BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 08.01.10 19:41
« Re: Zlatý bludišťák 8.1.2010
Kdo vymyslel tak malou nádrž ve fréze...Grrrrrr Mi došel benzin 50 metru od baraku a tlač to v klouzajicim sněhu takou sfini těžkou. Zlata nafta, to by to mělo polovični spotřebu a dvojnasob kroutaku.... >:D Diesel Power :yes:
Jinak dobrý večer gayové a teplometi!! -
-
Wiii 08.01.10 18:59
Bohužel moudrý bludišťák není na skladě, ale jelikož velikost této myšlenky zastinuje vešekou vtipnost všech zdejších přispívatelů. Uděluji mu tímto aspoň zlatého bludišťáka ;-) :yes: :yes: Gratuluju White Labele :yes: :yes:
Současný stav zlatých bludišťáků:
Švihák - 3
Wii-Gay - 2
xGay - 1
Kubyyyk - 1
White Label - 1
ReznikCZE - 1
Hezky se to tu začíná plnit ;-) :yes:
PS: Brute, není to Kent ale Ken!!! Pozor na to!!! >:-[] -
NoSwear 08.01.10 18:58
Noo tak Wii se přiznal k tomu, co všichni již dávno vvíme >:D ! Ale tak je to dobře, ja ti k tomu gratuluji, to, že si to přiznáš je první a nejduležitjší krok >:-[] Copak ti na to řekli doma? >:D ....už chápeme, že jako malé dítě jsi si hrával s panenkama a především Kent tě fascinoval? >:D -
Wiii 08.01.10 18:49
Děkuji všem za uznání a taky děkuji svým vzorům jako je xGAYga, Kubyyyk von Teplometburg či Kysky teplomet z Budějovic atp. Moc jste mi pomohli a já si toho vážím. Zároveň je pro mě ctí takto nenápadně dohánět vedoucího Šviháka který má stále o jednoho bludištáka navíc >:D >:D :yes:

;-\ ;-)
No tak aspoň jsem přišel mokrý skoro jako z posilovny... :-)