BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 09.01.10 12:41
« Re: Zlatý bludišťák 8.1.2010
Thomasino:
Tobe se muj nový nick nelíbí? >:D Dostal jsem za nej včera bludištáka >:D >:D :yes: Jinak, vejde se tak tak >:-[] :no: Co tobě? Kam se vejde? >:D
Peta:
My cerstvejsi rocniky je urcite známe >:D >:D :yes:
Vampíček buzíček:
>:D >:D Znám a nezamiluju >:D Ale možná si někdy nějakého chrochtáka pořídim na bezne jezdeni... Teda az po tom, co si koupim toho Wiesmanna >:-[] >:-[] :yes: -
Honza Mička 09.01.10 02:51
jojo,Jelinkovu "velejemnou" znam velice dobre,ale na me je draha,takze tuhle jen obcas >:D S colou se da michat skoro vsechno,respektive mi muj krk obcas nedovoli neco vypit jen tak bez niceho,nicmene pokud je to jen na chut,tak bych rozhodne nemichal :-) kazdopadne po tech bourlivych 17-19 jsem si na piti spise odvyknul,takze jsem ted taky gurman :-) -
white label 09.01.10 02:41
No jo, jsem ve zdejším regionu docela dost profláklý, což má svoje pro i proti, jako všechno v životě... ;-)
Já piju superhruškovici od R. Jelinka, je z hrušek wiliams, specielně na to dovezených z jižní ameriky, a tu bych si s kolou míchat nedovolil, dobře ji znám a mám k ní určitý "respekt", myslím k její kvalitě... :-) -
Honza Mička 09.01.10 02:31
kdepak,jsem ve Frenstate a popijim tady u nas doma se zenou,ktera si teda vubec nedala a misto toho usla >:D mel to byt hezky vecer,nasel jsem tady prave lahev hruskovice z Fleretu,tak si to stridme micham s colou,tak to zkus,je to dobry drink :-) a grill myslis v R nebo u nas?To mi pripomina,ze jsem se ted bavil s Fanym Halamickem a rikal,ze Te taky zna... :-)