BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 09.01.10 19:06
« Re: tak co ten zitrek?
WL-urcite :-) "banglovy" kombicky odvezu/privezu jsou pekne,konkretne 5er se mi snad libi vic v kombiku nez jako limuzina..podle me je 535xdT idealni rodinna volba :-)
wiicko-no hele zavody uz probehly,ale poradatele to tam nechali otevreny pro verejnost a normalne se tam bezkovalo >:D no hele uvidime po motokarach ;-)
kysky-jasny,ale myslim,ze mu neslo az tak o penize,tak jako o to jak by vypadal pred ostatnima :-) -
white label 09.01.10 19:05
Wii
Viděl jsi někdy naživo třeba bílou M5 (E60) v kombíku?
Je to chuťovka, která se třeba s karosérií kombi u E39, nedá vzhledově vůbec srovnat. U E39 kombi ne , u E60 klidně a stejné je to i u 3ky. Současná 3ka kombi ano, předchozí ne... ;-) -
David Silver 09.01.10 18:58
Wii: Jono, na Caddy nevychází žádný mínus, až na trochu vyšší cenu... A levný nádhradní díly jsou fakt super :-)
Ypsilon č.3670: >:D >:D >:D >:D Ahá >:D >:D Tak to se mu nedivím >:D Ale to určitě neměl špatnou barvu z toho že Ti málem naboural auto, ale spíš z toho že málem naboural svoje ;-) >:D Né že by jsi měl špatný auto, to v žádným případě ale dokážu si takovýho člověka s M6 představit... ;-) -
white label 09.01.10 18:56
Ypsilon
Můj známý má novou bílou 330iT v M-paketu a vypadá moc dobře, na kupé vzhledově nemá, ale se současným sedanem je to v poho srovnatelné, navíc praktičtější. Poslední Bangleovy kombíky 3 a 5 jsou designově velmi povedené na rozdíl od starších "bramborových" kombíků...
Klidně běž do toho! 335i T(eplomete) rulez! ;-) :yes: -
ypsilon 09.01.10 18:54
wiicko-neni,byli jsme jezdit na to placku jak tam minule byli ti serifove a potom jsme to objeli a jezdili na druhy strane u brany..hele me se 3er v kombiku libi..
kysky-jo a jeste,ze on ten ridic m6 nevypadal moc uvolnene a asi si ani moc neveril,ponac potom co to skoro narval do myho auta,tak se na to radsi vylaslal a mel jinou barvu nez na zacatku >:D ;-) -
-
Wiii 09.01.10 18:48
Certina:
jj u nás je talky sranda jen se vyjede >:D v pátek jsem asi 5x jel z Jevan na Vyžlovku a zpatky... Je tam krasná silnici (kdyz je zasnezená) se super zatáčkama na jízdu bokem :-) Ale na silnici to radsi vypinam jen napul >:D Jen jednou jsem si troufl uplne.. nastesti jsem to ukociroval... Ale chce to špéru :-) -
ypsilon 09.01.10 18:45
wiicko-prave,ze jsem nepoucoval,bo jsem tam znal jen majitele 335xiT a ten uz ma neco najezdino,ted si akorat doma prestavujou m3 e36 ;-) jinak 335xiT mi dava smysl,je to prakticky auto na hory,kdyz bych si bral ctyrkolku od bmw(nepocitam ted X3,5,6) tak jenom touring,proste mi to prijde jako rozumna volba..
no prave,ze jsme vzali kejmru,ale nebylo svetlo,na dzbane bylo strasne lidi a na strahove uz byla uplna tma ;-\
certina-je mi to jasny ;-)
kysky-samozrejme,ze to musi byt mazec >:D >:-[] -
-
Wiii 09.01.10 18:37
Ypsi:
hmmm 335xi je super, akorát ten Touring mi tam nesedí >:D :no: A stojící p4lm330i urcite vsechny poucoval jak to spravne delat atd >:D :yes: Nemás nejaký videjko? :-)
Jinak pátek ani středa odpoledne není asi problém... jen se domluvit s OSem ;-) :yes:
Kysky:
Tak přeji stastnou ruku pri vyberu >:D :yes:
Certina:
Kdes byl blbnout? já dnes celý den pospával, takze zablbnu az zítra :-)

Zatím ne, ale jednou třeba... ;-)