BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  18:37

« Re: tak co ten zitrek?

Ypsilon: >:D >:D >:D >:D
    Jinak to s tou M6 věřím, na sníh to je už moc koní na zadek :yes: ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.10  18:36

ja to dneska uz nevydrzel a vytahl Z do snehu... Byl jsem prekvapenej kolik toho to auto vyjede at uz se zapnutym, nebo vypnutym DSC. Proste radost ;) A pak, ze zadokolka je na snehu nepouzitelna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  18:35

Wii: Já bych bral Stallone ;-) >:D Ale protože potřebujeme něco prostornějšího, tak jinou takovou dodávku, měli jsme v oku megalevnej Fiat Dobló ale oni na něj dali slevu na 200tis. a pak ještě 30tis slevu když to vemeš na leasing, ale leasing větší jak kdybychom kupovali Ford Tourneo Connect za půl míče (stejně dlouhé splácení), a zaplatili bychom skoro tři ty Dobla. Takže z toho sešlo. Já bych rád Kangoo II ale tat'ka se bojí že to bude mít tak blbý plasty jako tohle... ;-\ Peugeot/Citroen jsou už moc drazí a Ford ten ještě víc...
    Ale než budem něco kupovat to bude ještě doba... Ted' si chceme nechat na auto dát reklamu...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  18:33

wiicko-hele rad bych,ale 15. v patek mam zkousku a budu se muset srotit :-( takze me by se hodil spis patek nebo streda..
    jinak dneska byla slusna seslost novy sti,ktery ale moc nedavalo,335xiT,ktera davala nejvic,a6 3.0tdi quatro a m6 a ta se skoro ani nerozjela a jen tak tak netrefila sloup a potom stojici p4lm330i 8-s >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  18:31

WL:
    Už je koukám poučen >:-[] >:-[]

Certina:
    Nooo řetězy nejsou úplně od věci >:D problém je, že je na moje kola nanasoukám 8-s :no: Takze musim doufat >:D

Kysky:
    Tak ono klouže každý auto >:D Jinak co si chces koupit misto Kangoo? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  18:29

Wii: Jojo, Kangoom. Občas si slušně zahrabe a když jsou podmínky, i zadek uletí při víc plynu v zatáčce... Ale pořád lepší lehkej zadek jak lehkej předek, proti nám jelo auto a ujel mu předek a sundal brázdu...
    Nene, namrzalo z venku, asi mrholilo nebo já nevím... Ale klimu by to chtělo :-) Ale hlavně už vyměnit celý auto

Foto ze dneška: [odkaz]
    Je to iPhonem, tak omluvte kvalitu, fot'ák se mi nějak vybil při focení hafana >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.10  18:28

Wii: jj, beru roadster - uz mam v kufru i retezy pro pripad nejvetsi nouze >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  18:27

Wii
    Nemám odvahu, ale jak vidím už ani není potřeba... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  18:24

WL-je videt,ze Te muj Cukrousskej Anal pritahuje >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  18:24

Ypsi:
    Nooo, já nevim jak to tam vypadá, ale když to řikáš :-) Jinak si zapis ctvrtek odpoledne, ze jedeme zaprasit s OSem... Bude mít tu 328i a s diferákem je to přese jen zábavnější >:-[] >:-[]

WL:
    Jsi ho tak dlouho vyhlížel >:D >:D Přelož mu to >:D :yes:

Kysky:
    To jste jeli tin Kangem? >:D A jak jako ze namrzajicí okýnko? jako zevnitř? >:D To je tak kdyz nemáš klímu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  18:22

« Re: Tak sem slyšel...

Čau Wii, njn >:D Jsme byli na Vysočině, slušná zima, ale sněhu tady je trochu víc >:D Horší bylo, že cestou zpět jsme zápasili s namrzajícím se předním oknem >:D Hned po výjezdu směr Vysočina sme si dali hezkej driftík na křižovatce tady v Dačicích, po cestě občas se to trochu taky zklouzlo, po cestě zpátky to klouzalo jedna radost, ale celý auto, zadek ne....
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  18:22

wiicko-zcela uprimne na dtban nepojedu,je tam na nas moc snehu ;-) to je spis na 4x4..no,ze se tady certina dopoledne nak cukal..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  18:21

Bacha "Y(MCA)" je zpět... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  18:20

Co by >:D Jedeme na motokáry a pak vyrazíme někam zablbnout :-) Třeba na ten džbán ;-) :yes:

PS: cekals dlouho aby ses zklouznul?
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  18:19

« tak co ten zitrek?

zdravim a pozdravuji :-)

tak jsem byl na rychlo na dzbane a tam bylo lidi,to jste nevideli..uz jsem cekal nakou kolizi a ono nic >:-[] ;-) lidi se z toho snehu zblaznili..

wiicko-tak co ten zitrek teda?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  18:18

« Re: Motokáry, zítra...

Tak super a jedes se Z3? :-)

PS: v 11!!!
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.10  18:18

« Re: Motokáry, zítra...

Tak zítra v radotíně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  18:17

« Re: Tak sem slyšel...

Cau Kysky ;-) To je dost, že se tu taky ukážeš >:D :yes:

Jinak taky zdravím
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  18:11

« Tak sem slyšel...

... že se tady málo teplometí :yes: >:D

Jinak zdravím
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  14:34

« Re: Zlatý bludišťák 8.1.2010

Thomasino
    Vzhledem k tomu, že už to tak dlouho o Wii-Gayovi víš, měl bys to o sobě zveřejnit také... :*) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…