BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:25

« Re: tak co ten zitrek?

WL: no jako ta stříbrná se mi na ní hodně líbí, ale musí to být E90 nebo E91..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:24

WL:
    s tou stříbrnou s tebou naprosto souhlasim ;-) A co se týče svetel, tak jsem taky příznivce tech nových, ale bez diodových blinkrů by byli jeste lepší ;-)

Certina:
    No to jsem zvedav, kdo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:24

Wii: No, ale to byhc musel do Prahy a tam se nějak nedostanu ;-\ A jak jsem se dozvěděl, na naší škole se nikam na vejlet nejezdí. Zkusíme překecat naší třídní... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:23

Wii: >:D To by byla sranda, ale doporučoval bych neuvázat lano za nohy, protože by jsi mohl Ypsiho tahat taky po pr.deli :yes: >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.10  19:22

tak pánové, kdo se k nám zítra ještě přidá? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  19:22

Kysky
    Mě zase ty nové světla přijdou takové "kompaktněji sjednocené" a tím i celý zadek..., navíc ta stříbrná zrovna tohle auto designově docela "zabíjí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:21

Ypsi:
    >:D Si vem prkno, tažný lano a někde tě potahám za autem >:D >:D :yes:

Kysky:
    chce to vidět za provozu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:20

Wii: Já je viděl jenom na 320d která kolem mě projížděla, z blíska jsem je ještě neviděl... Někdy asi zajedu v Budějovicích do BMW to tam okouknout :-) V bazáči tam mají Cayman S >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:19

Ypsilon: takhle v provozu bych si to taky netroufl, je to jenom o tom že se chtěl předvíct... ťuhýk
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:19

Kysky:
    Me se ty nový zadní libí víc, ale jen do doby než někdo pustí blinkr >:D >:D :no: :no: Jsou takový dravější a drzejší ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  19:17

wiicko-hele ja je ani nevedu..leda,ze bys behal a u toho me tahal na prkne >:D ;-)

kysky-tak to video je ukazka idiocie :-) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:17

Ypsilon: Jste BMW rodina jo? :-)
    Na videích na YT se mi taky na 335i hodně líbí zvuk :yes: Performance tomu musí dát pěknou ránu :-)

Wii: Tojo, bejt majitel a bochnout to do toho sloupu, asi bych skákal, né do výšky, ale z mostu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:15

WL: Nevím, ohrádka se dá omluvit, má to na dovolenou...
    Faceliftovaný světla se mi až tolik nelíběj, nejsou ošklivý, ale předfaceliftový jsou hezčí podle mne
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:15

Ypsi:
    Nooo, na bezkach jsem uz taky nebyl roky >:D Tak zíta pojedeme po motokárách na bezky ne? >:D >:D :yes:

Kysky:
    Taky dobrý vídko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  19:14

kysky-jj i to pekne zni ;-) bratranek si ted koupil na svou 335i bmw performance vyfuky,tak jsem zvedavej jak to zni v realu,musim mu to prijet nekdy zkontrolovat >:D ;-) ale az po zkouskach..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  19:14

Kysky
    Je docela pěkná, ale v bílé, bez ohrádky a s těma novýma zadníma světlama (po face) vypadá ještě o dost líp... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:10

Ypsilon: tohle je dva roky stará fotka z dovolený na Šumavě, nejlepší auto co jsme tam kde potkali >:D Ale potěšilo :-) Dobře vypadají ty dva výfuky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  19:08

kysky-no tak presne takova tam s nama dneska byla,akorat mel m-paket 17" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:08

WL:
    Já přece neříkám, že kombíky jsou hnusný >:D >:D Celou dou jen říkám, ze se mi proste vic libi vzdy sedan (až na tu Oktávu) :-) Osobně bych si prostě kombíka nikdy nekoupil. Stěhovák na nic nepotřebuju a když už bych chtěl auto na dovolený, aby mělo velký úložný prostor, tak si radsi uz koupim SUV ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:08

Ypsilon: >:D >:D No to by asi vypadal taky dost blbě tojo :yes: Ale o peníze si myslím že mu taky aspon trochu šlo, přecejenom od pojišt'ovny by asi nic nedostal protože to nebylo na pozemní komunikaci...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…