BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 09.01.10  21:17

« Re: tak co ten zitrek?

Myslis na piti nebo na uceni? >:D Ja nepiju casto,respektive piju,pokud mam nejaky volny cash :-) A tedka jsem nasel doma tu hrusticku a je dobra,tak proc toho nevyuzit :-) venku je hnusne,hospody jsou plne,takze obcas neuskodi byt doma a uzit si trochu "romantiky" :-) Kazdopadne Linda sedi vedle a diva se na nejakou americkou patlaninu pro pubertacky.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  20:17

A "žena-zvíře" už si na to zvykla/i? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 09.01.10  20:08

jojo,ale dneska jenom tak lehce,teda aspon od 10 lehce,protoze presne do te doby se chci ucit >:D potom je to jedno,davam tomu uplne volny prubeh >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  20:06

Dávaš si zase repeté... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  20:04

Wii
    Na tvého "taťku" bych pomalu (bohužel) věk i měl..., naštěstí jsem
    (s potomky) nazačínal tak brzo... >:-[]
    S tím pitím o tebe zas takový strach nemám..., vím že teplometi pijou obvykle redbull a bez vodky... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 09.01.10  20:03

kdo tady zase chlasta?Ja mam taky dneska vecer hruskocolu vol.II >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:58

WL:
    Ano tati :-)
    Neboj, ja moc často nechlastam... to bych mel v zavorce AlkoholixXx >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  19:53

Wii
    Měj se a opatrně s tím chlastem, ne jako včera... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  19:51

Wii
    Neber to nijak osobně, střet názorů je v diskusi aspoň občas potřebný, nikdo tu nikoho pochopitekně ("hned") nepřesvědčí, ale i oboustranné zamyšlení nad něčím, nad čím by člověk normálně vůbec nepřemýšle může být přínosné, já ti tvůj názor samo taky neberu, co bych s ním potom sám dělal, že...? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:50

Ano, taky už to balím, tak se mějte!!! ;-)
    Měj se WL, měj se Kysky, měj se Ypsi, měj se Certino, měj se Wii-Jayi a měj se celý MACz >:D >:D :yes:

[odkaz]

>:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:46

No nic přátelé, jdu se najíst a pak juknu na Trapasy. Tak zatím čauté :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:40

Wii: Podle mě je hlavní že je hezká, lidem se líbí tak proč ji nedělat ;-) Udělat ji byl risk, a ten risk se vyplatil
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:37

WL:
    Ok... Je to asi muj predsudek.. proste kdyz se rekne kombík, představim si takovou tu ceskou klasiku... Auto nacpané jídlem a jedeme do chorvatska k moři aby jsme tam nemuseli platit za jídlo... Je to asociace, kterou mamproste nejak zapsanou a asi spolu vubec nesouvisi >:D >:D :no: :no: Proste kombíka potřebujou chataři a dovolenkáři ;-) :no: Tot můj názor a vase vám neberu a ano neríkam ze jsou spatny :-)

KYsky:
    Muj názor: X6 je jen zbytečný absolutně nepraktický auto, které si ale asi žádal trh a očividně se velmi dobre prodava >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:35

Wii: jj to je pravda :yes: :yes: X6 je good auto no :-) Jo jsem Ti neodpověděl na tu prahu...
    No Tady BMW jezděj ale né po faceliftu >:D >:D Tak to zkusím v ČB na showroomu...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.01.10  19:32

Wii
    Já ale přece neříkám, že říkáš, že jsou hnusný... >:D
    Celou dobu jen říkám, že designově mohou být kombíky méně povedené a kombíky více povedené..., což platí prakticky u všech kar. verzí...
    Osobně mám zase radši spíš kombíky, než SUV, ale klidně dám přednost třeba designově povedenému SUV, před nepodařeným kombíkem..., prostě dávám přednost dojmu z konkrétního auta, před dojmem (nebo "předsudkem") z celé "kategorie" obecně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:30

Ypsi:
    To pr.del bude >:D >:D Tak si o promysli ;-) :yes:

Kysky:
    Je pravda ze v nich vypadaj dobře >:D Jinak jsem si vsiml, že 90% X6 řídí mladý slečny nebo šampóni >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:28

Wii: >:D Ttj >:D Jako ona by to mohla bejt slušná prča kdyby jsi Ypsiho tahal po zadku, ale pro něj by to asi sranda nebyla, kor kdyby přišla nějaká zmrzlá hrouda >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.01.10  19:27

Kysky:
    Neboj, napevno ho fakt vázat nebudu >:D >:D
    Jinak proc bys musel jezdit do Prahy? U vas nejezdí zadny BMW? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.01.10  19:27

Ypsilon: To vidíš nakonec budete skoro kompletní ;-) >:D V SUVéčkách holky vypadají hezky :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.01.10  19:25

kysky-no to se neda rict, bmw mam ja,sestrin pritel,bratranek,strejda a skorobracha..jinak mamca ma MB a segra VW,ale byl bych rad kdyby dalsi mamcino auto bylo bmw a asi to tak dopadne a segre by taky vic slusela x pata :-)

wiicko-to by mohla byt pr.del >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…