BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 09.01.10 18:35
« Re: tak co ten zitrek?
Wii: Já bych bral Stallone ;-) >:D Ale protože potřebujeme něco prostornějšího, tak jinou takovou dodávku, měli jsme v oku megalevnej Fiat Dobló ale oni na něj dali slevu na 200tis. a pak ještě 30tis slevu když to vemeš na leasing, ale leasing větší jak kdybychom kupovali Ford Tourneo Connect za půl míče (stejně dlouhé splácení), a zaplatili bychom skoro tři ty Dobla. Takže z toho sešlo. Já bych rád Kangoo II ale tat'ka se bojí že to bude mít tak blbý plasty jako tohle... ;-\ Peugeot/Citroen jsou už moc drazí a Ford ten ještě víc...
Ale než budem něco kupovat to bude ještě doba... Ted' si chceme nechat na auto dát reklamu... -
ypsilon 09.01.10 18:33
wiicko-hele rad bych,ale 15. v patek mam zkousku a budu se muset srotit :-( takze me by se hodil spis patek nebo streda..
jinak dneska byla slusna seslost novy sti,ktery ale moc nedavalo,335xiT,ktera davala nejvic,a6 3.0tdi quatro a m6 a ta se skoro ani nerozjela a jen tak tak netrefila sloup a potom stojici p4lm330i 8-s >:D ;-) -
David Silver 09.01.10 18:29
Wii: Jojo, Kangoom. Občas si slušně zahrabe a když jsou podmínky, i zadek uletí při víc plynu v zatáčce... Ale pořád lepší lehkej zadek jak lehkej předek, proti nám jelo auto a ujel mu předek a sundal brázdu...
Nene, namrzalo z venku, asi mrholilo nebo já nevím... Ale klimu by to chtělo :-) Ale hlavně už vyměnit celý auto
Foto ze dneška: [odkaz]
Je to iPhonem, tak omluvte kvalitu, fot'ák se mi nějak vybil při focení hafana >:D :yes: -
Wiii 09.01.10 18:24
Ypsi:
Nooo, já nevim jak to tam vypadá, ale když to řikáš :-) Jinak si zapis ctvrtek odpoledne, ze jedeme zaprasit s OSem... Bude mít tu 328i a s diferákem je to přese jen zábavnější >:-[] >:-[]
WL:
Jsi ho tak dlouho vyhlížel >:D >:D Přelož mu to >:D :yes:
Kysky:
To jste jeli tin Kangem? >:D A jak jako ze namrzajicí okýnko? jako zevnitř? >:D To je tak kdyz nemáš klímu >:-[] -
David Silver 09.01.10 18:22
« Re: Tak sem slyšel...
Čau Wii, njn >:D Jsme byli na Vysočině, slušná zima, ale sněhu tady je trochu víc >:D Horší bylo, že cestou zpět jsme zápasili s namrzajícím se předním oknem >:D Hned po výjezdu směr Vysočina sme si dali hezkej driftík na křižovatce tady v Dačicích, po cestě občas se to trochu taky zklouzlo, po cestě zpátky to klouzalo jedna radost, ale celý auto, zadek ne....

Jinak to s tou M6 věřím, na sníh to je už moc koní na zadek :yes: ;-\