BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Honza Mička 09.01.10 21:17
« Re: tak co ten zitrek?
Myslis na piti nebo na uceni? >:D Ja nepiju casto,respektive piju,pokud mam nejaky volny cash :-) A tedka jsem nasel doma tu hrusticku a je dobra,tak proc toho nevyuzit :-) venku je hnusne,hospody jsou plne,takze obcas neuskodi byt doma a uzit si trochu "romantiky" :-) Kazdopadne Linda sedi vedle a diva se na nejakou americkou patlaninu pro pubertacky.. >:D -
white label 09.01.10 19:51
Wii
Neber to nijak osobně, střet názorů je v diskusi aspoň občas potřebný, nikdo tu nikoho pochopitekně ("hned") nepřesvědčí, ale i oboustranné zamyšlení nad něčím, nad čím by člověk normálně vůbec nepřemýšle může být přínosné, já ti tvůj názor samo taky neberu, co bych s ním potom sám dělal, že...? ;-) >:-[] -
Wiii 09.01.10 19:37
WL:
Ok... Je to asi muj predsudek.. proste kdyz se rekne kombík, představim si takovou tu ceskou klasiku... Auto nacpané jídlem a jedeme do chorvatska k moři aby jsme tam nemuseli platit za jídlo... Je to asociace, kterou mamproste nejak zapsanou a asi spolu vubec nesouvisi >:D >:D :no: :no: Proste kombíka potřebujou chataři a dovolenkáři ;-) :no: Tot můj názor a vase vám neberu a ano neríkam ze jsou spatny :-)
KYsky:
Muj názor: X6 je jen zbytečný absolutně nepraktický auto, které si ale asi žádal trh a očividně se velmi dobre prodava >:D -
white label 09.01.10 19:32
Wii
Já ale přece neříkám, že říkáš, že jsou hnusný... >:D
Celou dobu jen říkám, že designově mohou být kombíky méně povedené a kombíky více povedené..., což platí prakticky u všech kar. verzí...
Osobně mám zase radši spíš kombíky, než SUV, ale klidně dám přednost třeba designově povedenému SUV, před nepodařeným kombíkem..., prostě dávám přednost dojmu z konkrétního auta, před dojmem (nebo "předsudkem") z celé "kategorie" obecně... ;-) -
ypsilon 09.01.10 19:25
kysky-no to se neda rict, bmw mam ja,sestrin pritel,bratranek,strejda a skorobracha..jinak mamca ma MB a segra VW,ale byl bych rad kdyby dalsi mamcino auto bylo bmw a asi to tak dopadne a segre by taky vic slusela x pata :-)
wiicko-to by mohla byt pr.del >:D :yes: