tomu gratuluji, to, že si to přiznáš je první a nejduležitjší krok >:-[] Copak ti na to řekli doma? >:D ....už chápeme, že jako malé dítě jsi si hrával s panenkama a především Kent tě fascinoval? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 08.01.10  18:55

kdyz jsme u toho predavani bludistaku,tak navrhuji dat white labelovi "moudreho" bludistaka za posledni souveti v prispevku c.3343 a to:"proč, vše má své pro a proti a dokud "nám" nedojde benzín, naděje žije dál... ;-)"
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.01.10  18:49

Děkuji všem za uznání a taky děkuji svým vzorům jako je xGAYga, Kubyyyk von Teplometburg či Kysky teplomet z Budějovic atp. Moc jste mi pomohli a já si toho vážím. Zároveň je pro mě ctí takto nenápadně dohánět vedoucího Šviháka který má stále o jednoho bludištáka navíc >:D >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 08.01.10  18:46

« Zlatý bludišťák 8.1.2010

Dnes si zlatého bludišťáka zasloužil Wii-Jay, ehm, pardon Wii-Gay, za změnu svého nicku, který teď mnohem lépe vystihuje jeho osobnost. Myslím, že za tento coming out si zaslouží potlesk :yes: :yes: :yes:
    >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…